Hamileyim ve düştüm ..

Zuleyha_42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
264
196
53
28
Kızlar 7 haftalık hamileyim çok fena düştüm. Ayağım takıldı ve elektrik süpürgesinin üstüne yüz üstü düştüm . Karnım elektrik süpürgesine çarptı. Baya sertti düşüşüm. Süpürge kırıldı hatta . Bacaklarım fln morarmş. Bir de belim ağrıyor . Kötü bir şey olsa belirti verir miydi ? Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Maglum hem sokağa çıkma yasağı hemde virüs hemen koşup hastaneye gitmek istemiyorum.

Geçmis olsun..
Ben 7 aylik hamileyken merdivenden dusmustum cok sukur bisey olmamisti..icinizi ferah tutun yinede dr gozukun

Valla bu durumda hastaneye gitmekten daha mantikli bir cozumu burda kimse sunamaz. Takin 2 kat maske gidin kontrole. Supurgeyi kiracak kadar sert dusmussunuz daha ne bekliyorsunuz?

Kızlar 7 haftalık hamileyim çok fena düştüm. Ayağım takıldı ve elektrik süpürgesinin üstüne yüz üstü düştüm . Karnım elektrik süpürgesine çarptı. Baya sertti düşüşüm. Süpürge kırıldı hatta . Bacaklarım fln morarmş. Bir de belim ağrıyor . Kötü bir şey olsa belirti verir miydi ? Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Maglum hem sokağa çıkma yasağı hemde virüs hemen koşup hastaneye gitmek istemiyorum.
Panik yapmadan güzelce hazırlan ve hastaneye git canım.. Hemen her düşmeye birşey olmuyor tabi ki o kadar kolay değil bebeğe birşey olması ama olmayacağı garanti değil.. Hemde için rahatlasın nasıl uyuyacaksın gece? Ağrın sızın, kanaman olursa daha zorlanırsın.. Rabbim korusun bebeğini.. Hadi sen bırak telefonu hazırlan bence..bize de haber vermeyi unutma

çok geçmiş olsun. Kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yok. Ama kanama olmasını bekleyecek misiniz evde oturup yasak diye?
bence hemen çıkın bi hastaneye gidin ultrasonla bakılsın. İçiniz rahat etsin.

Valla bu durumda hastaneye gitmekten daha mantikli bir cozumu burda kimse sunamaz. Takin 2 kat maske gidin kontrole. Supurgeyi kiracak kadar sert dusmussunuz daha ne bekliyorsunuz?
Ebeyi aradım . İlk aylardasn normal dışı bir durum olsa vücut belirti verir dedi . Ama haklısınız bir an önce gitmekte fayda var

Panik yapmadan güzelce hazırlan ve hastaneye git canım.. Hemen her düşmeye birşey olmuyor tabi ki o kadar kolay değil bebeğe birşey olması ama olmayacağı garanti değil.. Hemde için rahatlasın nasıl uyuyacaksın gece? Ağrın sızın, kanaman olursa daha zorlanırsın.. Rabbim korusun bebeğini.. Hadi sen bırak telefonu hazırlan bence..
çok geçmiş olsun. Kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yok. Ama kanama olmasını bekleyecek misiniz evde oturup yasak diye?
bence hemen çıkın bi hastaneye gidin ultrasonla bakılsın. İçiniz rahat etsin.
Tşk ediyorum hepinize . Hemen hazırlanıp gidiyorum .

Ebeyi aradım . İlk aylardasn normal dışı bir durum olsa vücut belirti verir dedi . Ama haklısınız bir an önce gitmekte fayda var
Dakikalar icinde vermeye bilir belirti ama size hastanede belki dusugu onlemek icin ilac ya da igne yaparlar boylece engellerler kotu sonuclari, bilemiyorum bence gitmelisiniz

Back
X