- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Ebeyi aradım kanama , lekenmen fln olursa git dedi . Kafam karıştı sormak istedim burada ..belirti verir mi diye ?Kosarak hastaneye gitmek icin daha hakli bir sebep düşünemiyorum.
Bir önceki mesajda belirttim .. olmazsa özele gideyim için rahat etsin .Ya nasil bekleyebilirsiniz böyle yasak bu durumlarda sorun olmuyor hemen belirti göstericek diye bi durum yok hemen gidin.
Çok geçmiş olsun dizede. Rabbim beterinden korusun hepimiziGeçmis olsun..
Ben 7 aylik hamileyken merdivenden dusmustum cok sukur bisey olmamisti..icinizi ferah tutun yinede dr gozukun
Panik yapmadan güzelce hazırlan ve hastaneye git canım.. Hemen her düşmeye birşey olmuyor tabi ki o kadar kolay değil bebeğe birşey olması ama olmayacağı garanti değil.. Hemde için rahatlasın nasıl uyuyacaksın gece? Ağrın sızın, kanaman olursa daha zorlanırsın.. Rabbim korusun bebeğini.. Hadi sen bırak telefonu hazırlan bence..bize de haber vermeyi unutmaKızlar 7 haftalık hamileyim çok fena düştüm. Ayağım takıldı ve elektrik süpürgesinin üstüne yüz üstü düştüm . Karnım elektrik süpürgesine çarptı. Baya sertti düşüşüm. Süpürge kırıldı hatta . Bacaklarım fln morarmş. Bir de belim ağrıyor . Kötü bir şey olsa belirti verir miydi ? Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Maglum hem sokağa çıkma yasağı hemde virüs hemen koşup hastaneye gitmek istemiyorum.
Kızlar 7 haftalık hamileyim çok fena düştüm. Ayağım takıldı ve elektrik süpürgesinin üstüne yüz üstü düştüm . Karnım elektrik süpürgesine çarptı. Baya sertti düşüşüm. Süpürge kırıldı hatta . Bacaklarım fln morarmş. Bir de belim ağrıyor . Kötü bir şey olsa belirti verir miydi ? Başına böyle bir durum gelen oldu mu? Maglum hem sokağa çıkma yasağı hemde virüs hemen koşup hastaneye gitmek istemiyorum.
Ebeyi aradım . İlk aylardasn normal dışı bir durum olsa vücut belirti verir dedi . Ama haklısınız bir an önce gitmekte fayda varValla bu durumda hastaneye gitmekten daha mantikli bir cozumu burda kimse sunamaz. Takin 2 kat maske gidin kontrole. Supurgeyi kiracak kadar sert dusmussunuz daha ne bekliyorsunuz?
Biran once ozele gidin oyleyse insallah bisey olmamistirBir önceki mesajda belirttim .. olmazsa özele gideyim için rahat etsin .
Panik yapmadan güzelce hazırlan ve hastaneye git canım.. Hemen her düşmeye birşey olmuyor tabi ki o kadar kolay değil bebeğe birşey olması ama olmayacağı garanti değil.. Hemde için rahatlasın nasıl uyuyacaksın gece? Ağrın sızın, kanaman olursa daha zorlanırsın.. Rabbim korusun bebeğini.. Hadi sen bırak telefonu hazırlan bence..
Tşk ediyorum hepinize . Hemen hazırlanıp gidiyorum .çok geçmiş olsun. Kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yok. Ama kanama olmasını bekleyecek misiniz evde oturup yasak diye?
bence hemen çıkın bi hastaneye gidin ultrasonla bakılsın. İçiniz rahat etsin.
Dakikalar icinde vermeye bilir belirti ama size hastanede belki dusugu onlemek icin ilac ya da igne yaparlar boylece engellerler kotu sonuclari, bilemiyorum bence gitmelisinizEbeyi aradım . İlk aylardasn normal dışı bir durum olsa vücut belirti verir dedi . Ama haklısınız bir an önce gitmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?