Merhaba, teşekkür ederim. Ben de tepkimin yersiz olup olmadığını sorguluyordum. Sonuçta bana dedi ki, ‘hiçbirinin hikayesine bakmıyorum, hiç kimseyle mesajlaşmıyorum ama sen ben aldatmışım gibi davranıyorsun, asıl böyle düşünen kişiler kendileri düşünüyordur, senin de facebookun tiktok un var, tiktok ta kaslı adamlara bakarken ooo evliyim demiyorsun’ dedi. Bu arada ben kimseyi eklemedim, ilişkimizin ilk aylarından beri.
Kimileri için dalga konusu bu tiktok snapchat olayları ama bunlar hayatın gerçekleri. Başıma gelmez diyen insanların gördükleri şeyler.
Ben şuan karar vermeye çalıştığım şey bu adam tehditle, kontrolle düzelecek biri mi. Ciddiyetimi zaten biliyor bu konularda. Bile bile yapan adama ne yapılır ki anlasın o beynine girsin!
Bana dedi ki sen istediğin kadar böyle bak kontrol et, yapacak insan yapar ve ben kimseyle konuşmuyorum kendin gördün.
Şuanda da daha birşey yemedim, ağlıyorum. Kendisi yemek söyledi yedi ve tv izliyor :))) gerçekten bugün delirmezsem iyi. SANKİ BEN ONU KIRIP SİNİRLENDİRMİŞİM TAVRINDA.
Bu arada neden hemen çocuk yaptına gelirsem sevgili arkadaşlar bana göre bir adam sizden istediğini alana kadar isterse 5 yıl 10 yıl -mış gibi davranabilir ve sonra gerçek yüzünü gösterir. Boşuna mı insanlar evliliğin 5. 7. Yılında 2-3 çocukla ayrılıyor? O yüzden beklemek bana çok da birşeyleri değiştirecek gibi gelmedi… İnsan neyse eninde sonunda o yüzünü gösterir diye düşündüm.