canım bende senin gibiyim malesef
Bu durumdan çok rahatsızım ama yapacak birşey bulamıyorum bende yoğun olarak hamileyken başladı saçma sapan bir sürü düşünce bebeğim olduktan sonra iyice tavan yaptı. Evde bana birşey olur bebeğim tek kalırsa diye balkonu açık bıraktım ki balkondan girip bebeğimi kurtarırlar diye.Vasiyet yazdım bebeğime kim bakmalı , Dışarı çıktığımda ya bebeğimi kaçırırlarsa, kimseye misafirliğe bile gitmedim yok öperler hastalık geçer diye bunun gibi bir sürü örnek.. Daha sonra psikiyatriye gittim bebeğim 10 aylık falandı sanırım o bana 2 tane ilaç verdi ama emzirdiğim için kullanamadım görümcem psikolog onunla konuşmak rahatlattı beni. Sana da söylim belki faydası olur aklına böyle olumsuz düşünceler geldiğinde bunun kanıtı ne diye kendine sormalıymışsın kendi kendine çözebiliyorsun inan. Arada kötü olaylar izlediğimde yine saçma düşünceler sarıyor beni ama kontrol etmeye çalışıyorum. Eğer imkanın varsa bence hemen bir psikologla görüş doğru düşünme yöntemini öğrenmek için bebeğin olduğunda benim gibi olmanı istemem.. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.