Hamileyim ve aldatıldım yardım edin...

Hiç inandırıcı değil işte... kadına nasıl ulaştığını bende merak ettim. Muhtemelen kadın kocası ile ağız birliği yaptı, uğraşmak istememiştir

O kadar üzüldüm ki empati bile kuramadım benimde eşim asker bende hamileyim ve hep göreve gider .. bir an olsun ne yaşadığınızı ne çektiğinizi düşünmek bile zor geldi .. Allah kolaylık versin cokk zor bir sınav

Boşanmayı düşünüyorsan anlat diycem ama sen her türlü anlat canım ya.. Sessizlik cesaret verir çünkü. Ailen bi ayaklansın bakalım boşanmiycaksan bile cesareti kırılsın enazından.. Bir daha cesaret edemesin gerisi sana kalmış devam edip etmemek senin kararın

Yerinizde olsam annemin babamın evine gider doğumu orda yapardım düzenimi oraya aktarırdım ve lohusalığım geçer geçmez davamı açardım. Ama bunu ben yapardım sizi bilemem.
Ha diğer türlüsünü yapan kuzenim var. Tek çocuktan başka doğuramadı bence nedeni bunun travması ama kendisi iş filan diyor. Yaklaşık 17 yıldırda evli kendisiyle. Adam hala ben aldattım,kızlar peşimi bırakmıyor filan diye gevşek gevşek konuşabiliyor yanımızda ve eşinin yanında. En sonunda bu rahatlığa ulaşılıyor yani.

Karakterinize kalmış bu yani ne unutulur ne sindirilir nede o güven tekrar inşa edilir.Sadece insan kendini kandırır açık konuşmak gerekirse affediciligi övecek bir konu değil bu.Badka kadına bekarım deyip yönelmek sana sesimi yükselttim affet demek gibi değil .Her halükarda büyüsü bozuldu bu işin Ömürboyu tek gözü açık uyumak zorundasınız.

Doğumuna odaklan öncelik olan bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi.
Stresini oda hissediyor
Bebeğin doğduktan sonra kararını ver ailenle konuş mademki evli değilim diyerek üç günlük tanıdığı kadına sarılıyor bırakın bekar kalsın..
Siz onun bebeğini taşıyın o sevgili peşine düşsün oldu!!

Karakter derken affeden karaktersiz demiyorum sakın öyle anlamayın sadece bu kişiye kalmış çok seven insan affedemez bilinenin aksine .Yoksa düzen bozulmasın diye göz yummak ayrı bir konu.Affefin yada affetmeyin bunu unutmayacaksiniz her yüzüne baktığınızda her kavgada her geç geldiğinde yada telefonu açmadığında sürecek bu işkence.Bu nedenle sadece siz yıpranacaksiniz En kolayı işte kestirip atmak insanlar zaten o güveni yeniden inşa edemediği için koparır.Siz zor yolu seçerseniz unutmayı işte o imkansız bunu bilerek ve belki ilerde daha kötüsü olacağını da biletek yapın seçiminizi.Doğrusu bu yalan söyleyecek değilim

Bence eşiniz hamile olduğunuz için ondan ayrılamayacağınızı düşünüyor o yüzden bunu dert ettiğini sanmıyorum. Zaten dert edecek adam böyle bir şey yapmaz. Bazı şeylerin affı olmaz. Çünkü bir kere yapan yine yapacaktır. He ben affederim diyorsanız da umarım bu yaşadıklarınızı unutursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…