Hamileyim ve aldatıldım yardım edin...

İsterseniz 10 çocuğunuz olsun. Tam tersi olsa: "Çocuğumun annesidir, elin herifinin elini tutmuş, nolmuş sanki affedivereyim." diyecek miydi? Hayır tabii ki. Neden biz kadınlar affetmek zorunda olalım. Aldatma aynı eylemdir iki cins için de. Affetmeyin, başkasına değmiş elleri, sarılmış, çocuğunu karnında taşıyan kadını unutmuş. Üstelik tanıdığı biriyle de değil resmen aldatmak için aldatmış yani uygulama indirip rastgele biriyle yapmış bunları. Gerçi tanıdık tanımadık biri fark etmez aldatmak aldatmaktır orası ayrı. Delillerinizi sunup boşanmalısınız. Çocuğunuzun nafakasını da tazminatınızı da söke söke alın. (Boşanmayın diyen, zaten çoğu kadının aldatıldığını ima eden yorumları hayretle okudum. Yani bir insan aldatılınca da boşanmayacaksa ne için boşanacak başka? Aldatılan biri bir daha o kişiye nasıl güvenecek? Bu güvensizlikle yaşamak daha ağır değil mi? İnsanın gururu ne olacak bir de? Yani yine de saygı duyuyorum bu fikirlere de ama kendi adıma konuşayım; ben yapamam)

Son düzenleme:
Bence biraz bekle çünkü doğumun olmak üzere üzüldüm senin ve çocuğun için ama kendine zaman ver hem çocuğun biraz büyüsün bi 6 ay sonra böylee bişey olursa o adamdan kaç bilmiyorum yerine kendimi koyuyorum ben böyle yapardım hemen öyle affetme demek kolay sonuçta lohusa çocuk vs zor iş o yüzden kendine zaman tanı çocuk derdi vs bide bu dert olur sana acaba yanlış mı yaptım diye düşünürsün bide hala sevgin varsa böyle kararı çabuk verme yoksa sen dönersen kendini daha çok bişey sanar seni tanımıyorum o yüzden bu konudada bişey diyemem belkide o karakterde değilsin bunuda bilmiyorum

Aldatmanın affı olmadigi görüşünde olanlardanım. Bir yapan bin defa daha yapar belki yakalanmaz o kadar. Ama sizin durumunuzda şu an bu kaosa girmek dogru gelmedi doğuma çok az kalmış. Bence öyle esimi seviyorumu falan bırakın gerçekçi olun uzulmeyin bebeginizi düşünün. Ne yaptıysa yaptı banane şu zamanları bir atlatayım en azından yanımda yardımcı olsun biraz sonrasinda biletini keserim kafasıyla gidin:) simdi yakalandı diye pismandir en azından bunu kullanın doğumu lohusaligi el üstünde geçirmeye çalışın. Sağlıcakla kucağınıza alın insallah bebeginizi

Geçen ay dünyanın bir ucunda is gezisindeydim, arkadaşlık uygulaması indirip birileri ile öpüşüp koklaşmak hiç aklıma gelmedi. (Bazı insanlar sadece fırsat kollar, fırsat buldukça yapmaya devam eder karakteri bu kadar ucuzdur çünkü. )

Şimdilik doğuma ve bebeğinize odaklanın, sonrasında ne yapacağınıza karar verirsiniz. Ben eşinizin sadece yakalandığı için pişman olduğunu düşünüyorum bu arada.

Affet yada affetme diyemem ama arkadaşların çoğunun da dediği gibi şu anda doğumuna ve bebeğine odaklan.Bebegin babası sonuçta tavır yapma bakımını üstlensin,alt değiştirme,uyutma vs lohusa olacaksın zaten dinlen... Kararını da ;bebek sana ve hayata uyum sağladığında,sende fiziken ve psikolojik olarak güçlendiğin de verirsin.

Eşin çok pişman olacak olsa kendi gelir itiraf edip af isterdi eşin yakalandığına pişman bu senin yakaladığın yakalamadığın ne var kim bilir

Off çok kötü bir durum. Ama sonuç itibariyle güven gitmiş. Artık sirekli takip edeceksiniz güven olmayacak. O da size abartıyorsun diyecek. Neticede mutsuz histerikli bir kadın olacaksın. Ve bunun sonucunda yine adam boşanıp gidecek . Baştan aşkı kalbinize gömün boşanın.

Güven sarsıldımı inanın hiç bir şey eskisi gibi olmuyor tüm aldatan erkeklerin bahanesi pişmanım son pişmanlık neye yarar

Aboooo

Affettiğin zaman ortada güven olmayacak içinde hep bir şüphe. Ve tekrar aldatılma imkanın var. Nasıl olsa bi şekilde affedildim deyip aynı şeyi yapan çok var. Özellikle bu konuda. Asla şaşmaz...

?
uygulamada tanışmışlar
sadece elini tutmuş
ama siz kadına ulaştınız, konuştunuz?

uygulamayı sildiyse nasıl buldunuz kadını?
sadece 2 saat konuşmak elini tutmak için uygulamaya mı girer insan anlamadım ben.

Şuan bebeğinizin heyecanını yaşamanız gerekirken şu yaşadıklarınız çok üzücü..

Evliliğin temel taşı sadakat ve güvendir, sarsılınca bi daha eskisi gibi olabileceğini sanmıyorum.. Affedip evliliğe devam edecekseniz bu konuyu unutup bi daha ortaya çıkarmamanız gerekir ve kimseye bahsetmeyin bu durumdan.. Siz unutsanızda çevreniz unutmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…