- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Sevgili Anne adayları ve Anneler dün öğrendim ki beta hcg 24,84'müş şimdi bu aşamadan sonra ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim ? Yarın tekrar gidip bir kan daha verip değerime tekrar baktıracağım. Ama ne yapmam gerekiyor direk kadın doğumamı gideyim yoka sağlık ocağına 2 güne bir kan verip değer mi baktırayım ? O kadar hiç bişey bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum ki... Allah nasip ederse sağlıklı bir gebeliğim olursa inşallah tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim nerden başlayayım elimi kolumu nereye koycağımı bilmiyorum öyle bir heyecan ve tuhaf bir his var içimde ki. Allah isteyen herkese nasip etsin. 
Siz napmıştınız ilk duydugunuzda nasıl bir yol izlediniz. Hemen gitmeyip doktora az bekleyimmi yoksa kontrol mü ettiriyim. Doktora gittiğimizde neler yapılıyor ilk. Muayene nasıl oluyor tecrübeleri bekliyorum :)

Siz napmıştınız ilk duydugunuzda nasıl bir yol izlediniz. Hemen gitmeyip doktora az bekleyimmi yoksa kontrol mü ettiriyim. Doktora gittiğimizde neler yapılıyor ilk. Muayene nasıl oluyor tecrübeleri bekliyorum :)