Saç Rengi ve Saç Boyama Hamileyim,Saçımı kendim boyamak istiyorum

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.033
Merhaba herkese
27 haftalık hamileyim
Şimdi size kısaca durumumdan bahsedeyim
Saçımı yalnızca iki kere boyadım , yani iki kere Röfle yaptırdım ve yaklaşık iki yıl içinde oldu bu. Saçım oldukça sağlıklı ve bakımlı.
Şimdi hamileyim ve kuaföre gidip saç boyatmak istemiyorum. Hem kolay gelirse de sürekli rengiyle oynarım diye de düşünüyorum. Saçımı en son 8-9 ay önce boyattım. Röflem saçımın yarısında. Çok kötü duruyor.
Saçımı ne renge boyayabilirim? Yeşillenme falan olmaması için nasıl renkler seçmeliyim. Beyaz tenliyim renkli gözlüyüm. Her renge açığım , tavsiye bekliyorum :)

Bakın mesela bu renk olabilir... Bunun olması için ne renk almalıyım ??

Eklentiler

• Kumral-saç-renkleri.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 627
Konu gözükmüyor mu ? Yada gerçekten yardım edicek kimse yokmu

Hamileyken sac boyatmak zararli diye okumuştum bir yerde ama

Hamileyken sac boyatmak zararli diye okumuştum bir yerde ama

Bende hep öyle sanıyordum. Ama solumak çok zararlı. Yani nasıl hamileyken deterjan kokuları , parfüm kokuları solumayın diyorlar boyada da aynı durum söz konusu :)

Saçta yeşillenmeye sebep olan küllü tonlardır. Küllü tonlardan uzak durursanız boyarken yesıllenmez . Uçlardaki röfleyi tam kapatacak bir renk örneğin çikolata kahve boyayabilirsiniz, hem solumamanız acısından kokusu da acık tonlara oranla cok daha hafif olacaktır.

Gösterdiginiz resimdeki modelde balyajalr mevcut arada onun dısında kalan ana renk çikolata kahve tonları

Ohh :) anlayan varmış :) çok teşekkürler. Çikolata kahve çok koyu olmaz değil mi ? Numara olarak ne seçmeliyim peki ?

Ohh :) anlayan varmış :) çok teşekkürler. Çikolata kahve çok koyu olmaz değil mi ? Numara olarak ne seçmeliyim peki ?
Çok k oyu olmaz ve zamanla açılır zaten. Hatta röfle olan kısımlar diplere oranla daha açı krenk tutacaktır , oda balyaj gibi görüntü verir :) Şimdiden merak ettim saçın bitmiş halini Yapınca resım beklıyoruz :)

Boyayı aldım eve gidiyorum akşam şimdiki halimi çekerim birde boyadıktan sonrasını. Çok merak ediyorum çokk :)

Bir hafta on gün sonra tekrar boyamam gerekiyor çünkü Röfleli yerlerim biraz açık kaldı. Tam kapanmadı

Eklentiler

• image.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 437
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…