• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim kızlar belirtilerim şöylee

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Adet takvimime göre tam yumurtlama gününde ilişkide bulunduk eşimle. Tek birliktelik oldu. İlişkiden sonra ki gün kasıklarım da ağrı olmaya başladı ve belimdede. Normalde adetten 10 gün önce adet belirtim olarak acayip iştah açılması ve göğüs agrısı başlardı olmadı. Ve Akıntım da başlardı o da olmadı. Adet günüme kadar kupkuruydum. Ve bat tan 3 gün önce göğüs agrım başladı. Farkederseniz adet göğüs agrısına benzemiyor. Çoğunluk uçlarda ağrı oldu o da bastırınca ve sıkınca sıktıktan sonra ince bir sızı halinde ağrı devam etti belli bir süre ve bugün adet günüm çift çizgi oluştu.

Adet takvimime göre tam yumurtlama gününde ilişkide bulunduk eşimle. Tek birliktelik oldu. İlişkiden sonra ki gün kasıklarım da ağrı olmaya başladı ve belimdede. Normalde adetten 10 gün önce adet belirtim olarak acayip iştah açılması ve göğüs agrısı başlardı olmadı. Ve Akıntım da başlardı o da olmadı. Adet günüme kadar kupkuruydum. Ve bat tan 3 gün önce göğüs agrım başladı. Farkederseniz adet göğüs agrısına benzemiyor. Çoğunluk uçlarda ağrı oldu o da bastırınca ve sıkınca sıktıktan sonra ince bir sızı halinde ağrı devam etti belli bir süre ve bugün adet günüm çift çizgi oluştu.
Tebrik ederim. Darısı benim başıma insallah. Biz de dusunuyoruz. Bu ay ilk kez baslayacagiz denemelere. Ben de yaşarim insallah bu belirtileri.

Tebrikler canım hayırlı bir evladin olsun:KK9:

Tebrik ederimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Ayrıca teşekkür ederim, hamile olduğunu öğrendikten sonra belirtilerin için konu açtığın için..
Keşke her hamile kalan bunu yapsa.

Back