Hamileyim kendimi kötü hissediyorum?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
22
5
25
6 haftalık hamileyim ara ara agliyirun kendimi kötü hissediyorum karnım sis rahatsız kötü hissediyorum hareketim kisitlandi psikolojik olarak çöktüm şimdiden ne dusundugumu sevinsemmi uzulsemmi hicbisey bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum ve ağlamak geliyo sadece içimden niye böyle oluyo 😭

hormonlar diyicem ama daha yolun çok başı… beklediğin bir hamilelik mi sürpriz mi oldu ?

6 haftalık hamileyim ara ara agliyirun kendimi kötü hissediyorum karnım sis rahatsız kötü hissediyorum hareketim kisitlandi psikolojik olarak çöktüm şimdiden ne dusundugumu sevinsemmi uzulsemmi hicbisey bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum ve ağlamak geliyo sadece içimden niye böyle oluyo 😭
Merhaba canım planlı bir gebelik miydi ?O çok etkiliyor duyguları çünkü .Ama şöyle bir şey söyleyeyim ,ben daha regl günü gelmeden bile inanılmaz halsizdim ,mutsuzdum canım bir şey yapmak istemiyordu .Demek ki hormonlar daha o zamandan etkilemeye başlamış beni .Benim istediğim bir gebelikti ona rağmen çok fazla duygu karmaşası yaşıyorum hala .

Hamilelikte insan biraz duyguları yüksek yaşıyor bende öyle oluyorum normal bişey bu

6 hafta hareketlerin kısıtlanması için çok erken. siskinlik gaz sebebiyle olabilir ben de 8.haftaya kadar cok yoğum gaz sorunu ve siskinlik yasadım. gece yemelerini kesin ve size gaz yapan yiyeceklerden uzak durun. doktorunuza da söyleyin gerekirse gaz için ilaç verir.

hamilelik zor bir dönem başlı başına. eğer istediğiniz bir gebelikse güçlü olmaya calisin. emin olun hepsi geciyor, hep böyle devam etmiyor. bir an ağlarken bir an sonra içinizde kelebekler uçusuyor 🥲🥲😂

Yalnız değilsin ,bende hep öyleyim...

Ah yavrum çok normal hormonlar zıplıyor :) zamanla düzene oturacak merak etme

Hareketlerin neden kisitlandi ? Doktor riskli gebelik mi dedi? 6 haftada şişen göbek bebekten değildir

Hormonlarınız bi anda değişiyor, zamanla alışıyorsunuz ilk zamanlar zorluyor sadece ama hareketleriniz neden kısıtlandı anlamadım
Benimde öyle olmuştu. Yürürken özellikle çok zorlanıyordum. Belime ağrı vuruyordu kasıklarım ağrıyordu yatarken zorlanıyordum ağrım oluyordu. 2. Trimestere geçince epeyi rahatlamıştım

Bende istediğim bir gebelik olmasına rağmen başta alışmakta çok zorlanmıştim, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak artık eski hayatım yok bedenim artık bana ait değil felan diye düşüncelere kapılıp çok ağlamıştım hem bebeğim olsun istiyor hemde korkuyordum. O zamanlar bebegin başına bir şey gelse üzülmem sanıyordum, hem istiyorum hem istemiyorum diye kendime çok kiziyordum. Ama sonraaaa hepsi geçti bebeğime bağlandım şimdi onu herseyden çok seviyorum, ona bir şey olmasın diye her fedakarlığı göstermeye hazırım. 28 haftalık hamileyim yani daha doğmadı bile ama insaAllah ikimiz de sağsağlım bebeklerimizi kucağımıza aliriz. Senin de haftan ilerlesin heleki bebeğin tekmelerini hissedince hersey daha güzel oluyor

Çok.kotu hissediyorum sevineceğim.yere kötü bişey olmuş gibi yada iistemiomus gibi üzülüyorum halbuki isteyerek yaptık istiyorum ama niye böyle şeyler hissediyorum 😔😔
Bizimde planlı bir gebelikti ama şuan hamileliğin ilerledikçe gelecek korkusu daha da yaşıyorum Allah sağlık versin bugünlerde geçsin

Hormonal olarak duygu gel gitleri yaşamanız normal. Ama bu istenilen bir gebelik miydi? Bana pek öyle gibi gelmedi. Çünkü bunu isteyen ve planlayan için alınabilecek en güzel müjde😊
istenilendi bence alakası yok 🥲🥲🥲

Ben de ilk öğrendiğimde üzülmüştüm halbuki çok uzun süredir istiyordum ve kendimi hazırlıyordum. Ne olursa olsun zor bir süreç. Hele ilk zamanlardaki o halsizlik bulantılar. Kendi bebeğin bile olsa aniden bağ kuramayabilirsin bence bu çok doğal en azından bende böyle oldu. Aksine insan o kadar endişeleniyor ki benim ilk aylarım iyi anne olabilecek miyim diye düşünerek ve pişmanlıkla geçti. Eşimden beklediğim tepkiyi görememek de beni etkilemişti ama sadece o da şoktaydı ve alışmaya çalışıyordu zamanla her şey yoluna oturdu onu ultrasonda gördükçe ve kalp atışını duydukça geride kalıyor

X