Başta acaba troll olabilir misiniz diye aklımdan geçirmedim değil, ama sonra yakından tanıdığım birinin de aynı şeyleri yaşadığına şahit olduğumu hatırladım. Troll olmadığınızı düşünerek yazıyorum o yüzden. Tanıdığım kişiyi gözlemlediğim kadarıyla süreç içerisinde çok yıprandığına şahit oldum. Onlar boşanmadılar ama içten içe yedi bitirdi kendisini. O eşine tamamen anlatmıştı olanları ve eşi de bir şekilde kabullendi. Evliliklerinin iç yüzünü bilemem tabi ama eşi ona tanıdığımdan beri takıntılı denecek kadar aşık. Şimdi iki çocukları var ve sorun görünmüyor. Büyük bir sorun olsaydı tanıdığım kişi ayrılmayı tercih ederdi sanırım, çünkü hatasını kabul eden ama huzur bulunamayacaksa da çok zorlamayacak yapıda biri. Anladığım kadarıyla vicdanınız rahat değil ve bu yüzden buraya yazdınız. İki yol var, ya boşanmayı göze alıp eşinize dürüstlükle anlatacaksınız ya da bunu saklayacaksınız ve hayatınız boyunca aklınıza gelecek, iç huzurunuzu tam olarak sağlayamayacaksınız. Sizi yargılamıyorum, çünkü beşer şaşar. İnsanın ne zaman ne yapacağı, ne isteyeceği asla önceden kestirilemez. Umarım yoluna sokarsınız hayatınızı ve iç dünyanızı.