• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim istekliyim

Liana1903emre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
1
2
1
34
Selam arkadaslar

Benim bir sorunum var biz esimle evlenmedende beraber yasiyorduk bir evde. Erkek arkadasim cok calisiyordu 15 saat günde eve geliyordu yemek yiyip yatiyorduk. Hayatimda kendimi okadar yanliz hissettim ki ayrilmak istedim cünkü benimde sevilmeye hakkim vardi erkek arkadasimdan baska kimsem yoktu bende calisiyordum ama günde 9 saat. Yillardir arkadaslik ettigim is arkadaslarima takilmaya basladim cafelere gittik gezdik ickiler partyler. Erkek arkadasim rahatsiz olmuyordu sonucta arkadastik. Birgün ickiliydim ve cok istekliydim o gece erkek arkadasim geldi cok yorgundu uyudu dedi bugünlük veni idare et arkadaslarinla takil hafta sonu dedi yarin telafi ederim dedi. Ben arkadasimla bulustum ama okadar istekliydim ki yerimde duramiyordum o gece arkadasla iliskiye girdim ertesi gün erkek arkadasimdan ayrilmak istedim onu cok seviyordum ama yaptigim hatadan dolayi kendimi affedemiyordum o gün erkek arkadasim calismiyordu aksam cikalim mi dedi tmm benimde sana söylemek istediklerim var dedim. Aksam disari ciktik ve bana evlenme teklifi etti ben utancimdan yerin dibine battim ve onu kaybetmek istemedigimi anladim ve EVET dedim. Kisa süre sonra evlendik zaten yani sadece nikah yaptik. Su an hamileyim 9 aylik ve esimle iliskiye cok giriyoruz ikimizde istekli oldugumuz icin. Ama evlendikden sonra ben 4 aylik hamileyken ayrilma durumundaydik sorunlarimiz vardi esimin ailesiyle ilgili. Ben evden hittim ayrilik sürecinde 4 aylik hamileyken arkadasimda kaliyordum ve onun yaninda kendimi cok iyi hissediyordum huzurluydum ve tekrar iliskiye girdik bir kac defa esimle barisana kadar. Simdi esimle baristik su an 9. Ayda hamileyim her an bebegim dogacak esimle aramiz cok cok iyi bos zamanlarimizda isteklerimizide gideriyoruz ama yaptigim hatalar geliyor aklima bu cinsel isteklerden dolayi bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerekiyor....

4 aylık hamileyken eşinizle ayrısınız diye arkadaşınızla ilişkiye girdiniz isteklisiniz diye ??????
Doğru mu anladım ??

Siz zaten hiç bir zaman eşinize ait olamamışsınız. Baştan beri, rahat bir ilişki içerisindesiniz. Diğer arkadaşım dediğiniz insanın koynunda mutlu ve huzurlu iseniz orada kalın.

Başta acaba troll olabilir misiniz diye aklımdan geçirmedim değil, ama sonra yakından tanıdığım birinin de aynı şeyleri yaşadığına şahit olduğumu hatırladım. Troll olmadığınızı düşünerek yazıyorum o yüzden. Tanıdığım kişiyi gözlemlediğim kadarıyla süreç içerisinde çok yıprandığına şahit oldum. Onlar boşanmadılar ama içten içe yedi bitirdi kendisini. O eşine tamamen anlatmıştı olanları ve eşi de bir şekilde kabullendi. Evliliklerinin iç yüzünü bilemem tabi ama eşi ona tanıdığımdan beri takıntılı denecek kadar aşık. Şimdi iki çocukları var ve sorun görünmüyor. Büyük bir sorun olsaydı tanıdığım kişi ayrılmayı tercih ederdi sanırım, çünkü hatasını kabul eden ama huzur bulunamayacaksa da çok zorlamayacak yapıda biri. Anladığım kadarıyla vicdanınız rahat değil ve bu yüzden buraya yazdınız. İki yol var, ya boşanmayı göze alıp eşinize dürüstlükle anlatacaksınız ya da bunu saklayacaksınız ve hayatınız boyunca aklınıza gelecek, iç huzurunuzu tam olarak sağlayamayacaksınız. Sizi yargılamıyorum, çünkü beşer şaşar. İnsanın ne zaman ne yapacağı, ne isteyeceği asla önceden kestirilemez. Umarım yoluna sokarsınız hayatınızı ve iç dünyanızı.

Ben şok,ben iptal...bu nasil bir genisliktir arkadaş kocaniz niye annenin evinde degilde orda bi erkekle ayni evde kaliuorsun diye hic sormadi mi?valla bu nasil bir evlilik ben anlayamadim..

Back