- 21 Ocak 2021
- 4.406
- 6.390
- 108
- Konu Sahibi beyazkagitlarsd
-
Bence iyi değerler. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez, dış gebelikte ise yükselip düşmesi sonra tekrar yükselmesi lazım bildiğim kadarıyla.1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl
Bence beklemelisin canim kimyasal olmadigi kesin ama bu kadar yukselmiyor ve adetle sonuclaniyor adet olmadin demi henüz1 aralık-saat 12.45 / 680
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl
Evet ben de öyle düsündüm ilk swfer iyi artıs olmadı ama dünden bugüne iyi artmıs dıye dusundumBence iyi değerler. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez, dış gebelikte ise yükselip düşmesi sonra tekrar yükselmesi lazım bildiğim kadarıyla.
Hayır olmadımBence beklemelisin canim kimyasal olmadigi kesin ama bu kadar yukselmiyor ve adetle sonuclaniyor adet olmadin demi henüz
O zaman korkma ve bekle pazartesi tekrar kana baktir bence zaten degerin yuksek pazartesi direkt kadin doguma gidip kese oluşmusmu diye baktir varsa yoksa ulttasonda belli olacaktirHayır olmadım
Bence normal canımmm değerlerin dış gebelik veya kimyasal gibi gelmedi bana1 aralık-saat 12.45 / 680
İnşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbim yarın yine beta vericem bakalım nasılBenimde doktorum ilk gebelikte dış gebelikten şüphelenmişti artışlarım çok değildi ama çok şükür kızım şu an 5 yaşında sabrla hayırlısı için dua edip bekleyin acele etmeyin
Yarın kontrolum var hayırlısı olsun inşallah rabbim en iyisini bilir.. Allah isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla nasip etsin inşallah..Bence iyi değerler. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez, dış gebelikte ise yükselip düşmesi sonra tekrar yükselmesi lazım bildiğim kadarıyla.
AminYarın kontrolum var hayırlısı olsun inşallah rabbim en iyisini bilir.. Allah isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla nasip etsin inşallah..
Bende gün aşırı veriyordum ta ki bebeği kesede görene kadarİnşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbim yarın yine beta vericem bakalım nasıl
Aa çok sevindim artışlarınız nasıldı pekiBende gün aşırı veriyordum ta ki bebeği kesede görene kadar
Artışlarımı hatırlamıyorum sayısal olarak ama şunu net hatırlıyorum, doktor artışların 2 kat olması gerektiğini söylemişti benim ki hep iki katın altında kalıyordu o yüzden hep şüphe ile takip etti 1 hafta sonra çok şükür kesede kendini gösterdi minik kuzum, darısı size inşallah sağlık haberlerini alın evladınızınAa çok sevindim artışlarınız nasıldı peki
Bencede güzel geç döllenmede olmuş olabilir 5 üstü gebelik artıyor da değerin bence bi doktor değiştir sen en iyisiKızlar Hayırlı cumalar,
adetim 6 gün gecikti
reglden 1 gün önce betam 42 cıktı doktor cok düüsük dedi sacma sapan konstu canımı sıktı.
3 gün sonra tekrar gittim 154 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim aynı doktor sen kimyasalsın dedi kanıma bakmadan bile ama artıs güzel dediysem de
niye öyle dedi 154 den sonra bir daha gitmedim canımı fena sıktı.
suan uygulamaya göre 4+4 üm sizce düsük mü gerci bir daha kan vermedm ama belki baya yükseldi
Amin inşallahArtışlarımı hatırlamıyorum sayısal olarak ama şunu net hatırlıyorum, doktor artışların 2 kat olması gerektiğini söylemişti benim ki hep iki katın altında kalıyordu o yüzden hep şüphe ile takip etti 1 hafta sonra çok şükür kesede kendini gösterdi minik kuzum, darısı size inşallah sağlık haberlerini alın evladınızın
Merhaba maalesef artışım 1100 den 1782 olmuş.. doktor saglıksız dedi vajinal ultrasonda rahim içinde gebelik göründü fakat cok kücük saglıksız duruyor dedi..Artışlarımı hatırlamıyorum sayısal olarak ama şunu net hatırlıyorum, doktor artışların 2 kat olması gerektiğini söylemişti benim ki hep iki katın altında kalıyordu o yüzden hep şüphe ile takip etti 1 hafta sonra çok şükür kesede kendini gösterdi minik kuzum, darısı size inşallah sağlık haberlerini alın evladınızın
Başka bir doktora da görünseniz kafanızın daha da rahatlaması içinMerhaba maalesef artışım 1100 den 1782 olmuş.. doktor saglıksız dedi vajinal ultrasonda rahim içinde gebelik göründü fakat cok kücük saglıksız duruyor dedi..
Öyle yapıcam cuma günü 2 doktora gidicemBaşka bir doktora da görünseniz kafanızın daha da rahatlaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?