Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senağlamasenağlamasenağlamainanamıyorum bu gün test yaptırdım ve sonuç pozitiiiifsenağlamasenağlamahala şoktayım demeki hiç beklemediğim ve bir kaç ay sonraya ertelediğm ikinci bebişim benleeesenağlamasenağlamaALLAHIM sana şükürler olsun benim gibi hamile olanlara bebeklerini kucaklarına almayıo nasip et ALLAHIM tüm bebek hasreti ile yanan arkadaşlarımıza da nasiip et senağlamasenağlamasenağlama çok karışığım çoook
teşk ederim iyi dileklerinize kızm 2001 (8)in içindesöyledim onada zaten aşırı derecede istiyordu hep ağzında kardeş bu günde okuldan aldım eve geldik daha adımımızı içeri attıkki kibrit kutusundan dün tren yapmıştık (anne öğretmen benim trenimi almadı olsun bende zaten kardeşime saklıycam o oyunuyacak )deyince söledim çıldırdı tabi ALLAH sizede nasip etsin :CüvCüv: