Herkese iyi akşamlar güzel insanlar.Kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istedim.Bu platform da çok tecrübeli insan var.Benim çok tecrübem yok ama en azından deneyimi mi paylaşmak istedim.Obezite hastasıyım.Bebek planlamak için doğru zamanda değildim ama Rabbim nasip etti.2 Kasım adet başlangıç tarihim.8 Kasım’da adetim bitti.Eşimle hiç korunmadık biz.9’10’11’15’18’20 Kasım tarihleri arasında beraberlik yaşadık.20 Kasım’dan sonra 1 hafta baş dönmesi mide bulantısı yaşadım.Gebelik testi yaptım negatif.27 Kasım’dan sonra 1 hafta bel ağrısı yasadım.Test yaptım negatif.Reglim gecikti 7 adet test yaptım negatif silik çizgi dahi yoktu.7 Aralık beta verdim. 0.00 çıktı.Doktor söktürücü verdi içmedim.14 Aralık’ta tekrar doktora gittik beta 1.38 negatif çıktı.Doktor bana çok kilom olduğunu istesemde bu süreçte asla hamile kalamayacağımı çok ağır ve incitici sözler ile vurguladı.Eşimde bu sözler karşısında çok incindi.O gün dua ettim.Rabbim hayırlı ise sen nasip et ne olur dedim.Hala regl olmadım.19 Aralık sabah uyandım hiç bir belirti yoktu.Evde bir adet test kalmıştı.Sabah ilk idrar ile yaptım.Çift çizgi şok geçirdim.Hemen acile gidip beta verdim sonuç 46.14 çıktı.
20 Aralık jinekoloğa gittim her şey çok güzel çok şükür 7 haftalık gebeyim.Bunları yazmamın sebebi umudunuzu kaybetmeyin söktürücü içmeyin kimsenin sözüne bakıp stres yapmayın.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Rabbime bol bol dua edin.Bende hamile kalmak isteyen herkes için dua ediyorum.Allah gönlünüze göre versin
20 Aralık jinekoloğa gittim her şey çok güzel çok şükür 7 haftalık gebeyim.Bunları yazmamın sebebi umudunuzu kaybetmeyin söktürücü içmeyin kimsenin sözüne bakıp stres yapmayın.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.Rabbime bol bol dua edin.Bende hamile kalmak isteyen herkes için dua ediyorum.Allah gönlünüze göre versin