Tebrikler canım hamilesin :)Merhaba 4 günüm geçti bu sabah test taptım iki çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda da ağrı var. Kan testi yapmadan inanmak istemiyorumda
Merhaba 4 günüm geçti bu sabah test taptım iki çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda da ağrı var. Kan testi yapmadan inanmak istemiyorumda
Darısı bana inşallah :)ilk başta çok istekliydim sonra yavaş yavaş isteğim azaldı oda sürekli negatif çıkmasıydı hiç hazırlamadım kendimi hep adet olurum diye baktım allahım nasip etti inşallah :) ve ilk hamileliğim olduğu için şüphe ettim :)
ilk başta çok istekliydim sonra yavaş yavaş isteğim azaldı oda sürekli negatif çıkmasıydı hiç hazırlamadım kendimi hep adet olurum diye baktım allahım nasip etti inşallah :) ve ilk hamileliğim olduğu için şüphe ettim :)
Allahım kızınıza hayırlı ömürler nasip etsin :)
ayy darısı bana inşallah canım hamilesin ya silik çizgi de olsa pozitif sayılıyor çooook sevindim senin adına canım bana da dua eder misin benimde bu ay olsun allah bana da versinMerhaba 4 günüm geçti bu sabah test taptım iki çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda da ağrı var. Kan testi yapmadan inanmak istemiyorumda
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :) darısı bana :)Ederim tabi ki etmem mi :) allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah :)
hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkeseEderim tabi ki etmem mi :) allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah :)
slm arkadaşlar,
16şubatta adet oldum 22 23 27 şubatta ve 1 2 6 martta ilişkiye girdik kocişimle normalde 28 günde hasta olurdum ancak geçen ay 27 günde geldi yaklaşık 4 5 gündür sol göğsümde ağrı oluyo hiç olmazdı karnım davul gibi şişti gören 5 aylık sanıyo o derece :) dün israr testi yaptım negatif çıktı ama daha erkendi sanırım kasıklarımada sancı giriyo bıçak saplanıyomuş gibi sizce hamilemiyimdir bunları yaşayan varmı