hamileyim gibi :)

canım belirtilerin var gibi ama bir de vücut ısını ölçsen, benim ısım hep yüksekti, 36,5 - 37 arasındaydı hep . boynum yüzüm hep sıcaktı. ısın düşerse regl oluyorsun zaten hemen akabinde..
dereceylemi ölçcem vücut ısımı canım elimle dokunduğumda çok sıcaklık hissetmiyorum :)

bende uc gundur test yapıyorum silik cızgı gordum ıkı saat sonra ama ne kadar dogru bılemedım dunn gıttım kan tahlılı yaptırdım oda negatıf esimle bebiş ıstıyoruz beş aydırda korunmuyoruz 8 aylıkda evlıyız dr ye gıttım hıc bır sıkıntım olmadıgını degerlerımın cok ıı oldunu soyledı ama bu ay umutluydum ne hasta olacak gıbı agrım var nede baska sey cok kafam karısık ve sters doluyum galıba rabbım olmayann herkese hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın:KK43:

rabbimm bizede nasip eder insallah

bende uc gundur test yapıyorum silik cızgı gordum ıkı saat sonra ama ne kadar dogru bılemedım dunn gıttım kan tahlılı yaptırdım oda negatıf esimle bebiş ıstıyoruz beş aydırda korunmuyoruz 8 aylıkda evlıyız dr ye gıttım hıc bır sıkıntım olmadıgını degerlerımın cok ıı oldunu soyledı ama bu ay umutluydum ne hasta olacak gıbı agrım var nede baska sey cok kafam karısık ve sters doluyum galıba rabbım olmayann herkese hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın:KK43:

rabbimm bizede nasip eder insallah
amiinn canımm stres yapmamaya gayret göstermeliyiz stres büyük etken :KK43:

amiinn canımm stres yapmamaya gayret göstermeliyiz stres büyük etken :KK43:
haklısınn inan kı bekelemek ınsanı daha cok sterse sokuyor hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın ama bu durumumm da hıc bır ay olamamıstı sadece karnımda kasılmalar bırde bobreklerımde agrı var baska bır durumum da yok :110:

umarım hissettiklerimiz psikolojik değildirde hamileyizdir yaa :) bende daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum umarım bebişim vardır yaa Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zorr gerçekten :KK43:

umarım hissettiklerimiz psikolojik değildirde hamileyizdir yaa :) bende daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum umarım bebişim vardır yaa Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zorr gerçekten :KK43:
inşallahh bırde saglık ocagındakı dr da gıcık gıcık konustu moralımı bozunca inan dahada sınır stres bırıktı rabbbımmm hayırlısını nasıp etsınn

ayyy evet yaaa bende 2 ay önce kan tahlili yaptırcam dedim geciksin öyle dedi hatta pozitif çıksa bile hemen sevinme başka şeylerden olabilir falan demişti pis nasıl moralim bozulmuştu bi dahada gitmedim

banada ilk bekliyormusun gebeligi dedi evet dedımm ıstıyorum sonuc pozıtıf dıcek dıe dusundum ole deyınce sonr anegatıf dedi hocam degerler kac dıye sordum ne yapacan negatıffff ısde demesın mı oan katıl olmamak elde degıldı

banada ilk bekliyormusun gebeligi dedi evet dedımm ıstıyorum sonuc pozıtıf dıcek dıe dusundum ole deyınce sonr anegatıf dedi hocam degerler kac dıye sordum ne yapacan negatıffff ısde demesın mı oan katıl olmamak elde degıldı
hepsi manyak bunların :)

aminn evet canım benimde ilk 3yıllık evliyim artık zamanı geldi dedik 4 aydır deniyoruz hayrlısı olsun

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::KK70::KK6:bencede zamanı geldı artıkk sizede bızedee yas gecmedenn (26)

X