Valla burda pek umursanmiyo galiba, bana doktor bisey yapma dedi bekle 1 ay sonra korunmayi birakirsin dedi ne tekrar gel bakalim dedi ne bisey.. Aynen öyle nasip böyleymis.. Sabrediyorum Rabbime sigindim
Senin adina çok çok sevindim, RAbbim kucagina almak nasip etsn saglik içnde InsAllah
Cnm bnde senin yasadiklarini yasadim 10. Haftada bebegin kalbi durducanim cok gecmis olsun, bende ilk bebegimi kaybettim, kalp atislarini duyduktan sonra 12.hafta kontrolunde ogrendik ki bebek 7.haftalikken kalbi durmus, hemen kuritajla aldi dr, bu sure zarfina kadar hicbir belirti vermedi ne kanamam ne agrim oldu ve hala hamilelik belirtileri yasiyodum, cok zor oluyo seni cok iyi anliyorum, insan hayaller kuruyo umutlaniyo, ama ilk kontrole gittigimde dr demisti, ilk 3ay bebege baglanma, her 4 kadindan biri dusuk yapiyor artik demisti ama insan cok isteyince umutlanmamak elde degil, kurtajdan sonra surekli kendinde hata ariyosun,kilom da fazlaydi aacaba ondanmi, bundan mi diye surekli suc ariyodum ama takdiri İlahi, verende Rabbim, alan da Rabbim, s imdi tekar hamileyim ama yine 7. haftada asiri kanamam oldu, parcalar gelince ben gitti bebegim heralde diye gittim doktora, hastanede surekli agladim, vajinal bakti kalp ati si var ama rahmin cevresi yogun kanama var dedi, hemen serum taktilar progenix igne 2 doz oldum hergun, igneler bitince kontrolde normal ultrasonda bakti, kalp atisi var dedi, istirahata devam hap verdi progestan, bugun son haplarim yarin kontrolum var, insallah hayirli haberleri almak istiyorum, doktor banada 1adet gordukten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben ayni seyleri yasarim korkusuyla 1.5 yil dusunmedim bebek, psikolojim cok bozulmustu, ama simdiki aklim olsa hemen denerdim, teselli olurdu bana, tparlanirdim,sanada tavsiyem, doktor ne kadar sure diyosa o kadarbekle ve hamile kalmayi dusun, Rabbim en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin ve hayirlisiyla bir evlat versin canim, ilk hamileligimde KK dan haberim olsaydi moralimi cabuk toplardim, insanlarla paylasinca rahatliyosun,senin gibi dusuk yapip hamile kalanlari okuyunca umudun artiyo, o yuzden moralini yuks ek tut canim, Allaha emanet ol
Valla burda pek umursanmiyo galiba, bana doktor bisey yapma dedi bekle 1 ay sonra korunmayi birakirsin dedi ne tekrar gel bakalim dedi ne bisey.. Aynen öyle nasip böyleymis.. Sabrediyorum Rabbime sigindim
Senin adina çok çok sevindim, RAbbim kucagina almak nasip etsn saglik içnde InsAllah
Gecmis olsun guzelim ya nasip iste bnmde ne oldugu belli degil bekliyorum iste buda zor inan dr basindan savdi hastanedemerhabalar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar.allah hepinizin gönlüne göre versin.bende 4 yıl sonunda cocuk yapmaya karar vermiştim.istediğimin 3.ayında hamile kaldım.herşey iyiydi.doktor kontrollerine gidiyordum sıkça.ama adam hiç kaydadeger bi bilgi vermedi bana hep kem küm etti durdu.sonra kahve lekem oldu.progestan,iğne verdi düşüğü engellemek amaçlı.ama kalp atısını duymak ümidiyle biçok defa gittiğimdede bana bişi söylemedi.aynı hastanede baska doktora aynı gün gittim karsılastırmaktı maksadım.doktor bana dediki sen dedi 2 hafta önce bebeğini kaybetmişsin bu bebekin kalbide atmıştır dedi.ötekinin ultrasonunu gösterdim bunun haftası bile yanlıs sana nasıl 6 haftalık der bu bebek 7hafta 4 günlük ve 2 hafta olmus nerdeyse eks olalı dedi.dünyam yıkıldı.hemen kürtaja dedi hayır dedim her ikinizde ayrı konusuyorsunuz.özeldi bu gittiklerim.devlete gittim bide onlarda beni bostan yere8 gün hastanede yatırdılar yasama ümidi var bebeginin dediler.ben hem psikolojik olarak hem bedenen cok yıprandım ama ne oldu en sonunda kanamam dur durak bilmedi geldi dediki doktor sen bebeği düşürmüşsün.kürtaj oldum.çıktım o lanet yerden.ha ümit dünyası işte 2.doktora inansam bunlar olmayacaktı.şimdi kime gidersin de 2.doktordan baskasına gitmem asla.
Cnm bnde senin yasadiklarini yasadim 10. Haftada bebegin kalbi durdu
Hapla dusuruldu 6. Haftada kalmisti gelismemisti 3 ay korunma surem vardi
Ondan sonra calismalara basladik 9 ay sonra hamile kaldim hersey yolundaken
Sali gunu kahverengi akinti geldi hastaneye gittim bos gebelik defi 6+2 cogu zaman 8. Haftada nile bebek gorulur gec dollenme olasiligi yuksek eve yolladi kadin dusecek defi siddetli kanama sonucu dedi
Halen kahverengi akinti var dun biraz kan gordum sali gunu kafin dogumcuda randevum var
Iyi veya kotu ortaya cikacak ins bebis benimlefir
Hic agrim sizim yok gebelige dair belirtide yokdusinmekten kendimi alamiyorum
InsAllah senin gibi durum yasiyorumdurcanim hafif lekelenme, cocuk yerlesirken olabiliyomus, senin ki böyle bisey olabilir, benim resmen sivi kan bosalmisti bir anda tüm kiyafetlerim kan oldu, hemen gittik acilde normal baktilar kese gorunuyo ama kilomdan dolayi duyamadi kalp atisini doktor,ertesi gün kadin doktora gittim vajinadan bakti, o zaman duyduk ama rahmin cevresinde kanama yogun dedi, hemen serum igne taktilar, bes gun igne oldum düşük olmasin tekrar diye, bende de hamilelik belirtisi bulanti falan yoktu sadece test yapmistim ordan biliyodum hamile oldugumu, daha erken gidebilirsen iyi olur canim, doktor gorur, icinde rahat eder, ara randevunu öne aldir yada acile git, oncesinde düşügümüz oldugu icin bizim daha dikkatli olmamiz lazim, parca parca pihti gelirse ve kasiklarda agri olursa düsük ihtimali fazla oluyo diye biliyorum, seninki yerlesme gibi geldi bana, ama doktora gidene kadar sakin yorma kendini evisi falan yapma, istirahat et, ama kanama, pihti, agri olursa hic bekleme canim, hemen git, insallah bebegin tutunuyodur annesine,
özel mesajim olmadigi icin burdan yaazdim canim, insallah hayirli haber alirsin, bizide haberdar et.
InsAllah senin gibi durum yasiyorumdur
Sancim yok cnm sadece silince gelen leke var baten kan bazende kahverengi leke
Acile gittim kendi druma yonlendirdi sali gunu oda beklemekten baska carem yok hala sik idrara cikiyorum
Uykum cok var yorgunluk falanda hamilemiyim drgilmiyim ikilemdeyim inan
Yurtdindayim 3 ay oncesini dusukle sonuclanirsa engel olmuyorlar
Sali gunu hersey acikliga kavusur insAllah
Sagol cnm cevabin icin cok sagol yavrunu saglicakla kucagina al guzelim
canim o zaman hic endise etme sen, sali gunu insallah hayirli haberi alirsin, amin insallah Rabbim hepimize yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder
Rabbime emanet cnm insAllah Allahim herseyin hayirlisini verisn insAllah
rahim icinde parca kalmis mi bakmasi lazim, ona gore kurtajla temizliyolar, yoksa tekrar hamile kalman zorlasir, normal karnindan ultrasonla bakiliyo zaten zor bisey degiln, nerdesin hangi sehirdesin bilmiyorum ama baska bi doktora git canim, farkli bi gorus almis olursun, sagol canim, sende bir an once toparlan insallah
Cnm bnde senin yasadiklarini yasadim 10. Haftada bebegin kalbi durdu
Hapla dusuruldu 6. Haftada kalmisti gelismemisti 3 ay korunma surem vardi
Ondan sonra calismalara basladik 9 ay sonra hamile kaldim hersey yolundaken
Sali gunu kahverengi akinti geldi hastaneye gittim bos gebelik defi 6+2 cogu zaman 8. Haftada nile bebek gorulur gec dollenme olasiligi yuksek eve yolladi kadin dusecek defi siddetli kanama sonucu dedi
Halen kahverengi akinti var dun biraz kan gordum sali gunu kafin dogumcuda randevum var
Iyi veya kotu ortaya cikacak ins bebis benimlefir
Hic agrim sizim yok gebelige dair belirtide yokdusinmekten kendimi alamiyorum
Bn isvicredeyim cnm sen nrdesin
Yurt disinda olanlarin kaderi sanirim
Kadin ptogestoron bile vermedi belki gec dollenme basindan savdi 4 gundur kafayi yedim
Ne sancim oldu ne kanama adiri derecede yok
Artik su belirsizlik bitsede iyi veya kotu sonuclansa
:18:
Gecmis olsun guzelim ya nasip iste bnmde ne oldugu belli degil bekliyorum iste buda zor inan dr basindan savdi hastanede
Saliyi iple cekiyorum
merhabalar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar.allah hepinizin gönlüne göre versin.bende 4 yıl sonunda cocuk yapmaya karar vermiştim.istediğimin 3.ayında hamile kaldım.herşey iyiydi.doktor kontrollerine gidiyordum sıkça.ama adam hiç kaydadeger bi bilgi vermedi bana hep kem küm etti durdu.sonra kahve lekem oldu.progestan,iğne verdi düşüğü engellemek amaçlı.ama kalp atısını duymak ümidiyle biçok defa gittiğimdede bana bişi söylemedi.aynı hastanede baska doktora aynı gün gittim karsılastırmaktı maksadım.doktor bana dediki sen dedi 2 hafta önce bebeğini kaybetmişsin bu bebekin kalbide atmıştır dedi.ötekinin ultrasonunu gösterdim bunun haftası bile yanlıs sana nasıl 6 haftalık der bu bebek 7hafta 4 günlük ve 2 hafta olmus nerdeyse eks olalı dedi.dünyam yıkıldı.hemen kürtaja dedi hayır dedim her ikinizde ayrı konusuyorsunuz.özeldi bu gittiklerim.devlete gittim bide onlarda beni bostan yere8 gün hastanede yatırdılar yasama ümidi var bebeginin dediler.ben hem psikolojik olarak hem bedenen cok yıprandım ama ne oldu en sonunda kanamam dur durak bilmedi geldi dediki doktor sen bebeği düşürmüşsün.kürtaj oldum.çıktım o lanet yerden.ha ümit dünyası işte 2.doktora inansam bunlar olmayacaktı.şimdi kime gidersin de 2.doktordan baskasına gitmem asla.
Düsükten yaklasik 1 hafta sonra vajinal ultrasonla bakti.. parça kalmamis dedi.. düsük kanamasi 8 gün sürdü.. 10gün sonra tekrar kanamam oldu busefer siyah kati ve 5 gün devam etti.. Sondur bu gelenler dedim ama , 5 gün sonra tekrar basladi kahverengi kanama az miktarda ve 4 gündür devam ediyor.. Normalmi bilmiyorum ama 40 günü doldurmak üzereyim.. bu durum canimi sıkıyo.. Allaha sükür toparlandim Kimseye yasatmasin Rabbim evlat acisi Ins.. çok tskr ederm msjn için
Tskr ederim..çokkk geçmiş olsun...
canim hafif lekelenme, cocuk yerlesirken olabiliyomus, senin ki böyle bisey olabilir, benim resmen sivi kan bosalmisti bir anda tüm kiyafetlerim kan oldu, hemen gittik acilde normal baktilar kese gorunuyo ama kilomdan dolayi duyamadi kalp atisini doktor,ertesi gün kadin doktora gittim vajinadan bakti, o zaman duyduk ama rahmin cevresinde kanama yogun dedi, hemen serum igne taktilar, bes gun igne oldum düşük olmasin tekrar diye, bende de hamilelik belirtisi bulanti falan yoktu sadece test yapmistim ordan biliyodum hamile oldugumu, daha erken gidebilirsen iyi olur canim, doktor gorur, icinde rahat eder, ara randevunu öne aldir yada acile git, oncesinde düşügümüz oldugu icin bizim daha dikkatli olmamiz lazim, parca parca pihti gelirse ve kasiklarda agri olursa düsük ihtimali fazla oluyo diye biliyorum, seninki yerlesme gibi geldi bana, ama doktora gidene kadar sakin yorma kendini evisi falan yapma, istirahat et, ama kanama, pihti, agri olursa hic bekleme canim, hemen git, insallah bebegin tutunuyodur annesine,
özel mesajim olmadigi icin burdan yaazdim canim, insallah hayirli haber alirsin, bizide haberdar et.
tatlım benı aynı şeyı bende aralıkta yaşadım sanırım rahım temızlenıyo benımde bıttıkten 10 gun sonra sıyah bı kanama geldı
duşugun ılk gununden 43 sonra adet oldum cok sukur bı dahada olmadım su an 8 aylık hamıleyım sakın umutsuzluga kapılma cnm ben öle cok agladım kı bılseydım rabbım en yakın zmanda gerı vercek yıpratmazdım 1 hafta kendımı sukur cok sağlıklı gebelık gecırıyorum demek gıden sağlıklı degılmış onu duşunuyorum cnm
Hay Allah senden razi olsun içime su serptin.. ister istemez kafaya takiyorum neyin nesidir diye.. Sorduklarimdan kimsenin basina gelmemis böylesi..
çok sevindim Allah saglik ve mutlulk içinde kucagina almak nasip etsin melegini.. doktorda öyle diyorya hersey Allahtan hayirlisi böyleymis artik sebep aramayi biraktim.. Rabbim hepimize aratmadan nasip etsin hayirli evlatlar ins.. çok tskr ediyorum inanki rahatladim yaIyi geceler canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?