- 10 Temmuz 2021
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merveeaydin22
Başlıkta da belirttiğim gibi hamileyim ve eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Benim hormonlarım yüzünden değil sırf. Benimle küfürlü konuştuğu için. Mesela ağrılı bir hamilelik yaşıyorum doktorum cinsel birliktelik yaşamayın dedi. Buna rağmen ne benim ne bebeğin sağlığını düşünüyor 2 günde bir bazen günde 2 3 kere birliktelik yaşıyoruz. Zorla yapıyor aslında ve ben sonrasında ağrı çekince yüzüm düşüyor bana suratın 5 karış aq karısı diyor küfür ediyor. Bazen cinsellik istemediğim zaman küfür ediyor sen ne için varsın o zaman ben dışarıda bulur yaşarım mutluluğumu ben seninle ne için evlendim beni tatmin edemeyeceksen diyor. Eşimle severek evlendik aslında hiç böyle biri değildi nasıl bu kadar değişti şaşırıyorum. Bizim düğünümüz bile olmadı ben gelinlik dahi giymeden evlendim. Bir sürü şeyden fedakarlık etmememe rağmen üstüne bu hakaretleri duymak beni çok yoruyor. Sürekli ağladığım için karnımda bebeğim de rahat değil hissedebiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaç kere boşanalım o zaman dedim boşanma konusunda da bu çocuk annesi babası ayrı büyümeyecek buna izin vermem dedi. O zaman bana böyle davranma dayanamıyorum diyorum suçu yine bana atıyor hormonların yüzünden böyleyiz diyor bilmiyorum ne yapacağım