Hamileyim eşim beni aldatıyor ne yapmam gerek

Derinoooossss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
3
-17
30
4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm

Sonuna doğru gelmeden şunu düşündüm "elinde tam kanıt olmadan hareket etme" fakat kızımı öldürmek istedim derken Allah aşkınıza tamam zor bi durum olabilir sizin için ama bu cümleyi kurmak dahi vahim bi mesele. Aileniz falan yok mu size yardımcı olabilecek?? Burnum sızladı o cümleyi okurken..

4.5 aylık hamileyim çalışan birisiyim bir çocuğum daha var 25 yaşındayım bakımlı güzel bi kadınım eşimin bana aldığı hediyenin aynısından dostu olduğunu düşündüğüm yanında çalışan kadına da almış almadım diyor ama aynı bileklik bugün de resmini paylaşmış o kadın uzun zamandır telefon eşimin elinden düşmüyor ve spora felan da gitmeye başladı ne yapmam gerek bilmiyorum çok boşluktayım kimseye de anlatamıyorum lütfen birisi bi akıl versin kendimi de küçük kızımı da öldürmeyi bile düşündüm
Sakın ölüm fikrini kafanızdan çıkarın. Belkide eşiniz almamıştır sizin bileklikten başka yok mu? Diyelim ki eşiniz aldı durumunuz varsa ki anladığım kadarıyla çalışan bir bayansınız yani ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz çözümlemeyecek bir durumsa ayrılın derim. Ama yine de bi oturun konuşun ortada 2 çocuk var ne diyeyim ki şaştım kaldım

Sonuna doğru gelmeden şunu düşündüm "elinde tam kanıt olmadan hareket etme" fakat kızımı öldürmek istedim derken Allah aşkınıza tamam zor bi durum olabilir sizin için ama bu cümleyi kurmak dahi vahim bi mesele. Aileniz falan yok mu size yardımcı olabilecek?? Burnum sızladı o cümleyi okurken..
İnan’ın tüm bedenim sızlıyor kanamam bile oldu bugün ağar topar eve geldik kavga ettim yolda yapmadım diyor ama hamile kaldım kalalı böyle bu sırada bi şirket kurdu hali vakti yerinde ne oldum delisi oldu birden ve değişmeye başladı hiç seslenmedim spor dedi git dedim bunalmıştır dedim telefonunu bucak bucak saklamalar bi kez de iş yerine gittiğimde dip dibe gördüm onları yediremiyorum kendime çok aşıktık biz hamileliğim burnumdan geldi bunalımdan işe Zor gidip geliyorum haklısınız ama bu kadar cahil kaldım işte düşünemiyorum artık

Çok kötü bir düşünce içine girmiş olmamın sebebi çok aşıktık biz bunu bana hamile iken yapmasını yediremiyorum kendime o biZi düşünmüyor bile çocuklarını düşünmüyor bile
Her aşk sonsuza dek sürecek diye bir kuralmı var? Bunun için çocuğu öldürmek? Psikolojin baya bozuk sanırım...Ayrıca kesin kanıt bile yok elinde nasıl bukadar eminsin? Çalışan bir kadın kendi ayaklarının üzerinde durmak yerine saçma sapan ölüm düşüncelerine kapılıyor yazık.. adamları bukadar hayatınızdan (heleki evladın hayatı) daha değerli görmeyin!

Çok kötü bir düşünce içine girmiş olmamın sebebi çok aşıktık biz bunu bana hamile iken yapmasını yediremiyorum kendime o biZi düşünmüyor bile çocuklarını düşünmüyor bile
Ozman napiyorsun kanıt bulup doğru boşanmaya zinadan dava açılıp nafaka alarak sürüm sürüm süründürmek ve sende sımsıkı ayakta durmak kendiniz için olmasa bile evlatların için bunu yapın

Gerçekten bu sitedeki bu durumları aklım almıyor bazen Allahım sen esirge ! Esiniz böyle bir serefsizlik yaptı diye gencecik siz ve bebeginizin canını tehlikeye mi atacaksınız ? Türk kadınlarıı olarak hepimiz nolur güclü ve kendine özgüveni olan kadınlar yetiştirelim. Yaşadığınız durum çok kötü ve yaralayıcıdır eminim. Ama hayatın sonu değil !! Rica ederim silkelenin hamilesiniz diye sanırım böyle kelimeler ediyosunuz diye inanmak istiyorum. Lütfen ama lütfen ne kadar biricik oldugunuzun farkına varın ve cocuklarınızı da böyle yetistirin. Cocugunuzu düsünün ve 25 yasında calısan bakımlı bir kadınsınız, yemisim erkegini de aldatmasınıda sizin bundan evvel düsünmeniz gereken evlatlarınız ve kendi canınız var !

Etiketlere "koca dayağı" yazmışsınız. Şiddet de mi görüyorsunuz?

Bir adet erkek için kendi canından vazgeçmek, evlatlarının canına kıymak ne demek?
Boşanmak neden bir seçenek değil?
Maddi durumu iyi demişsiniz. Aldatmayı ispatlayıp yeni bir hayat kuracağınız kadar tazminat ve iyi bir nafaka alabilirsiniz.
Çalışıp kurarsınız hayatınızı. Aileniz de destek olursa daha kolay olur.
Bunları düşünmeden ölüme ne ara sıra geldi?

Üstünüze gelmek istemiyorum hamilesiniz, bir anlık sinirle bunalmışsınız ama evlatlarınız hiç bir zaman vazgeçemeyeceğiniz en kıymetli hazineniz. Anne olmadığım halde bunu söylüyorum, sizin hamile olduğunuz için ekstra güçlü durmanız lazım. Bebeğinizi babası düşünmemiş ama onu taşıyan sizsiniz. Her zaman ne derler anası olmayanın babası hiç olmaz, anne her şeyin başı, güçlü durun bir sakinleşin. Telefonunu saklıyorsa aç şifreyi deyin, ikinci bir hat kullanıyor belki de. 25 yaşında genç cıvıl cıvıl bir kadın hiç kimse için kendi canına kıymamalı.

Ne demek ya kendini ve küçük kızını öldürmek saçmalama lütfen

Bir şerefsiz için 3 can a kıymak nasıl bir kafadır ya, boşamak varken, ölmek öldürmek daha kolay dimi çünkü kim uğraşacak avukatla mahkemeyle 😠

Kocanız böyle bişey yapmışsa,
Çocuklarınızı karıştırmayın.
Size yapmıştır. İlişkinize bunu yapmıştır.
Siz eşinizin yaptığından,çok daha kötü bişey düşünüyorsunuz. Masum bir çocuğu öldürmeyi düşünmek bile yeterli.
Kusura bakmayın.

X