Hamileyim esim bana zorla yapmak istiyor?

slyr422

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
39
5
1
24
Hamileyim 6 aylık ve kasiklarim çok ağrıyor ilişkiye girdiğimde yanma ağrı çok fazlalaştı zaten olmadığı zamanlarda beraber oluyorduk ama ağrım olunca istemiyorum istemeyincede zorla yapıyor veya yapmaya kalkışıyor reddedince sinir krizi geçiriyor duvarlara vuruyor kendine vuruyor. Şimdide arkadan yapmaya çalıştı zorladı yapmaya çalışırken kendini kaybedip grup ister miydin başkası yapmasını ister miydin gibi sözcükler kullandı. Her ay böyle bi saldırma yaşıyorum her seferinde özür diliyor bidaha yapmicam zorlamicam diyor zorluyor. Bugünde diyor ki istemesende zevk alıyorsun sanıyordum ondan yapıyordum zevk almadığını bilsem yanaşmazdım diyor ne zaman isteyeceksin diyor. Ne yapmalıyım?siz olsanız napardiniz böyle biriyle?

Hamileyim 6 aylık ve kasiklarim çok ağrıyor ilişkiye girdiğimde yanma ağrı çok fazlalaştı zaten olmadığı zamanlarda beraber oluyorduk ama ağrım olunca istemiyorum istemeyincede zorla yapıyor veya yapmaya kalkışıyor reddedince sinir krizi geçiriyor duvarlara vuruyor kendine vuruyor. Şimdide arkadan yapmaya çalıştı zorladı yapmaya çalışırken kendini kaybedip grup ister miydin başkası yapmasını ister miydin gibi sözcükler kullandı. Her ay böyle bi saldırma yaşıyorum her seferinde özür diliyor bidaha yapmicam zorlamicam diyor zorluyor. Bugünde diyor ki istemesende zevk alıyorsun sanıyordum ondan yapıyordum zevk almadığını bilsem yanaşmazdım diyor ne zaman isteyeceksin diyor. Ne yapmalıyım?siz olsanız napardiniz böyle biriyle?
Haddıme düşmez ama o adamdan cocuk yapmak nekadar mantıklı bılemedım Senın adına üzgünüm gerçekten Allah yardımcın olsun alalh esınede hıdayet versın ben daha yenı hamıleyım esım bısey olacak korkusuyla 1 aydır yanıma yaklaşmıyor nedıyım bısey dıyemıyorum

Ne kadar rahatsız ettiğinin bal gibi de farkında ama devam ediyor. Empati vicdan halden anlama sıfır :kızgın:

Korkutucu derecede hasta biriymis gibi geldi bana esiniz. Tedavi olsun.

Daha önce bu konuyu yazmamış mıydın sen yoksa aynı sorunu yazan başkası miydi, bu adamlar kafayı mı yedi, iğrenç ya, ne demek zorluyor

Son düzenleme:
Ben inanmadım konunuza. Tüm tuşlara basmışsınız ; anal ,grup vs.
Tecavüz gibi bir olayın dalga konusu olmasından da son derece rahatsızım.

Back
X