hamileyim doktor arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorumm

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
40
5 haftalık hamileyim kızlar vee bahçeli evler bakırköy avcılarr buralarda bildiginiz iyi bi hastane ve doktor varmı bayan doktor istiyorumm yardımcı olursanız sevinirim özel muanehanede olurr

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin...

sana tavsiyem cerrahpaşa hastanesine git derim ben son dakka gittim ve memnun kaldım keşke ilk başlarda başlasaydım ama iş işten geçtmişti bence sen bilirsin ama ben cerrahpaşa tıp fakultesini tavsiye ederim doktorlar dan da Altay bey var çok iyiler ....

canım benim ablam avcılar hospital a gidiyor kısmetse 2 gün sonra orada dogum yapacak.fiyatları uygun,ssk anlaşması falan da var. yalnız doktoru erlkek ama ablam çok memnun yerim yakın olsa ben bile gidicem.istersen bi sor yine de belki bayan doktorları da vardır.

meltem doğum hastanesi - bahçelievler dr.emine değermenci. haftaya orda doğum yapıcam. hastanede doktorda çok iyi.

hepnize çok teşşekkür ederim dediniz yerleri tek tek inceliycem çok sagolun RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

kızlar muane ve dogum fiyatlarını yazarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

yokmu kızlarr başka doktor hastane tavsiye edicek yardımcı olun rica ediyorum

and yakasında olsan sema hastanesi derdim
türkiye deki hastaneler içinde dereceli
prof dr ları var ben oraya gidiyorum başka bir hastanede klinik şefi
tüp bebek merkezinde klinik şefi ayrıca sema hastanesinde de prof ahmet göçmen derim

teşeekür ederimm arkadaşlarr
bahçeli evleri nasıı bilen varmıı

X