Hamileyim diş agrısı çekiyorum parol kullanabilirmiyim

Sizin doktorunuz günde 2 tane demiş, benim doktorum günde 3e kadar içebilirsin demişti ama siz kendi doktorunuzu dinleyin. Parol hamilelere veriliyor. Diş tedavisi icin de ben doktoruma "dişçiye gidebilir miyim" demistim, bazen dişlerim ağrıyordu çünkü, "gidebilirsin" demişti, ben de sizin haftalardaydım belki biraz daha fazla.
Geçmiş olsun

Allah basgislas cnm bemde insalhhhh oglum olucak canm

Saolun cok teskkur ederkm

Cok gecmis olsun 18 haftalk hamileyim gecen hafta kanal tedavisi oldum mecburen cunku olmasaydim bebege zarar verecekti enfeksiyon ve gebelik surecimde tekrarlayacaktı, parolun zarari yok cok kullandım gecmis olsun

Cok gecmis olsun 18 haftalk hamileyim gecen hafta kanal tedavisi oldum mecburen cunku olmasaydim bebege zarar verecekti enfeksiyon ve gebelik surecimde tekrarlayacaktı, parolun zarari yok cok kullandım gecmis olsun
Sizede cok gecmis olsun parolu kullanmak icin tekrar doktoruma danisicam

Ben hamileyken çok şiddetli bir diş ağrısı çekiyordum ve sanırım 3 aydan sonraydı ve onun onayı ile diş çekimi olmuştu.Çünkü doktorum diş ağrısının önemli olduğunu ve durdukça da hamileliğe de zararı olduğunu söylemişti. Siz doktorunuza sorun direk dişçiliğe gitmeyin yapmazlar doktor onayı olmadan

Tesekkur ederim sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…