Sizin doktorunuz günde 2 tane demiş, benim doktorum günde 3e kadar içebilirsin demişti ama siz kendi doktorunuzu dinleyin. Parol hamilelere veriliyor. Diş tedavisi icin de ben doktoruma "dişçiye gidebilir miyim" demistim, bazen dişlerim ağrıyordu çünkü, "gidebilirsin" demişti, ben de sizin haftalardaydım belki biraz daha fazla.Merhabalar...
19 haftalik hamileyim çok ama çok şiddetli diş agrısı cekiyorm ve hemen hemen hergun cekiyorm bu ağrıyı ,dayanılıcak gibi değil cok şiddetli .
Diş doktotuna giddim gebelikten dolayı bişey yapamayacağını söyledi parol verdi , daha önce doktoruma danışmıştım maxsimum günde 2 tane içebilirsin demisti ,bunu hergün kullansam bebeğe bi zararı olurmu? Bilgisi olan varmi acaba
Allah basgislas cnm bemde insalhhhh oglum olucak canmEvet benmde protez olan dişim korkup gitmedigim için curumustu.erteliyordum hep.ama kadın doğum uzmanı gebelikte belirli zaman aralığında izin veriyor.onayliyor.cnku diğer türlü apse yapınca çürük olan diş bebek için daha tehlikeli oluyor.dis çekimi bile yapiliyor.benim arkadaşım hamileyken 20 lik dişinden ameliyat olmustu.farkli doktora da gitmenizi,fikir almanızı tavsiye ederim.yakinmis aramız ,benim kızım olacak Allah'ın izniyle sizin cinsiyeti nedir ?
Saolun cok teskkur ederkmSizin doktorunuz günde 2 tane demiş, benim doktorum günde 3e kadar içebilirsin demişti ama siz kendi doktorunuzu dinleyin. Parol hamilelere veriliyor. Diş tedavisi icin de ben doktoruma "dişçiye gidebilir miyim" demistim, bazen dişlerim ağrıyordu çünkü, "gidebilirsin" demişti, ben de sizin haftalardaydım belki biraz daha fazla.
Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun 18 haftalk hamileyim gecen hafta kanal tedavisi oldum mecburen cunku olmasaydim bebege zarar verecekti enfeksiyon ve gebelik surecimde tekrarlayacaktı, parolun zarari yok cok kullandım gecmis olsunMerhabalar...
19 haftalik hamileyim çok ama çok şiddetli diş agrısı cekiyorm ve hemen hemen hergun cekiyorm bu ağrıyı ,dayanılıcak gibi değil cok şiddetli .
Diş doktotuna giddim gebelikten dolayı bişey yapamayacağını söyledi parol verdi , daha önce doktoruma danışmıştım maxsimum günde 2 tane içebilirsin demisti ,bunu hergün kullansam bebeğe bi zararı olurmu? Bilgisi olan varmi acaba
Sizede cok gecmis olsun parolu kullanmak icin tekrar doktoruma danisicamCok gecmis olsun 18 haftalk hamileyim gecen hafta kanal tedavisi oldum mecburen cunku olmasaydim bebege zarar verecekti enfeksiyon ve gebelik surecimde tekrarlayacaktı, parolun zarari yok cok kullandım gecmis olsun
DAnışın tabiki ama diş agrisi cekmekte bebege zarar verir enfeksiyon varsa ozellikle acil sifalar dilerim.Sizede cok gecmis olsun parolu kullanmak icin tekrar doktoruma danisicam
Ben hamileyken çok şiddetli bir diş ağrısı çekiyordum ve sanırım 3 aydan sonraydı ve onun onayı ile diş çekimi olmuştu.Çünkü doktorum diş ağrısının önemli olduğunu ve durdukça da hamileliğe de zararı olduğunu söylemişti. Siz doktorunuza sorun direk dişçiliğe gitmeyin yapmazlar doktor onayı olmadanMerhabalar...
Ewet size katılıyorum benim doktorum da öyle demişti ve çekim olmuştuD
DAnışın tabiki ama diş agrisi cekmekte bebege zarar verir enfeksiyon varsa ozellikle acil sifalar dilerim.
Tesekkur ederim sorucamBen hamileyken çok şiddetli bir diş ağrısı çekiyordum ve sanırım 3 aydan sonraydı ve onun onayı ile diş çekimi olmuştu.Çünkü doktorum diş ağrısının önemli olduğunu ve durdukça da hamileliğe de zararı olduğunu söylemişti. Siz doktorunuza sorun direk dişçiliğe gitmeyin yapmazlar doktor onayı olmadan
Cok tedirginim acaba ilerleyen haftalarda hala olacakmı diye diş agrisi kadar illet bisi yokkkEwet size katılıyorum benim doktorum da öyle demişti ve çekim olmuştu