Evet agri kesici ictim aksam ama hic faydasi olmuyo canm cok yaniyorMerhaba benimde hamileliğimde dişim ağrımıştı doktorum 2.trimester yani 3-6 ay aralığında tedavi yaptırabileceğimi söylemişti siz o aylardasınız sanki bence tedavinizi yaptırın parol çok etkili olmayabilir.
Tamam sorucam bunu tesekkur ederimDr. sorup karanfil yağı kullanabilirsiniz. Ağrıyan bölgeye lokal olarak sürüp tukurursunuz. Parolden daha çok faydası olur ama dediğim gibi Dr. mutlaka sorun.
Tamam sorucam bunu tesekkur ederimen son dün aksam icmistim agri kesici ama agrimi kesmedi sabah tekrar icsem sorun olurmu acaba
Allah razi olsun şuan duaya cok ihtiyacim var bebegim tedaviyle oldu 2 sene aradim eşim mümkün oldukca ilac icme dayanmaya calis diyo hakli aslinda ama tüm gece boyunca toplasam 1 saatlik uykum yoktur ilacsiz umarim gecer , tekrar alsam agri kesici illaki bebege zarari olur doktorm maksimum gunde 2 tane icebilirsn dedi içsemde bi faydasi olmuyoki napicagimi şaşırdımYanaktan bez sarıp buz deneseniz. Yada üzerine sarımsak koymak vs. Hiç hamile olmadım yanlış yönlendirmek istemem. İlacım olmadığında işaret parmağımı dişime koyup dua ederdim.Sizin içinde edeceğim.
Merhaba minoset ve parol kullanabilirsiniz .yalnız minoset plus degil.sadece minoset olan.benim migrenim var doktorum çok zor da kaldığında bir kaç kereye mahsus apranax,majezik bile alabilirsin dedi.sadece uzun süre kullanmak bebeğin suyunu azaltır o yüzden bir iki kerelik kullanabilirsin dedi.henu kullanmadım ama bu şekilde söyledi iki doktorum da.minoset ağrınızı hafifletebilir.ben minoset kullaniyorum.dis doktoru kadın doğum doktorunun izni olmadan ilaç vermez.kadin doğum doktorunuza söylerseniz size neyi kullanabileceğinizi söyleyecektir.coook geçmiş olsunMerhabalar...
19 haftalik hamileyim çok ama çok şiddetli diş agrısı cekiyorm ve hemen hemen hergun cekiyorm bu ağrıyı ,dayanılıcak gibi değil cok şiddetli .
Diş doktotuna giddim gebelikten dolayı bişey yapamayacağını söyledi parol verdi , daha önce doktoruma danışmıştım maxsimum günde 2 tane içebilirsin demisti ,bunu hergün kullansam bebeğe bi zararı olurmu? Bilgisi olan varmi acaba
Mutlaka doktorunuza sorun çünkü benim doktorum diş doktoru yapmak istemezse beni ararsınız ben söylerim demişti. Diş ağrısı çok zor dayanamazsınız daha fena olur apse yapmışsa inanın bebeğe daha zararı olur Allah korusun.Evet agri kesici ictim aksam ama hic faydasi olmuyo canm cok yaniyordis doktpru pek kadin dogum uzmanlari onermiyo dedi bana ama
Cok tesekkur ederim daha önce sordugumda kendi doktoruma günde en fazla 2 kere kullana bilirsin parolu demisti oda hergun degil demisti bugun sabaha kadar diş agrisi cektim ilac icmeme rağmen gecmedi artik napicagimi sasirdmMerhaba minoset ve parol kullanabilirsiniz .yalnız minoset plus degil.sadece minoset olan.benim migrenim var doktorum çok zor da kaldığında bir kaç kereye mahsus apranax,majezik bile alabilirsin dedi.sadece uzun süre kullanmak bebeğin suyunu azaltır o yüzden bir iki kerelik kullanabilirsin dedi.henu kullanmadım ama bu şekilde söyledi iki doktorum da.minoset ağrınızı hafifletebilir.ben minoset kullaniyorum.dis doktoru kadın doğum doktorunun izni olmadan ilaç vermez.kadin doğum doktorunuza söylerseniz size neyi kullanabileceğinizi söyleyecektir.coook geçmiş olsun
Giddigimde apse falan yoktu sadece çürük var ve baya buyük cürük hemen yanindada 20 lik dişim cıkıyor sanirim onun agrisida oluyorMutlaka doktorunuza sorun çünkü benim doktorum diş doktoru yapmak istemezse beni ararsınız ben söylerim demişti. Diş ağrısı çok zor dayanamazsınız daha fena olur apse yapmışsa inanın bebeğe daha zararı olur Allah korusun.
Doktorunuz öyle dediyse mutlaka uygulayın.ben migrenim olduğu için günde 3 kere minoset içmiştim iki kere.yaklasik 48 saat boyunca hicbirsekilde geçmiyor ağrım.ama benm size tavsiyem mutlaka diş hekiminizle kadın doğum doktorunuzu görüştürmeniz.onun izniyle size yapılması gereken işlemi yapabilir.kanal tedavisi vs.. yoksa bu şekilde devam eder ağrınız.ben 6 haftalık hamileyken protez dişim iltihap yapti.dis hekimim kadın doğum doktorunun izni olmadan ilaç yazamam dedi.hemen doktorumu aradık.doktorum dış hekimine agumentin 1000 mg yazabilirsiniz dedi.b grubu ilaç olduğu için gebelikte kullanılabilir dedi.iki kutu agumentin bitirdim.o şekilde geçti ağrım.suan çok şükür 17.haftaya gireceğizCok tesekkur ederim daha önce sordugumda kendi doktoruma günde en fazla 2 kere kullana bilirsin parolu demisti oda hergun degil demisti bugun sabaha kadar diş agrisi cektim ilac icmeme rağmen gecmedi artik napicagimi sasirdm
.Giddigimde apse falan yoktu sadece çürük var ve baya buyük cürük hemen yanindada 20 lik dişim cıkıyor sanirim onun agrisida oluyor
Çürük dişe 19.haftada veya 20.haftada mudehale edilebilir diye biliyorum.cunku benim on dişim için 20.haftayi bekliyorum.kanal tedavisi yapılacak.doktorum mutlaka yaptır ikinci trimester da dedi.ilerleyen zamanlarda çok daha sorun yasayabilirsin dedi.Giddigimde apse falan yoktu sadece çürük var ve baya buyük cürük hemen yanindada 20 lik dişim cıkıyor sanirim onun agrisida oluyor
Anliyorm bana diş hekimi kadin dogum uzmaniniz onay vermedigi surece tedaviye başliyamam dedi ve mümküm mertebe kadin dogum uzamnlari onaylamiyor tedaviyi dedi oyle diyince ben zaten tamam dedim bu agriyi cekicem.Gebelikten önceden beri vardi çürüğüm kanal tedavisi yalilackti ramdevu bulamadim sonrada hamile kaldm agrilarim cogaldi . Bu arada aramizda 3 hafta varDoktorunuz öyle dediyse mutlaka uygulayın.ben migrenim olduğu için günde 3 kere minoset içmiştim iki kere.yaklasik 48 saat boyunca hicbirsekilde geçmiyor ağrım.ama benm size tavsiyem mutlaka diş hekiminizle kadın doğum doktorunuzu görüştürmeniz.onun izniyle size yapılması gereken işlemi yapabilir.kanal tedavisi vs.. yoksa bu şekilde devam eder ağrınız.ben 6 haftalık hamileyken protez dişim iltihap yapti.dis hekimim kadın doğum doktorunun izni olmadan ilaç yazamam dedi.hemen doktorumu aradık.doktorum dış hekimine agumentin 1000 mg yazabilirsiniz dedi.b grubu ilaç olduğu için gebelikte kullanılabilir dedi.iki kutu agumentin bitirdim.o şekilde geçti ağrım.suan çok şükür 17.haftaya gireceğiz
Evet benmde protez olan dişim korkup gitmedigim için curumustu.erteliyordum hep.ama kadın doğum uzmanı gebelikte belirli zaman aralığında izin veriyor.onayliyor.cnku diğer türlü apse yapınca çürük olan diş bebek için daha tehlikeli oluyor.dis çekimi bile yapiliyor.benim arkadaşım hamileyken 20 lik dişinden ameliyat olmustu.farkli doktora da gitmenizi,fikir almanızı tavsiye ederim.yakinmis aramız ,Anliyorm bana diş hekimi kadin dogum uzmaniniz onay vermedigi surece tedaviye başliyamam dedi ve mümküm mertebe kadin dogum uzamnlari onaylamiyor tedaviyi dedi oyle diyince ben zaten tamam dedim bu agriyi cekicem.Gebelikten önceden beri vardi çürüğüm kanal tedavisi yalilackti ramdevu bulamadim sonrada hamile kaldm agrilarim cogaldi . Bu arada aramizda 3 hafta varneyin olucak nasipse