• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim depresyondayım yardım

Panikhamis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
28
1
6
34
Bursa
16 haftalık hamıleyim aşırı baş dönmem var yataktan kalkamıyorum psikiyatriye gittim depresyon dedi bir haftadır ılaç kullanıyorum geçmiyo benim gibi olan varmi yanliz benmi böyleyim böylemi kalıcam

Depresyon ilacı bir haftada etki etmez cnm bir ay lazım
Kaldı ki gebelikte baş dönmesi tansiyon düşmesi nedeniyle çok olur bol su iç

ilaç 15 günden önce etki etmez canım.
bende hamileym ve benimde inksiete başladı.
ilerlerse sanırım bende gidicem çünki bu şekilde yaşamak bebeği dahada olumsuz etkiliyor.
mahsuru yoksa kullandığın lacı ve mg ını şifrel yazarmısın yada özelden. kullanacağımdan değl elbet sadece hangileri kullanılıyor merak ediyrum.

Canım ben bursadayım bursanın en iyi psikiyatrısıne gitjim bir saat dinledi beni cipralex 10 mg verdi ayrıca pasifloranın bitkisel kapsulunt kullanıyorum doktorj danıstım bebegime zararı olmaz dimi diye 3. Aydan. Sonra kullanılabılir dedı.

Panikhamiş bende bursadayım panik atak hastasıyım iyi bi psikiyatr ve kadın doğum dr yardımıyla hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum en büyük korkum bu bana yardımcı olabilirmisin

16 haftalık hamıleyim aşırı baş dönmem var yataktan kalkamıyorum psikiyatriye gittim depresyon dedi bir haftadır ılaç kullanıyorum geçmiyo benim gibi olan varmi yanliz benmi böyleyim böylemi kalıcam

ilaç kullanmanı tavsiye etmem bebegin var karnında baş dönmesi normal eşin destek olursa bir sorunun kalmaz bendede olmuştu bazı sorunlar ama ilaç kullanmadım

Zuhalcim sana tavsiyem öncelikle panik atak tedavini ol ilaçsız yasayabil ondan sonra hamileligi düşun ben ilk 3 ay ilaç kullanmadım ondan bu hale geldim hamilelikte hormonlar çok etkilıyor.

Kızlar bendede panik atak var kendim önlemeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım basılıyorum ama başka şeyler çıkıyor ilaç kullanmak şart herhalde bu arada bebek çalışmalarımız oldu eğer bebek olayı olmamışsa bende ilaç kullanmaya başlamayı doktora gitmeyi düşünüyorum eğer gebelik olmuşsa ilk üç ay mı kullanılmıyor ilaç bebeğe sonrasında bir zarar veriyor mu

Canım ben bursadayım bursanın en iyi psikiyatrısıne gitjim bir saat dinledi beni cipralex 10 mg verdi ayrıca pasifloranın bitkisel kapsulunt kullanıyorum doktorj danıstım bebegime zararı olmaz dimi diye 3. Aydan. Sonra kullanılabılir dedı.

Bursa da hangi dr a gittiniz merak ettim.

Çok geçmiş olsun

İlacı bıraktım 10 ay önce şimdi bi psikiyatri gidip tekrar başlıycam tedaviye ilaç bağımlısı olmadım hiç çünkü hep yarım bıraktım şimdi kötüyüm bakalım nolcak

Back