• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim cinselliğim bitti.

Bernahanm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
1
0
1
29
Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. Hamileliğim de herşey yolunda gidiyor. Bir kızım olacak inşallah 🙏 hamilelikte şu an yolunda gitmeyen tek şey cinsellik isteğimin yok olması. Aklımdan istiyor gibiyim eşim dokununca birşey beni durduruyor. Benimle aynı sorunu yaşayıp alabilen var mı?

Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. Hamileliğim de herşey yolunda gidiyor. Bir kızım olacak inşallah 🙏 hamilelikte şu an yolunda gitmeyen tek şey cinsellik isteğimin yok olması. Aklımdan istiyor gibiyim eşim dokununca birşey beni durduruyor. Benimle aynı sorunu yaşayıp alabilen var mı?
İlk aylarda böyle olması normal

ben de hamıleyım suan 13haftalıgınız ben de hıc yoktu ıstek ama bıraz basladı bıkac haftadır ama bu sefer korkuyorum ya bıseh olursa dıye doktor uzakda durun demedı.Yuzeysel yapıyoruz bışeler🙊sızın gebelıgınız de hassasıyetınız fazla belkı tiksinme çok duydum eşinin kokusundan bile tiksinen oluyomus gebelıkte.Bence takılmayın içinizden gelmiyorsa zorlamayın derim

Back
X