Hamileyim cinsel sorunum

Eflatun1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.248
995
31
Kızlar benim bi sorunum var uzun süredir yazıcam bu durumu ama burada bazı üye arkadaşlarım anında fake yapıştırması yaptıklarından çekindim, ama artık sıkıcı bi durum haline geldi dayanamıyorum. Bazı arkadaşlarımda benimle aynıysa yada bana yardım edebilicek durumda ise yazarsa sevinirim. Ben 1,5 senedir evliyim 2 aydır hamileyim. Eşimle evlendigimiz günden beri ben cinsellikten hiç zevk almadım bi süre vajinismus oldum ama atlattım. Hiç istekli degilim sırf bebegmz olsun diye katlandım ama bebek olunca hepten sogudum hamileyim zaten artık yapmasakta olur zaten zevk almıyorum modundayım. Eşim bu durumdan artık sıkıldı kalbimi kırmak istemesede farkediyorum. Benim gibi olan varmı diye araştırdım çevremdeki kız arkadaşlarımada sordum ama evlenip 3 4 aydan sonra ilişkiden zevk aldıklarını söylüyor. Acaba bendeki bu anormallik ne? Çözemedim.. Doktora gidip ne dicem bana çözüm bulamazki. Çıkmazdayım büyük bi sorun haline gelicek bu kızlar ben napıyım nasıl davranıyım

kuzenim vajinusmus doktoru ona bu durumu söyledim sadece egzersiz önerdi bunun için çünkü tedavisi buymuş. Yaptım ama bi degişiklik olmadı.. Sadece ablamla bu durumu çok açık şekilde konuştum zamanla geçicegini söyledi ama arpa boyu ilerleme yok kendimi kadın gibi hissetmiyorum

Eşinin sana yaklaşımı nasıl nazik mi mesela ya da ön sevişme?
Evlenmeden önce de böyle miydin yani isteksizlik eşle mi alakalı yoksa genelde mi ilgi duymuyorsun?

senin hatan cinselliğe,alışamadan bebek yapmak olmuş bence canım. Keşke bebek için acele etmeseydiniz. Ben de 2 aylık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana hiç ilişki yaşamadık ilk hamileliğin olduğu için biraz duygusal davrandığım için olabilir. Ama oncesinde sorunumuz yoktu. Eşşn de hamileliğin suresince anlayış gösterebilirdi ancak öncesinde de soğuk olduğun için hamileliği bahane ettiğini düşünebilir

Eşimin yaşı çocuk için geçiyodu canım (36) 1.5 seneyide geçince yapalım dedik eşimle çok mutluyuz ona deli gibi aşıgım ama bunu başaramıyorum 1 dakka sürmeden hemen bitsin istiyorum devam etmesine izin vermiyorum canımda acıyo zaten.

bence baska doktorada danısın terapilerlede tedavi yontemi var

Zevk almadığın için ıslanmıyorsun ve ıslanmayınca da canının acıması normal. Kendine odaklansan, zevk almaya çalışsan olur mu acaba? Ya da hiç masturbasyon yapıyor musun? Yaparken zevk aldığın oldu mu?

Sorununuz psikolojik muhtemelen rahatlayıp zevk almaya bakın. Kendinizi tamamen o ana konsantre edin. Kadınlara yüklenen ''sevişişen kadın bayağıdır'' yaftası nedenli ne yazıkki çoğumuz yatakta rahat olamıyoruz. Bırakın kendinizi ve tadını çıkarın. Sevdiğiniz adamla bir olun.

Eşinin sana yaklaşımı nasıl nazik mi mesela ya da ön sevişme?
Evlenmeden önce de böyle miydin yani isteksizlik eşle mi alakalı yoksa genelde mi ilgi duymuyorsun?
Ben evlenmeden önce her kadın ilişki sırasında zevk alıyodur diye düşünüyodum. Ama hep can acısı bide üstüne korkudan vajinismus olunca hepten sogudum artık acıyla beraber bitmesini bekliyorum. Eşim çok sabırlı kibarda ön sevişme herşey normal ön sevişme sırasında rahatlıyorum ama ilişkide bunu hiç yaşamadım o yüzden cinsel hayatımız bitmeye başladı

Böyle durumlarda ilk olarak eş konusuna bakılır. Eşin seni hazırlıyor mu? Ona rağmen mi sorun var?

Eğer ondan yana sorun yoksa psikolojik olabilir.
Aynen burada anlattığın gibi anlatacaksın sorununu. Çekinmen yersiz evlilikte cinsellik çok önemli. Bir kere adım at gerisi gelir.

Eşimle ön sevişmede rahatlıyorum. Ama ilişkide bu olmuyo sadece bitmesini bekliyorum birazda kasılıyorum istemeden evet kuruyum jel kullanıyoruz.

Çok cinsel şekilde konuşmak istemiyorum beni görmesenizde utandım. Ama eşimin hakkını yiyeyemem çok başarılı ama sorun bende oda şaşırıyo bu duruma ilk defa başıma böyle bişey geldi diyo.

Aslında vajinismus yaşıyanlar bence terapi görmeli, senin durumunda olan tanıdığım vardı oda kendi kendine çözdü ama oda bu sorunları yaşıyordu. Hani burada yaşayan arkadaşlar varmı onlarda oldumu bilmiyorum. Ama ondada olmuştu. O dönemi atlatır atlatmaz hemen çocuk yapmaya karar vermişsiniz.
Ya bilemiyorum, eşimle alakalı değil diyorsun da ten uyumu diye birşey var, ön sevişme var. Ben sana terapi gör diyeceğim utanırım diyeceksin, bunda utanılacak birşey yok.

Kuzenim doktor bana egzersiz verdi bunun için özel yapılan ama oda işe yaramadı

Peki birazdaha zaman geçse düzelmezmi yani alışmazmıyım

Eşimle ön sevişmede rahatlıyorum. Ama ilişkide bu olmuyo sadece bitmesini bekliyorum birazda kasılıyorum istemeden evet kuruyum jel kullanıyoruz.
Fizyolojik bir problemin yok o zaman. Ön sevişmede kendini biraz tutmayı dene. Birleşme olmadan kendini bırakmamaya çalış, belki işe yarar. Ama bir terapistle görüşmekte de fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…