Hamileyim cinsel sorunum

Fizyolojik bir problemin yok o zaman. Ön sevişmede kendini biraz tutmayı dene. Birleşme olmadan kendini bırakmamaya çalış, belki işe yarar. Ama bir terapistle görüşmekte de fayda var bence.
Peki bi kerede öyle deniyim belki olur. Teşekkür ederim ilgin için konuşmak bile rahatlattı

Eşimin yaşı çocuk için geçiyodu canım (36) 1.5 seneyide geçince yapalım dedik eşimle çok mutluyuz ona deli gibi aşıgım ama bunu başaramıyorum 1 dakka sürmeden hemen bitsin istiyorum devam etmesine izin vermiyorum canımda acıyo zaten.
insanlarin aklina ilk olarak psikolojik sebepler geliyor boyle durumlarda evet olabilir ama bence once kadin dogum dr.unla konusup hormon degerlerine baktirarak baslamalisin. Sonra psikolojik mi duruma bakarsin. Ben hamilelikle iyice anladim hormonlarla ilgili oldugunu.
Bir arkadasimin esi de bu sekildeymis. Dr.a gitti ve gorduler ki adamin hormonlari yerlerde sonra ilac kullandi ve normale dondu demisti. 2 senenin ustune kendimi yeni evli gibi hissediyorum demisti.
Siz dd gebelik kontrolu icin gittiginizde durumuzu aktarin bence dr.a. bsstan beri istemediginizi ancak hamilelikle arttigini soylersiniz eminim yol gosterecektir.

Beyin! Hersey beyinde bitiyor...
Ya aslında hayatımda sorun yok rahatım bebegimde iyi eşimlede aramız çok iyi şükür ki tek sorun ben zevk alamıyorum neden böyle diyorum uzun tutuyorum kısa kesiyorum olmuyo çok rahatım kafamda en ufak sorun yok ama olmuyo yani beynimde bitmiyo.

insanlarin aklina ilk olarak psikolojik sebepler geliyor boyle durumlarda evet olabilir ama bence once kadin dogum dr.unla konusup hormon degerlerine baktirarak baslamalisin. Sonra psikolojik mi duruma bakarsin. Ben hamilelikle iyice anladim hormonlarla ilgili oldugunu.
Bir arkadasimin esi de bu sekildeymis. Dr.a gitti ve gorduler ki adamin hormonlari yerlerde sonra ilac kullandi ve normale dondu demisti. 2 senenin ustune kendimi yeni evli gibi hissediyorum demisti.
Siz dd gebelik kontrolu icin gittiginizde durumuzu aktarin bence dr.a. bsstan beri istemediginizi ancak hamilelikle arttigini soylersiniz eminim yol gosterecektir.
Pskolojik degil canım kafam çok rahat çok mutluyum. Yataktada utanarak davranmıyorum ben sadece ilişki sırasında 1 kere bile zevk alamadım. Doktor egzersiz verdi yaptım hormonlarım normal canım eşimde beceriksiz degil sorun bende ama neden bende anlamadım

Peki birazdaha zaman geçse düzelmezmi yani alışmazmıyım

Kendini kastığını söylüyorsun birleşme sırasında bu psikolojik birşey, zaten vajinusmus geçirmişsin. Eğer terapi almaya utanıyorsan bununla ilgili kitapları araştır, onları al oku. Cisedin sitesine gir orada bir sürü kitap önerileri vardı. Belki işe yarar. Hiçbirşey yapmamaktan iyidir bence.

Kendini kastığını söylüyorsun birleşme sırasında bu psikolojik birşey, zaten vajinusmus geçirmişsin. Eğer terapi almaya utanıyorsan bununla ilgili kitapları araştır, onları al oku. Cisedin sitesine gir orada bir sürü kitap önerileri vardı. Belki işe yarar. Hiçbirşey yapmamaktan iyidir bence.
Teşekkür ederim ilgin için deniycem canım. Hiç yoktan iyidir tabiki

bazi insanlarin libidosu yuksek bazilarininda cok dusuk.
neye gore olusuyor bu durum arastirmak lazim.
ten uyusmazligi 1. sirada bence.yani esini sevsende cinsel olarak algilayamiyorsun onu.
birde esine hayranlik duymayan insanlarda cinsel isteksizlik olurmus .ayrica kokuda onemi vs vs

bazi insanlarin libidosu yuksek bazilarininda cok dusuk.
neye gore olusuyor bu durum arastirmak lazim.
ten uyusmazligi 1. sirada bence.yani esini sevsende cinsel olarak algilayamiyorsun onu.
birde esine hayranlik duymayan insanlarda cinsel isteksizlik olurmus .ayrica kokuda onemi vs vs
Bende artık öyle düşünüyorum canım haydar dümenin yazısını okudum şimdi bazı kadınlar ilişkiden degil sadece ön sevişmeden rahatlarmış. İlişkiden zevk alması uzun sürermiş böyle kadınların

Teşekkür ederim ilgin için deniycem canım. Hiç yoktan iyidir tabiki

D&R sitesine gir bak orada cinsellikle ilgili kitaplar var. Kitap manyağı olduğum için en ince ayrıntılarına kadar incelerim siteleri. Bir sürü kitap var hem gidip almana gerek yok. Netten satın alırsın. Benim tanıdığım Cem Keçe'nin 10 Adımda Vajinismus Tedavisi kitabını okumuştu çok faydasını gördü onunla çözdü gibi birşey. Sende kendi sıkıntın ile ilgili kitaplar oku. Umarım çözersin sorununu. :)

Kızlar benim bi sorunum var uzun süredir yazıcam bu durumu ama burada bazı üye arkadaşlarım anında fake yapıştırması yaptıklarından çekindim, ama artık sıkıcı bi durum haline geldi dayanamıyorum. Bazı arkadaşlarımda benimle aynıysa yada bana yardım edebilicek durumda ise yazarsa sevinirim. Ben 1,5 senedir evliyim 2 aydır hamileyim. Eşimle evlendigimiz günden beri ben cinsellikten hiç zevk almadım bi süre vajinismus oldum ama atlattım. Hiç istekli degilim sırf bebegmz olsun diye katlandım ama bebek olunca hepten sogudum hamileyim zaten artık yapmasakta olur zaten zevk almıyorum modundayım. Eşim bu durumdan artık sıkıldı kalbimi kırmak istemesede farkediyorum. Benim gibi olan varmı diye araştırdım çevremdeki kız arkadaşlarımada sordum ama evlenip 3 4 aydan sonra ilişkiden zevk aldıklarını söylüyor. Acaba bendeki bu anormallik ne? Çözemedim.. Doktora gidip ne dicem bana çözüm bulamazki. Çıkmazdayım büyük bi sorun haline gelicek bu kızlar ben napıyım nasıl davranıyım
hormonal bişey olabilir, bi test yaptırın

Cnm iliski sirasinda agrin oluyosa bu yuzden zevk almiyosundur..bunun icin doktora gorun..yumurtaliklarina baktir..bendede vardi bu durum doktora gittim cikolata kisti varmis..iliskiden zevk almani onluyo cnm

Sen istemiyor olabilirsin ama sana tavsiyem belli etmemeye çalış erkekler bu konuda çok kirilgandir tedavi olman şart kimbilir eşinin aklından neler geçiyordur aklından kendince olumsuzluklari çikar

Hamile oldugun icin suan ruhsal fiziksel gelgitlerin olabilir.
Zaten cinsellik sadece bedenle degil beyinle de yasanir,belki yikamadigin tabular vardir kafanda.

Kızlar benim bi sorunum var uzun süredir yazıcam bu durumu ama burada bazı üye arkadaşlarım anında fake yapıştırması yaptıklarından çekindim, ama artık sıkıcı bi durum haline geldi dayanamıyorum. Bazı arkadaşlarımda benimle aynıysa yada bana yardım edebilicek durumda ise yazarsa sevinirim. Ben 1,5 senedir evliyim 2 aydır hamileyim. Eşimle evlendigimiz günden beri ben cinsellikten hiç zevk almadım bi süre vajinismus oldum ama atlattım. Hiç istekli degilim sırf bebegmz olsun diye katlandım ama bebek olunca hepten sogudum hamileyim zaten artık yapmasakta olur zaten zevk almıyorum modundayım. Eşim bu durumdan artık sıkıldı kalbimi kırmak istemesede farkediyorum. Benim gibi olan varmı diye araştırdım çevremdeki kız arkadaşlarımada sordum ama evlenip 3 4 aydan sonra ilişkiden zevk aldıklarını söylüyor. Acaba bendeki bu anormallik ne? Çözemedim.. Doktora gidip ne dicem bana çözüm bulamazki. Çıkmazdayım büyük bi sorun haline gelicek bu kızlar ben napıyım nasıl davranıyım
Türk kadınının % 95 inin orgazm olamadığı gerçeğinden yola çıkarsak gayet normal.
Doktorla yani terapi ile çözersiniz ancak bu durumu .

Öncelikle "Hamileyim artık yapmasak da olur" düşüncesinden vazgeçmen lazım.
Cinsellik sadece hamile kalmak için değildir.

Hamileyim yapmasakta olur artık da ne demek :KK20:

Bu düşüncenizi lütfen kafanızdan çıkartın...

Ewliliğin temeli cinselliktir..

Vajinemus sorununuz olabilir ama atLatmışsınızda..

Zewk almamak bana gerçekten tuhaf geldi, aşığım kocamı sewiyorum demişsiniz...

Aşk warsa siz orgazm rahatlıkla olmalısınız...

Zevk almadığınız içinde kuruluk war, jel kullanıyorsunuz...

Ama eşiniz zamanla o jelden de sıkılacak we sizden aldığı zevklen yaşamak isteyecek onu..

Bakın hamileymişsiniz de lütfen biran önce başka doktora gidin...

Gerekirse seksle ilgili videolar izleyin bir şeyler yapın yaniii...

Belki o videoları izleyince değişik denemek isteyeceğiniz birşey olur ve ondan zevk alırsınız...

Yanii basit bir sebep değil bu...

bence bir psikoloğa da danışabilirsiniz. zamanında biz küçükken yok çok kan geliyo yok kocanın gönlünü hoş tutcaksın diye aptal saptal efsanelere inandırdılar sonra türk kadını cinsel anlamda kötü. belki bilinçaltından kaynaklı bir sebeptir denemeden bilemezsiniz.

X