Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim 6 aylık da hamileyim geçen yaz bir. Düşük yapmıştım sonrasında çok zor toparlandım derken bir evlat Daha verdi rabbim.evliliğim sürekli kavga gürültü patırtı bağırış çağırış küfür ve hakaretlerle doluyu 9 sene üzerine olmuş bir ailenin tek çocuğu ile evlendim.şehir dışında yani ailemden uzağa onların olduğu yere yerleşip hem çalışp hemde evimle ilgilenmeye başladım bütünsorunlar aslında ailesi yüzünden çıkıyordu babasının inanılmaz müdahalesi annesinin vurdum Duymaz tavırları artık beni çileden çıkarıyordu. Bu hengame in içinde neden çocuk istiyorsun diye soracak olursanız geçirdiğim bir hastalıktan dolayı aldığım tedavi sonrası çocuğumun olmasının imkansız olduğunu söylemişti doktorlar.bende yaşım daha fazla geçmeden bu dünya korkusuzca sevebileceğim bir can istedim yanımda.ama bu bebeğim için hiçte hayır olmadı her akşam kavgalar dozunu arttırarak devam etti karnıma yanlışlıkl olduğunu iddia etsede savunmasızca vurdu telefon attı.ğzerime.yürüdü.kollarımı sıktı tabi bu esnada bağırıp küfür etmelerini saymıyorum. He ben sessiz kalmadım o karnıma darbe aldıktan sonra annelik iç güdüsümü bilmiyorum ama gözüm döndü ve bende saldırmaya başladım fiziki. Olarak. Sabah 4 de arabama atlayıp ailemin yanına geldim bu ilk gelişim değildi ne olacağını bilmiyorum nasıl bir yol izliycem bilmiyorum. 26. Haftamdayım ve32 ye kadar da çalışmak zorunda olduğum bir işim var ve o şehirde hiç. Kimsem yok nasıl bir karar alacağım