Hamileyim bosanma davası acacagım

O adamdan boşanın, ama öyle elinizi kolunuzu sallayarak çıkıp gitmeyin evden. Süründürün.
Anlattıklarınız çok tuhaf, yani çocuk istiyordu ve olunca vaz mı geçti? Bir şeyler eksik burda, bu kadar basit olamaz. Bu tavırlarını sürdürecekse de bunların hepsini mahkemeye yansıtacağınızı, hayatı ona zindan edeceğinizi söyleyin. Korkutun işte yapın bir şeyler, çok saçma böylesi.

Aslında sadece eşim de istiyor değildi eşim en baştan beri çocuk istiyordu ben istemedim. Sonra da iyi gecindigimizi düşünerek çocuk yapmak istedim. Inanın anlamadım iki yüzlü davrandığını. Zaten ayrılacağım iyi davranayım diye planlar yaptığını hiç anladım anlasam zaten çocuk yapmaz hemen boşanırdım. yaşlarımız 30 u geçkin evlendigimizden beri de çocuk denemedigimiz için hemen çocuk olmaz diye denemiş olunca da aldırmak istedi zaten. Çocuğu istiyorum ama korkuyorum da tek başıma büyütme konusunda. Memleketlerimiz de çok ayrı. O antepte kalacak ben memleketim izmire tayin isteyeceğim.

Ben de zaten tepkisine şok oldum iyi geciniyorduk çocuğu en çok o istiyordu aniden gelen tepkiye de çok şaşırdım anlamlandiramafim ilk başta panik ataksın doğuramazsın taşıyamazsın şeklinde iyiliğimi düşünüyor gibi söyledi ben zaten aldırmanı istemem ama çocuğu aldıralım hastalığın gecince sonra yine yaparız dedi yüzsüz adam. Ben de ben dayanırım dedim sorun buysa. Sonra beni delirtmek için uğraştı durdu ilacımı bahane etti derken ben aldırmamaya karar verince beni ve benden çocuk istemediğini söylemeye bana eziyet etmeye hakaret etmeye başladı. Hamileyim inanın yataktan çıkacak halim yok sabahın köründe bağır çağır beni kaldırıyor kahvaltı hazırlamam için bir şey yapmayınca dövmekle tehdit ediyor. Kendime yemek hazırlayacak halim olmuyor bile. Zaten karnında çocuk yok küçücük bir et parçası kendini hamile yerine koyuyorsun deyip duruyor. Ben ona karşı sevgi ve iyi niyetten başka bir şey vermedim hadi gunahkarim kötüyüm ben hak ediyorum diyeyim ama benim çocuğum hak etmiyor ki. Ben çocuğumun kalp atışını duydum bacaklarını oynattigini gördüm nasıl aldırayım bilemedim. Ama boşanmaktan başka çarem de kalmadı.

Önce doğurmak isteyip istemediğinize karar verin diyeceğim ama artık bunu düşünmek için geç kaldınız Çocuğunuz sağlıkla sihhatle doğsun iyi ki doğurmuşum diyeceksiniz Eşiniz boşanmayı kafasına koymuş yoksa hamile kadına açık açık seni de bebeği de istemiyorum demez

Ben de zaten tepkisine şok oldum iyi geciniyorduk çocuğu en çok o istiyordu aniden gelen tepkiye de çok şaşırdım anlamlandiramafim ilk başta panik ataksın doğuramazsın taşıyamazsın şeklinde iyiliğimi düşünüyor gibi söyledi ben zaten aldırmanı istemem ama çocuğu aldıralım hastalığın gecince sonra yine yaparız dedi yüzsüz adam. Ben de ben dayanırım dedim sorun buysa. Sonra beni delirtmek için uğraştı durdu ilacımı bahane etti derken ben aldırmamaya karar verince beni ve benden çocuk istemediğini söylemeye bana eziyet etmeye hakaret etmeye başladı. Hamileyim inanın yataktan çıkacak halim yok sabahın köründe bağır çağır beni kaldırıyor kahvaltı hazırlamam için bir şey yapmayınca dövmekle tehdit ediyor. Kendime yemek hazırlayacak halim olmuyor bile. Zaten karnında çocuk yok küçücük bir et parçası kendini hamile yerine koyuyorsun deyip duruyor. Ben ona karşı sevgi ve iyi niyetten başka bir şey vermedim hadi gunahkarim kötüyüm ben hak ediyorum diyeyim ama benim çocuğum hak etmiyor ki. Ben çocuğumun kalp atışını duydum bacaklarını oynattigini gördüm nasıl aldırayım bilemedim. Ama boşanmaktan başka çarem de kalmadı.

Sen de ona “akıllıyım falan deme, kafanın içinde beyin falan yok o küçücük bir et parçası” de 🤬
Adi pislik adam
Arkadaşlar çok doğru ve mantıklı çözümler yazmışlar zaten
Ben sövmeye geldim 🤬

O minicik beyinlerinde planlarını yapiyirlar .sinsi sinsi ilerliyor madem kafana koydun ne diye birlikte oluyon kadınla ...yatacak yer bulamasinlar inşallah ne bu dünyada ne ahirette huzur bulamasinlar .kadına yuvaya evlada hasret kalsınlar

Google’dan bebeği aldırmak için yasal sınırın ne olduğunu öğrenebilirdiniz geçtiğimiz iki buçuk ayda. Devlet size böyle bir hak vermiş madem eşiniz istemiyor siz de tek başınıza doğurmak yönünden kararsızsınız kullanmak istediği hakkı zamanında öğrenip o doğrultuda adım atmalıydınız. Artık doğurmak zorundasınız. Anlaşmalı mı boşanacaksınız eğer öyleyse birlikte bir avukat tutup protokol hazırlayıp halledebilirsiniz. Siz de dava açabilirsiniz tabi eğer maddi durumunuz yetersizse baro size avukat sağlar

Hazirlamayin? Dovemez doverse kapı gibi darp raporu alırsınız. O da memurmus zaten soruşturma açılır hakkında, göze alamaz. Ezdirmeyin kendinizi, davamızı açın uzaklaştırmanizi aldırın, o cirkefse siz ondan daha çirkef davranın. Bı de eve geldiğinizde telefonunuzun ses kaydını açın, size hakaretlerin kaydedin

Tabi ilk olarak çok iyi bir avukat tutun ve haklarınızı bilin ve hak ettiğiniz hiç bir haktan vazgeçmeyin , eşiniz olan adama da kesinlikle acımayın , hamile kadına bunları yaşatan adam umarım çektirdiği kadar oda acı çeker başka konular da

Cocugu aldirma suren gecmis. Bosanirken vekayeti sana verirler, zaten esin de istemez cocugun velayetini almayi.
Iki turlu bosanma var. Anlasmali ve cekismeli. Anlasmali xabuk bitiyor. Bir protokol hazirliyorsunuz. Internette ornekleri var. Ya da bir avukattan yardim isteyebilirsiniz. Anlasma sartlarini yaziyorsunuz. Velayet anbede kalacak. Cocuga şu kadar nafaka odenecek. Bu nafaka bedeli her yil ocak ayinda yude bilmem kac oraninda ( ya da Tufe oraninda) artirilacak. Araba varsa arabanin degeri esler aeasinda paylastirilacak. Ev varsa ev paylasimi. Takilari ( altinlar) esin aldi ise taki bedeli odenecek....su kadar tazminat odenecek gibi sartlari sunuyirsunuz. O da kabul ederse imzaliyor. Sonra o anlasmayla adliyeye gidip dava gunu alip bosaniyorsunuz.
Eger anlasmayi kabul etmezse ya da anlasamazsaniz dava cekismeli olarak aciliyor. Cekismeli dava en az 1 yil hatta dafazla surer. Cekismelide bir avukata ihtiyaciniz var. Avukat bir dilekce yaziyor once. Su nedenlerden dolayi vosanmak istediginizi, evlilik birlikteliginin tamamen bittigini, bosanma sonrasi da esinden şu kadar tazminat, nafaka.... artik ne talep ediyorsan onlari istedigini yazan bir dilekce ile mahkemeye basvuruyor. Sonra surec basliyor. Cekismeli dava buraz yipratici ama su evliliginden daha yipratici degil. Herseyi avukatina birakirsan o kadar yipranmazsin. Hakaret ve kufur varsa ekonomik olarak siddet psikolojik siddet varsa tazminat talep etmeyi unutma.

Oha ne korkunç adammış o ya. Hiç korkma aslanlar gibi bakarsın çocuğuna. Zaten çocuğun olduğunda evli olsan bile işin büyük kısmı sana düşüyor. İlk zamanlar birilerinden yardım almaya çalış sonra işler gitgide kolaylaşıyor. Benim annem de biz bebekken boşanmış öyle böyle büyüdük ekmeğimizi elimize aldık işte. En kısa zamanda feraha kavuşursun inşaallah. Zamanla bu kötü günler geride kalacak korkma, evladına mutlu keyifli bir hayatın olacak

Çok geçmiş olsun, nereden buluyorsunuz bu adamları? evlenmeden önce flört edip birbirinizi tanımadınız mı? ben olsam sizin yerinizde evi ayırıp çekişmeli boşanırdım. Hayatı zindan ederdim ama siz uğraşmak istemiyorsunuz. Haklısınız.

X