Hamileyim bosanma davası acacagım

Nazli8190

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
21
9
36
Merhabalar 2 buçuk senedir evliyim. Eşim çocuk çok istediği için panik atak rahatsızlığıma rağmen iyi gecindigimizi düşünerek çocuk denemeyi kabul ettim. Ilk denememizde hamile kaldım. Hamile olduğum için çok mutluyum ama eşime söylediğimde aslında beni ve benden bir çocuk istemediğini çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Açıkçası ilk baslarda ciddi olduğunu düşünmedim. Sonrasında da bebeğimi aldırmaya kıyamadım ama eşim öğrendiği günden beri 2 buçuk aydır hayatı bana zindan ediyor. Çocuğu ve beni istemiyor. Kendisi de evden çıkıp gitmiyor ailesi boşanmasını istemediği için sürekli bana eziyet ederek hakaretler ederek beni dava açmaya zorluyor. Ben de karar verdim dava açacağım
Ama aklımda bir sürü soru var. 11 haftası dolacak bebeğin aldırma boşanma durumunda olur mu ya da tek başıma çocuğu doğurup bakabilir miyim. Boşanırken ne gibi süreç olacak avukat tutmam gerekecek mi bunun gibi sorular var aklımda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa gerçekten çok sevinirim.
Buarada çalışan bir bayanım ailem de bana her kararımda destek.

Aldiracak zamani gecirmissiniz,10. Hafta diye biliyorum ben en gec. Bence cocugu dogurup kendiniz bakabilirsiniz,babasiz buyuyen cok cocuk var. bir mesleginiz var mi caisiyor musunuz?

edit;yazmissiniz calistiginizi kusura bakmayin sonradan gordum. O halde kimseye ihtiyaciniz yok,sizi istemeyeni siz de istemeyin. Bir avukat tutun ve esinizle anlasmali bosanmaya bakin derim

Adamın lafı ile hamile kalınmaz, adamın lafı ile çocuk aldırılmaz. Bunu sabit buraya bir bırakalım önce.

Eşiniz muhtemelen sizi aldatıyor, yada paravan evlilik yaptı ailesi yüzünden. Delil toplama fırsatınız varsa toplayın ve donuna kadar maddi manevi tazminat alın hem kendiniz için hem çocuk için. Böyle höd7kleri bir kaşık suda boğasim var. Ailesinede kesinlikle sizi boşanmaya zorlandığını ve yaptıklarını söyleyin sorsalar. Bunlar tutup hemen tekrar evlendirmeye kalkar. Başka kızın günahına girerler

Yasal sinir 10.hafta Türkiye'de.
Bebegi artik aldiramazsiniz.
Eger mal/mulk, nafaka konusunda anlasirsaniz tek avukata bir protokol hazırlatır,imzalarsiniz.
Cekismeli olacaksa surec uzayip gidecek. Eşinizin su an yaptigi baskiyi, psikilojik siddeti ispatlayacak seyleri simdiden toparlayın .

Merhaba,

Çocuğunuzun bu Dünya'ya gelme hakkı olduğunu düşünüyorum ama çevremdeki çocuklu boşanmış arkadaşlarımı görünce de kolay olmayacağını da söylemeden edemeyeceğim çocuk bakılıyor büyüyor da ama psikolojik kısmı çocuk için yıpratıcı oluyor.
Aileniz yanınızdaysa adam da sizi istemiyorsa boşanma dilekçesi hazırlayın nafakanızı alın imzalasın başvurun mahkemeye.. anlaşmalı boşanma çok seri işliyor.
Çocuğu da zaten artık aldıramazsınız yasal değil.

Merhabalar 2 buçuk senedir evliyim. Eşim çocuk çok istediği için panik atak rahatsızlığıma rağmen iyi gecindigimizi düşünerek çocuk denemeyi kabul ettim. Ilk denememizde hamile kaldım. Hamile olduğum için çok mutluyum ama eşime söylediğimde aslında beni ve benden bir çocuk istemediğini çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Açıkçası ilk baslarda ciddi olduğunu düşünmedim. Sonrasında da bebeğimi aldırmaya kıyamadım ama eşim öğrendiği günden beri 2 buçuk aydır hayatı bana zindan ediyor. Çocuğu ve beni istemiyor. Kendisi de evden çıkıp gitmiyor ailesi boşanmasını istemediği için sürekli bana eziyet ederek hakaretler ederek beni dava açmaya zorluyor. Ben de karar verdim dava açacağım
Ama aklımda bir sürü soru var. 11 haftası dolacak bebeğin aldırma boşanma durumunda olur mu ya da tek başıma çocuğu doğurup bakabilir miyim. Boşanırken ne gibi süreç olacak avukat tutmam gerekecek mi bunun gibi sorular var aklımda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa gerçekten çok sevinirim.
Buarada çalışan bir bayanım ailem de bana her kararımda destek.
Aldırma çocuğunu boşansan bile ona siper ol koru kolla allahta seni korusun

Allah yardımcınız olsun. Bebek aldırmayı çok zalimce buluyorum. Acıyı hisseden bir organizmaya bunu yapmayın. Hayattaki en büyük mutluluğunuz ve en iyi dostunuz o sizin. Ve size emanet

Neden bir anda istemediğini düşündü birşey mi oldu? ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Ben avukat değilim ama destek olarak duacınızım güzel olur herşey inşallah sizin va yavrunuz için🥰🥰

Çocuğun alınma zamanı geçmiş zaten aldıramazsın

Onceden isteyip sonra bu derece tepkili istememe nedeni neymis
sordunuzmu ne diyor?

O artık bi canlı rızkıyla gelir dünyaya aldırmayın bence sizin bi parçanız ne güzel aileniz destek siz artık bi anne adayısınız herşeuğn üstesinden gelirsiniz evvelAllah ben üç taneyle boşandım çocuk olup boşanmak dünyanın sonu değil siz çalışıyorsunuz birde ne güzel sizi ve kendi canını istemeyen birini bir dakika çekmeyin

Çok ilginç gerçekten sana seni ve çocuğu istemediğini söylediğinde ciddi olduğunu nasıl düşünmedin bunun şakası mı olur ailen ne güzel arkanda ve sana destek artı olarak mesleğinde var çocuğa nafaka bağlar ihtiyaçlarını da eşek gibi karşılar istemiyorum demekle olmuyor o işler yaparken herşey güzeldi yok öyle bir dava. Bende hamileyim ama eşim istediği için değil anne olmak istediğim için hamile kaldım. Eşimin kararı bu konu hakkında beni asla enterese etmez. İstemiyorum dediği anda da siler atarım doğru karar vermişsin. Hemen davayı aç defolup gitsin

Aslında çocuğu doğurmak istiyorum. Eşimi gerçekten hiç tanıyamamışım ya da fazlasıyla saf bir insanım. Ilk evlendiğimiz zamanlarda da geçinemiyorduk zaten boşanmak istemiştim bosanmak istemedi aileler araya girdi derken cesaret edemedim. O olaydan sonra bir seneyi geçen bir sürede çok iyi gecindigimizi düşünüyordum ben evliliğimiz yoluna girdi diye çocuğa da tamam demiştim. Çocuğu öğrendiği anda istemedi ve açıklama olarak şunu söyledi benden ayrılmak istiyormuş ama tayin zamanımız yaz ayında olduğu için tayin zamanını bekliyormuş bana da bu sebeple iyi davranıyormuş zaten ayrılacağım diye ve ilk denemede çocuk olacağını düşünmemiş. Açıklama bu. Dava açmaya yanaşmıyor ama beni benden olan çocuğu istemediğini sürekli olarak dile getiriyor ve şunu da söylüyor aldirmadigim için bana ceza olarak ben gidip dava açana kadar bu şekilde devam edecekmiş.
BEN de açıcam dava avukat gerekli mi bilemiyorum ama çocuğun doğması durumunda sanırım nafaka ve velayet için avukat gerekecek ilk etapta pazartesi bir avukat bulayım o zaman ben.
Delil nasıl toplarım bilmiyorum çünkü bana karşı sadece sözleri var
Kayıtlı bir delilim yok. Aldatıyorsa da öğrenmek istemiyorum açıkçası yeterince kötü psikolojideyim dahasını da bilip yıpranmak istemiyorum. Zaten panik atak rahatsiziyim hem ilaç hem psikoterapi alıyorum üstüne bir şey eklenmesin

O adama ihtiyacin yok dogur yavrunu birlikte arkadas gibi yasar gidersiniz. Ailende yardimci olur. Sonra pisman olursunuz aldirmasaydim diye. Bissürü annen babasi ayri cocuk var dramatize etmeyin bu kadar. Insallah sonra size ve yavrunuzada deger veren bir adam cikar karsiniza. Her sey kan bagiyla olmuyor.

Çok ilginç gerçekten sana seni ve çocuğu istemediğini söylediğinde ciddi olduğunu nasıl düşünmedin bunun şakası mı olur ailen ne güzel arkanda ve sana destek artı olarak mesleğinde var çocuğa nafaka bağlar ihtiyaçlarını da eşek gibi karşılar istemiyorum demekle olmuyor o işler yaparken herşey güzeldi yok öyle bir dava. Bende hamileyim ama eşim istediği için değil anne olmak istediğim için hamile kaldım. Eşimin kararı bu konu hakkında beni asla enterese etmez. İstemiyorum dediği anda da siler atarım doğru karar vermişsin. Hemen davayı aç defolup gitsin
Eşim konuşma konusunda densizdir ne söylediğini pek düşünmez sonra da hatırlamaz bile çok da kaygilidir çocuğu öğrencice kaygılanıp her zamanki saçmalamalari diye düşündüm safca bir düşünce biliyorum sonrasında hep aynı şeyi söyleyince inandım ama çocuğumu da artık görmüştüm kıyamadım o saatten sonra da

X