Merhabalar 2 buçuk senedir evliyim. Eşim çocuk çok istediği için panik atak rahatsızlığıma rağmen iyi gecindigimizi düşünerek çocuk denemeyi kabul ettim. Ilk denememizde hamile kaldım. Hamile olduğum için çok mutluyum ama eşime söylediğimde aslında beni ve benden bir çocuk istemediğini çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Açıkçası ilk baslarda ciddi olduğunu düşünmedim. Sonrasında da bebeğimi aldırmaya kıyamadım ama eşim öğrendiği günden beri 2 buçuk aydır hayatı bana zindan ediyor. Çocuğu ve beni istemiyor. Kendisi de evden çıkıp gitmiyor ailesi boşanmasını istemediği için sürekli bana eziyet ederek hakaretler ederek beni dava açmaya zorluyor. Ben de karar verdim dava açacağım
Ama aklımda bir sürü soru var. 11 haftası dolacak bebeğin aldırma boşanma durumunda olur mu ya da tek başıma çocuğu doğurup bakabilir miyim. Boşanırken ne gibi süreç olacak avukat tutmam gerekecek mi bunun gibi sorular var aklımda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa gerçekten çok sevinirim.
Buarada çalışan bir bayanım ailem de bana her kararımda destek.
Ama aklımda bir sürü soru var. 11 haftası dolacak bebeğin aldırma boşanma durumunda olur mu ya da tek başıma çocuğu doğurup bakabilir miyim. Boşanırken ne gibi süreç olacak avukat tutmam gerekecek mi bunun gibi sorular var aklımda tecrübesi olan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa gerçekten çok sevinirim.
Buarada çalışan bir bayanım ailem de bana her kararımda destek.