Kızlar hepinize merhaba Nisan ayında denemeye başladığımız bebek serüvenimiz buraya kadarmış çünkü minik bebeğim bana merhaba dedi Çok heyecanlı bir süreç yaşadım 3 yıldır evliyim bebek uzun süre istemedik taa ki Nisan ayına kadar ve istemeye başladığımız an denemelere başladık nisan 1 den 8 nisana kadar ilişkiye girdik ama maalesef ki 20 nisan adet gördüm daha sonra ovulasyon testi denemek istedim ve denedim adetimin 11.Günü testi yapmaya başladım ve çift çizgi gördüğüm 4 günü değerlendirdim o ay sadece 4 gün değerlendirdim tabii yanı sıra bol bol dua ve kuran okudum çok şükür ve beklemeye geçtim adetime 4 gün kala test yaptık dayanamayıp ve negatif çıktı çok üzüldüm ve ümitsizliğe kapıldım bu ayda olumsuz diye daha sonra adetime 2 gün kala sabah dehşet derece de mide bulantısı ve bacak ağrısı ile uyandım dayanamadım bir test daha yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm heyecandan resmen öldüm ama çok fazla da kapılmadım bu duyguya kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye daha sonra adetim geçti ve 5. Gün kan vermeye gittim beta 187,2 çıktı yani hamileymişimm resmen aklık çıktı cuma günü de Kesemizi gördük çok şükür ben çok heyecanlı meraklı bir anne adayıydım o yüzden anne olmak isteyenleri çok iyi anlıyorum eğer sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim! Belirtilerim nelerdi?
- Konu Sahibi suzannaz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.829
- 448
Yumurtlamadan önce ve sonra başka hiç değerlendirmesinin mi? Sadece 4 hğn5mü değerlendirme oldu ay boyunca, hayırlı olsun. Darısı başıma inşallah kuzumKızlar hepinize merhaba Nisan ayında denemeye başladığımız bebek serüvenimiz buraya kadarmış çünkü minik bebeğim bana merhaba dedi Çok heyecanlı bir süreç yaşadım 3 yıldır evliyim bebek uzun süre istemedik taa ki Nisan ayına kadar ve istemeye başladığımız an denemelere başladık nisan 1 den 8 nisana kadar ilişkiye girdik ama maalesef ki 20 nisan adet gördüm daha sonra ovulasyon testi denemek istedim ve denedim adetimin 11.Günü testi yapmaya başladım ve çift çizgi gördüğüm 4 günü değerlendirdim o ay sadece 4 gün değerlendirdim tabii yanı sıra bol bol dua ve kuran okudum çok şükür ve beklemeye geçtim adetime 4 gün kala test yaptık dayanamayıp ve negatif çıktı çok üzüldüm ve ümitsizliğe kapıldım bu ayda olumsuz diye daha sonra adetime 2 gün kala sabah dehşet derece de mide bulantısı ve bacak ağrısı ile uyandım dayanamadım bir test daha yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm heyecandan resmen öldüm ama çok fazla da kapılmadım bu duyguya kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye daha sonra adetim geçti ve 5. Gün kan vermeye gittim beta 187,2 çıktı yani hamileymişimm resmen aklık çıktı cuma günü de Kesemizi gördük çok şükür ben çok heyecanlı meraklı bir anne adayıydım o yüzden anne olmak isteyenleri çok iyi anlıyorum eğer sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
Canim yumurtlamadan hemen sonra belirtilerin başladı mi ? Belirtilerin nelerdiii??Kızlar hepinize merhaba Nisan ayında denemeye başladığımız bebek serüvenimiz buraya kadarmış çünkü minik bebeğim bana merhaba dedi Çok heyecanlı bir süreç yaşadım 3 yıldır evliyim bebek uzun süre istemedik taa ki Nisan ayına kadar ve istemeye başladığımız an denemelere başladık nisan 1 den 8 nisana kadar ilişkiye girdik ama maalesef ki 20 nisan adet gördüm daha sonra ovulasyon testi denemek istedim ve denedim adetimin 11.Günü testi yapmaya başladım ve çift çizgi gördüğüm 4 günü değerlendirdim o ay sadece 4 gün değerlendirdim tabii yanı sıra bol bol dua ve kuran okudum çok şükür ve beklemeye geçtim adetime 4 gün kala test yaptık dayanamayıp ve negatif çıktı çok üzüldüm ve ümitsizliğe kapıldım bu ayda olumsuz diye daha sonra adetime 2 gün kala sabah dehşet derece de mide bulantısı ve bacak ağrısı ile uyandım dayanamadım bir test daha yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm heyecandan resmen öldüm ama çok fazla da kapılmadım bu duyguya kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye daha sonra adetim geçti ve 5. Gün kan vermeye gittim beta 187,2 çıktı yani hamileymişimm resmen aklık çıktı cuma günü de Kesemizi gördük çok şükür ben çok heyecanlı meraklı bir anne adayıydım o yüzden anne olmak isteyenleri çok iyi anlıyorum eğer sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
ekstra bir şey yapmış mıydın bebiş için?
Sadece 3 ay önceden folik asit almaya başlamıştım, birde ilişki sonrası yarım saat kadar yattım vajinal duş asla yapmadım.
Evet canım sadece pozitif çıkan günleri değerlendirdimYumurtlamadan önce ve sonra başka hiç değerlendirmesinin mi? Sadece 4 hğn5mü değerlendirme oldu ay boyunca, hayırlı olsun. Darısı başıma inşallah kuzum
Hayır yumurtlamadan sonra belirtim olmadı adetime 2 gün kala başladı herşeyCanim yumurtlamadan hemen sonra belirtilerin başladı mi ? Belirtilerin nelerdiii??
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Benim de iki gün kaldı, şuana kadar sıfır belirti. Bana umut oldun, acilen belirtilerimin başlaması lazımHayır yumurtlamadan sonra belirtim olmadı adetime 2 gün kala başladı herşey
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Senden de Allah razı olsun tatlım cevabın için teşekkür ederim Buradan hamile haberlerini almak çok mutlu ediyor beni İnşaAllah tüm isteyen kardeşlerimize ve bana da nasip olur. Bizler de dualarınıza talibizAllah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Sadece 3 ay önceden folik asit almaya başlamıştım, birde ilişki sonrası yarım saat kadar yattım vajinal duş asla yapmadım.
İnşallah haber bekliyorumBenim de iki gün kaldı, şuana kadar sıfır belirti. Bana umut oldun, acilen belirtilerimin başlaması lazım
Her zaman allahım bir an önce nasip etsin inşallahSenden de Allah razı olsun tatlım cevabın için teşekkür ederim Buradan hamile haberlerini almak çok mutlu ediyor beni İnşaAllah tüm isteyen kardeşlerimize ve bana da nasip olur. Bizler de dualarınıza talibiz
- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 34
Âmin tatlım İnşaAllahHer zaman allahım bir an önce nasip etsin inşallah
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ,sağlıkla kucağınıza alın inş ,bir sorum olcak ovulasyon testi kullandınız mı ?hangi günleri değerlendirdiniz yumurtlama günlerini mi çatlama (çizgi silikleşince ) gününü mü ?Evet canım sadece pozitif çıkan günleri değerlendirdim
Evet ovulasyon testi kullandım labaquick marka iki çizgide net olduğu günleri değerlendirdim sadeceMerhaba hayırlı olsun öncelikle ,sağlıkla kucağınıza alın inş ,bir sorum olcak ovulasyon testi kullandınız mı ?hangi günleri değerlendirdiniz yumurtlama günlerini mi çatlama (çizgi silikleşince ) gününü mü ?
- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 53
- 28
Canım hayırlı olsun tebrik ederim. Ya bişey sormak istiyorum. Bende gebeyim galiba dun adetim bir gün geçti kan verdim 70 çıktı. Pazartesi ve Çarşamba tekrar vericem kan yükseliş nasıl diye Perşembe de kese için gidicem. O zaman uygulamaya göre 5+2 oluyo adetim de 6 gün geçmiş oluyor. Sorum şu sana sen adetin ne kadar gecikten sonra keseyi gördün ve alttan mi baktılar karından mi ? Bir de beta artışların nasıl oldu ? Sana zahmet cevap verebilirsen çok sevinirim yaKızlar hepinize merhaba Nisan ayında denemeye başladığımız bebek serüvenimiz buraya kadarmış çünkü minik bebeğim bana merhaba dedi Çok heyecanlı bir süreç yaşadım 3 yıldır evliyim bebek uzun süre istemedik taa ki Nisan ayına kadar ve istemeye başladığımız an denemelere başladık nisan 1 den 8 nisana kadar ilişkiye girdik ama maalesef ki 20 nisan adet gördüm daha sonra ovulasyon testi denemek istedim ve denedim adetimin 11.Günü testi yapmaya başladım ve çift çizgi gördüğüm 4 günü değerlendirdim o ay sadece 4 gün değerlendirdim tabii yanı sıra bol bol dua ve kuran okudum çok şükür ve beklemeye geçtim adetime 4 gün kala test yaptık dayanamayıp ve negatif çıktı çok üzüldüm ve ümitsizliğe kapıldım bu ayda olumsuz diye daha sonra adetime 2 gün kala sabah dehşet derece de mide bulantısı ve bacak ağrısı ile uyandım dayanamadım bir test daha yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm heyecandan resmen öldüm ama çok fazla da kapılmadım bu duyguya kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye daha sonra adetim geçti ve 5. Gün kan vermeye gittim beta 187,2 çıktı yani hamileymişimm resmen aklık çıktı cuma günü de Kesemizi gördük çok şükür ben çok heyecanlı meraklı bir anne adayıydım o yüzden anne olmak isteyenleri çok iyi anlıyorum eğer sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Ilk cocugumda 8 ay denemenin sonunda ama ne denemek sorun olmadgi halde klomen flan kullanarak denemelerim olmustu cahillik iste ikinci bebegi istemeye basldgmzdada mayista korunmayi biraklm artk nezmn olursa demistik ilk denemede oldu ve esim bu ay yogun calistgi icin sadece takvimim uygulamasindaki yumurtlama gosterdigi günü ve iki gun sonrasinj degerlendirmistik nasip te olunca beklenmiyor demkki nasip olmaymcada nekadr didinsen bos ikisinide yasamis biri olarak soyluyorum bu arada sizinkide hayirli olsun rabbim sagsalim kucaginiza almak nasip etsin
- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Bu arada ben daha ulturasonda gormedim cnku resmen ilskiden 5.6 gun snra beliri yasmaya basldim ama ben takintili bi insanim cok istedgm icin piskolojk belirti yasadgmu dusundum dayanamayip adetime 2 gun kala test yaptm 5 tl lik silik ckti erken gebelik testi silik cikti ogun kan 9 cikti snra 40 sonra 70 310 diyerek yukseldi sizce kese 5+2 de gozukurmu ona gore raneevu aldmda
Ben 5+2 de gördüm keseyi normal göbekten göründü. Kese zamanında görününce beta hcgye bakmadılar 1 kere bakıldı adetim 1 hafta geçince 187 çıkmıştı işteCanım hayırlı olsun tebrik ederim. Ya bişey sormak istiyorum. Bende gebeyim galiba dun adetim bir gün geçti kan verdim 70 çıktı. Pazartesi ve Çarşamba tekrar vericem kan yükseliş nasıl diye Perşembe de kese için gidicem. O zaman uygulamaya göre 5+2 oluyo adetim de 6 gün geçmiş oluyor. Sorum şu sana sen adetin ne kadar gecikten sonra keseyi gördün ve alttan mi baktılar karından mi ? Bir de beta artışların nasıl oldu ? Sana zahmet cevap verebilirsen çok sevinirim ya
- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27