Kızlar hepinize merhaba Nisan ayında denemeye başladığımız bebek serüvenimiz buraya kadarmış çünkü minik bebeğim bana merhaba dedi
Çok heyecanlı bir süreç yaşadım 3 yıldır evliyim bebek uzun süre istemedik taa ki Nisan ayına kadar ve istemeye başladığımız an denemelere başladık nisan 1 den 8 nisana kadar ilişkiye girdik ama maalesef ki 20 nisan adet gördüm daha sonra ovulasyon testi denemek istedim ve denedim adetimin 11.Günü testi yapmaya başladım ve çift çizgi gördüğüm 4 günü değerlendirdim o ay sadece 4 gün değerlendirdim tabii yanı sıra bol bol dua ve kuran okudum çok şükür ve beklemeye geçtim adetime 4 gün kala test yaptık dayanamayıp ve negatif çıktı çok üzüldüm ve ümitsizliğe kapıldım bu ayda olumsuz diye daha sonra adetime 2 gün kala sabah dehşet derece de mide bulantısı ve bacak ağrısı ile uyandım dayanamadım bir test daha yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm heyecandan resmen öldüm ama çok fazla da kapılmadım bu duyguya kimyasal ya da dış gebelik olabilir diye daha sonra adetim geçti ve 5. Gün kan vermeye gittim beta 187,2 çıktı yani hamileymişimm resmen aklık çıktı cuma günü de Kesemizi gördük çok şükür
ben çok heyecanlı meraklı bir anne adayıydım o yüzden anne olmak isteyenleri çok iyi anlıyorum eğer sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.