Hamileyim bebeğimin cinsiyetini kabullenemiyorum :(((

Hey Allahım inanamıyorum. ALLAH güzel bir nimet veriyor sukur yok birde kız istedim erkek istedim kız saçmaliklari.sen önce hamile kalabildigine şükretmeyi öğren. Sağlıklı olduğu için şükret.erkek olup hayırsız da sakat olabilir bu durumda ne derdin acaba Allah herseyi daha iyi bilir şükür ve dua ile.

klişe olacak ama sağlıklı olsun ne fark eder ki, eminim doğunca fikriniz değişir.
böyle düşünmeyin sonra Allah korusun sağlık konusunda bir sıkıntı olursa bu sefer kendinize kızacaksınız, bugünkü fikirleriniz için vicdanınız sizi rahat bırakmaz.

Oldum olası kız çocuklarını çok severim ve kız evladın bambaşka olduğunu düşünürüm.Ancak son zamanlarda bebeğimin hep erkek olmasını istedim.Belki size çok saçma gelecek ama görümcem çok problemli bir insan kız bebeğim olursa cahil bir düşünce ile ona benzeme ihtimalini aklıma getirirdim. hep erkek hissettik eşimde bende.Doktor kız olduğunu söyleyince hiç bir tepki veremedim ve sonra çok üzüldüm kendi tavrıma. ve gebeliğimin 22. haftasında sıkıntılı dönemim başladı.Minik yavrum bana muhtaç , belki kucağıma bile alamayacağım sorunlu ve erken doğum riski yüksek olan bir gebeyim. Ve o zaman anladım yavrumun değerini.Kaybetme korkusunu bile yaşamak yetti.Hergün her attığı tekmede gözlerim yaşarıyor kucağıma alma hayalleri ile yaşıyorum.Doğmamış çocuğuma hasretim , daha doğmamış yüzünü bile görmediğim evladıma hasretim şu an. Lütfen böyle düşünmeyin. Rabbim herkese hayırlı evlat versin. Kız evlat insanın kolu bacağı oluyor.Ben anneme çok bağlıyımdır , ölüme gönderse giderim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sevgiler...

Darısı cinsiyeti kafasına taka diğer annelerin basina

ay ben ağır konuşmak istemiyorum sana karşı ama, allah hayırlı sağlıklı doğum yaşatsın bebeğinde sağlıkla gelsin allah birazda akıl versin sana amin!

insanoğlu buldukça bunuyoruz işte.. bende başta erkek gibi hissettim.. bi söz var ye tatlıyı doğur hakkıyı..diye hep tatlı yedim, ilk aylar bulantım olmadı, göbeğim sivri gibiydi, çin takviminde erkek çıktı.... ama kız oldugunu öğrenince hele de karnındaki kıpırtıları hissedince kız erkek farketmiyo..

Evlat hasretiyle yananlar adına senin bu düşünceni cahilliğine veriyorum hala erkek çocuğa önem veren zihniyetinizden dolayı Allah yardımcınız olsun diyorum hadi selametle

Insan bu siteye dusuncesini yazmaya korkuyor ne kadar empati yoksunu anlayissiz ve yargilayici bir toplumuz böyle.Insaniz ve her türlü hissedebiliriz.Yeri geliyor en hayvani duygulara kapiliyoruz çünkü aciziz.

Bende kız çocuğu için kendimi çok adepte etmiştim kim ne derse desin kız olacak dedim. Ama bugün doktor erkeğe benziyo dedi. Ben inanmıyorum doktora suratsızın tekiydi bebeğimi bile göstermedi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…