- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 39
- Konu Sahibi Nice_1991vuvv
-
Oy oy onun minnak ağzını yüzünü ellerini görünce.. Hele o minicik ayaklarını annesi.. Pişman olursun diyim sana.. İnsanın kendi kanı canı içine tekrar sokasin gelir..Haklısın evet normal değil ama hamileliğim boyunca hep erkek bebeğim olacağını gördüm rüyamda bir tek ben değil çevremde iki üç kişi böyle gördü rüyalara öyle kaptırdım ki kendimi cinsiyeti öğreneli 3 gün oldu be zaman düzelirim bilmiyorum
Sagsalim kucağına al canim..doktorum bana 1 ay arayla 2 kez ust uste erkek olucak dedı
tee ayrıntılı ultrasonda kız oldugu kesınlestı
once sadece bebegım olcak dıye sevınıyodum
kız olucagını ogrenınce ayrı bı sevınc yasadım daha baska bı sevınc ve hemen gıttım pembe pembe seyler aldım :)
doktor ılk erkek dedıgınde bısey almak aklıma bıle gelmemıstı ama kız olunca cicili bicili ya
analı kızlı aynı gıycez
saglıklı sıhhatlı dogmasını nasıp etsın allahım , fazla duygusal davranıyorsunuz
yarın sabah dogum yapıcam herkese dua edıcem ısteyen herkese bebıs nasıp etsın allahım ...
Ben sekiz ayını gecmistim hamilelikte bütün doktorlar kız diyor. Karnını goren bütün kadınlar erkek. Hatta kadının biri inatla diyoki senin oğlun olacak bak gor tövbe allahım sanki gözlerinde ultrason makinesi varbenim bin kiizim bi oglum vardi
çokkk istedim kizimin kiz kardesi olsun , benim yok çunku
3. de herkes kiz gibi duryor dedi, etrafinda etkisi var insanin lafasini karistiryolar
oglan dedi dr, o gun hep agladim :))
ertesi gun uyandigimda geçmisti uzuntum
seninki azcuk uzun surmus
dogurunca geçer
10 aylik yakisikli bi oglum va rçokk dadliii yerim ben onu :))
hahhaahBen sekiz ayını gecmistim hamilelikte bütün doktorlar kız diyor. Karnını goren bütün kadınlar erkek. Hatta kadının biri inatla diyoki senin oğlun olacak bak gor tövbe allahım sanki gözlerinde ultrason makinesi var
Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .
Ben isyan etmiyorum .. Neden kız oldu demiyorum .. Kendimi çok kaptırdım rüyalara hislerime sanki doğru değilmiş gibi geliyor bundan nasıl kurtulabilirim diyorum bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum içimdeki savaştan dolayı ağlıyorum 3 gün olmasına rağmen.. Her gün hediye gelen tulumu çıkarıp seviyorum ama içimdeki şeye de sus diyemiyorum nasıl başa çıkarım diye yardım istiyorum bazı arkadaşlar sağolsun atlatırsın kucağına aldığında herşey bambaşka olur diyorlar bu konuşmalar bana iyi geliyor ama acımasizca yorumlara üzülüyorum çünkü ben bebeğimi çok seviyorum içimdeki o savaşı durdurmak istiyorum lütfen bu şekilde yorum yapmayın günah olduğunu farkındayıö günah olmasından önce canımın içine böyle davrandığım için kızıyprum kendime lütfen sert yorum yapmayın
Bebeğimle her gün konuşuyorum eşimde öyle .. Kızım nasılsın diye sorup seviyor babası yemin ederim ki kızlar bebeğimin oynayışlarını hissetmeden o gün uyumuyorum oynayışını hissettiğim an rahatlıyorum bilmiyorum bahane mi ama bu gittiğim doktor da beni etkiledi hiç tanımıyordum bana neden bana geldin kendi doktoruna gittin dedi bebek kız dedi al bak dedi ben bişi göremedim hemen kalktı eminim ki detaylı görseydim inanırdım belki aklımda böyle karışmazdı ..teşekkür ederim arkadaşlar yüreklendirici anlayışlı yazılarınız için
Kafa karışıklığı çok ayrı bebeğine olan evgin çok ayrı. Tabi ki onu çok sevecek, çok merak edecek ve onun için daima endişeleneceksin. Benim bir arkadaşım doğuma kadar kız bildi bebeğini ve erkek olduğunu görünce günlerce benim değil bu karıştı diye ağlayıp reddetmişti. Allah'tan doğumhanede eşi de vardı ve bebeğin onların olduğuna şahitti. Hamilelik, lohusalık farklı bir psikoloji. Ne olur daha fazla kendini üzüp bebeğini de strese sokma. Karnını sev, elini koy ve onun senin sıcaklığına verdiği tepkilere odaklan. Herşey çok ama çok güzel olacak. Bir anne için kız evlat sahibi olmak nasıl güzel bir duygu doğunca anlayacaksın. Öpüyorum seni çok
Sendeki bu duygu karmaşası gayet normal kardeşim Rabbimin izni ile atlatacak ve çok güzel bir anne olacaksın inşallah ve kuzucuğunun Gözlerine baktıkça varlığına şükretip bağrına basacaksın Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun ve bütün meyvelerden tattırsınBen isyan etmiyorum .. Neden kız oldu demiyorum .. Kendimi çok kaptırdım rüyalara hislerime sanki doğru değilmiş gibi geliyor bundan nasıl kurtulabilirim diyorum bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum içimdeki savaştan dolayı ağlıyorum 3 gün olmasına rağmen.. Her gün hediye gelen tulumu çıkarıp seviyorum ama içimdeki şeye de sus diyemiyorum nasıl başa çıkarım diye yardım istiyorum bazı arkadaşlar sağolsun atlatırsın kucağına aldığında herşey bambaşka olur diyorlar bu konuşmalar bana iyi geliyor ama acımasizca yorumlara üzülüyorum çünkü ben bebeğimi çok seviyorum içimdeki o savaşı durdurmak istiyorum lütfen bu şekilde yorum yapmayın günah olduğunu farkındayıö günah olmasından önce canımın içine böyle davrandığım için kızıyprum kendime lütfen sert yorum yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?