• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim bebeğimin cinsiyetini kabullenemiyorum :(((

Nice_1991vuvv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
98
46
3
Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .

Eşimin sülalesinden buun çocuklar erkek bende hamileyken hep erkek bekledim oğlum diye sevdim ismi bile vardı.sanirim bende biraz erkek olmasini istiyordum.cinsiyeti hep belirsizdi ama.5 ayı gecti ayrıntılı ultrasona girdim.baktı kızın olacak dedi.tektek herşeyi gösterdi ekrandan.o an yaşadığım mutluluğu sevinci anlatamam.seninkide geçecektir.hele o ilk kucağına aliyorsunya o güne kadar olan herşeyi unutuyorsun

Bende hep oğlum olacak dedim . Hamile olduğumu öğrendiğim ilk anda hemde Allah a çok şükür sağlıklı da bi oğlum oldu. Rşimin ailesinde de erkek çok az olduğu için hep kıymetliydi amaa sonuç açık iki oğlan doğurdm madalyada takan olmadı . Boşvrr canım hakkında hayrlısı kız ewlatmış demekki . Hele bi doğsun gözünün önüne gelsin de bak annesii nasılda saçmalamışm erkek bebekle diyeceksin. Allah bi avazda kurtulmanı nasip etsin inşallah...

Rabbim öncelikle sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.
eminim kucağınıza alınca herşey bambaşka olur.
şimdi hamilelik psikoloji de var. kendinizi üzmeyin. içinizdeki mücizeye inanın. ona odaklanın.

Ayrıca eklemek istiyorum kız bebek bambaşka birsey
Evet kesinlikle kız bebek apayrı :) kendimi bildim bileli hep kız bebek hayal ettim. Hamile kalınca içime erkek gibi doğmuştu hep. Ama tek dileğim sağlıklı olmasıydı kız erkek farketmez ama içime hep erkek doğuyordu. Sonra doktordan kızım olacağını öğrendim :) rabbim gönlüme göre verdi. Tabii önce sağlık ama çok sevinmedim desem yalan olur :KK70:

Evet kesinlikle kız bebek apayrı :) kendimi bildim bileli hep kız bebek hayal ettim. Hamile kalınca içime erkek gibi doğmuştu hep. Ama tek dileğim sağlıklı olmasıydı kız erkek farketmez ama içime hep erkek doğuyordu. Sonra doktordan kızım olacağını öğrendim :) rabbim gönlüme göre verdi. Tabii önce sağlık ama çok sevinmedim desem yalan olur :KK70:
Sanırım benimde erkek isteme nedeenim sülalede hep erkek olmasıydı.kizim olacak deyince herkezde sok:KK57:

Aynı şeyi ablamda yaşadı geçiyo sonra ona kıyafet begendikce tekmelerini hissettikce geçiyo bide doğsun bak o zaman nasıl mutlu olacaksın

Sanırım benimde erkek isteme nedeenim sülalede hep erkek olmasıydı.kizim olacak deyince herkezde sok:KK57:
Daha iyi işte. Benim de babamın tarafında herkes erkek. Tek kız torun benim. Küçüklüğümden beri el bebek gül bebek büyüdüm :) bu yaşa geldim şimdi benim çocuğum olacak ama bu durum hala böyle :) şimdi o küçük kız doğunca tüm ilgi alaka onun olacak daha ne istiyorsun :)

Daha iyi işte. Benim de babamın tarafında herkes erkek. Tek kız torun benim. Küçüklüğümden beri el bebek gül bebek büyüdüm :) bu yaşa geldim şimdi benim çocuğum olacak ama bu durum hala böyle :) şimdi o küçük kız doğunca tüm ilgi alaka onun olacak daha ne istiyorsun :)
Doğdu benimki. Herkes çok kıymet verir ona derisi ile gidince ne alacaklarını şaşırırlar zaten kız çocuğu da kendini sevdiriyor canım

Doğdu benimki. Herkes çok kıymet verir ona derisi ile gidince ne alacaklarını şaşırırlar zaten kız çocuğu da kendini sevdiriyor canım
Ahh pardon :) ben konuyu açan sen sanmıştım :) neyse mesajım yerine ulaşmıştır sanırım. Rabbim sizinkine de uZun ömürler versin. Darısı bizim başımıza inşallah :)

Evet zaman lazım sanırım .. Birde dr bana ultrason da gösterdi bak kız dedi ben hiç birşey göremedim ultrason fotosunu verdi bişey anlamadım zaten erkek olacak gözüyle bakıyordum birde ultrasonda göremeyince hiç inanamadım kız olacağına size de atacağım bakın bi isterseniz bebeğimin şuan oynayışını hissediyorum karnımda daha çok üzülüyorum kim bilir belki de bana kızıyor . Foto yu atıyorum siz görüyorsanız biraz açıklayın bende göreyim arkadaşlar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 623
Bizim ailelerimiz de kız olduğunu duyunca çok sevindiler ki zaten benim babam kız bebeklerine bayılıyor erkeklere çok yakın değil ailelerle alakası yok yani onlar hep kız istiyordu zaten

Evet zaman lazım sanırım .. Birde dr bana ultrason da gösterdi bak kız dedi ben hiç birşey göremedim ultrason fotosunu verdi bişey anlamadım zaten erkek olacak gözüyle bakıyordum birde ultrasonda göremeyince hiç inanamadım kız olacağına size de atacağım bakın bi isterseniz bebeğimin şuan oynayışını hissediyorum karnımda daha çok üzülüyorum kim bilir belki de bana kızıyor . Foto yu atıyorum siz görüyorsanız biraz açıklayın bende göreyim arkadaşlar
Sen kendindemisin canim yaa nasıl kabullenmemek.. Bi psikiyatrist e gözünden fena olmaz
Zira bu yazdiklarin hiç normal değil usstelik ilk bebeğin
Ve o bebek istemediğini hissediyor..
Nolur yapma.. Benim kızım var iyiki olmuş ona kurban olurum ben nerden ogrendiyse öğrenmiş anne siz olmeyin süz Ölürseniz bende olurum diyo içim parçalanıyor resmen..oğlum karnimdayken bile hep kız kıyafetlerine bakardim ozenirdim
Ve şunu bilki kızı da ogluda aynı, hiçbir farkı yok oglan olsaydi farklı olmayacakti bunu bil..
Ve dua et yavrun saglikli.. Bu dusunceleri at kafandan..

Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .
bence dua et allah sana bu sevgiyi tattıracak.bebeği olsun diye ne ugraşlar veriyor insanlar.bence kendini bir an önce topla kndine gel allahın gücüne gider.allah sana bir can veriyor ve sen bu canı sorguluyorsun günah günah .benimde kızım var bir daha hamile olsam yine kız isterim. kız evlat öz evlattır.allah hayırlısını verisin sağlıklısını versin. allah erkek veriri hayırsız olur allah korusun sağlıksız olur ama oğlun olur yanlış yoldasın arkadaşımmm günah ....3-4 tane kızın olur oğlan istersin anlarım ilke bebek bu neyin kargaşası anlayamadım vallaaaa..dua et oğlan kız allah sağlıklısını allah hayırlsını versin....

Sen kendindemisin canim yaa nasıl kabullenmemexk.. Bi psikiyatrist e gözünden fena olmaz
Zira bu yazdiklarin hiç normal değil usstelik ilk bebeğin
Ve o bebek istemediğini hissediyor..
Nolur yapma.. Benim kızım var iyiki olmuş ona kurban olurum ben nerden ogrendiyse öğrenmiş anne siz olmeyin süz Ölürseniz bende olurum diyo içim parçalanıyor resmen..oğlum karnimdayken bile hep kız kıyafetlerine bakardim ozenirdim
Ve şunu bilki kızı da ogluda aynı, hiçbir farkı yok oglan olsaydi farklı olmayacakti bunu bil..
Ve dua et yavrun saglikli.. Bu dusunceleri at kafandan..
Haklısın evet normal değil ama hamileliğim boyunca hep erkek bebeğim olacağını gördüm rüyamda bir tek ben değil çevremde iki üç kişi böyle gördü rüyalara öyle kaptırdım ki kendimi cinsiyeti öğreneli 3 gün oldu be zaman düzelirim bilmiyorum

doktorum bana 1 ay arayla 2 kez ust uste erkek olucak dedı
tee ayrıntılı ultrasonda kız oldugu kesınlestı
once sadece bebegım olcak dıye sevınıyodum
kız olucagını ogrenınce ayrı bı sevınc yasadım daha baska bı sevınc ve hemen gıttım pembe pembe seyler aldım :)
doktor ılk erkek dedıgınde bısey almak aklıma bıle gelmemıstı ama kız olunca cicili bicili ya :D
analı kızlı aynı gıycez
saglıklı sıhhatlı dogmasını nasıp etsın allahım , fazla duygusal davranıyorsunuz
yarın sabah dogum yapıcam herkese dua edıcem ısteyen herkese bebıs nasıp etsın allahım ...

doktorum bana 1 ay arayla 2 kez ust uste erkek olucak dedı
tee ayrıntılı ultrasonda kız oldugu kesınlestı
once sadece bebegım olcak dıye sevınıyodum
kız olucagını ogrenınce ayrı bı sevınc yasadım daha baska bı sevınc ve hemen gıttım pembe pembe seyler aldım :)
doktor ılk erkek dedıgınde bısey almak aklıma bıle gelmemıstı ama kız olunca cicili bicili ya :KK70:
analı kızlı aynı gıycez
saglıklı sıhhatlı dogmasını nasıp etsın allahım , fazla duygusal davranıyorsunuz
yarın sabah dogum yapıcam herkese dua edıcem ısteyen herkese bebıs nasıp etsın allahım ...
Hayırlı doğumlar dilerim. Evet lütfen dua edin :) darısı başımıza

Back