- 1 Aralık 2015
- 98
- 46
- 3
- Konu Sahibi Nice_1991vuvv
Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri bebeğimi erkek olacakmış gibi düşündüm öyle sevdim öyle istedim . Zaten küçüklükten beri erkek bebeklerini daha çok seviyordum yani erkek annesi olma isteğiyle alakası yok .. Hamile olduğumdan beri rüyalarımda erkek bebek görüyorum hatta bi kere rüyamda kucağımda kendi bebeğim var kız gibi duruyor ben kız zannediyorum altını açtığımda da bir bakıyprum ki bebek erkek . Neyse geçen hafta kendi dr um çok yoğun olduğu için kendi dr um yerine kaynanamın önceden gidip kadın hastalıklarından ameliyat olduğu doktor a gittim doktor cinsiyeti kız dedi hatta % 150 kız dedi o kadar emin yani . O an sevindim bebeğim çok sağlıklıymış çünkü ama bozuldum sanki hayal kırıklığına uğradım gibi affalladım . Neyse eve geldik annem hemen bebişime pembe tulum almış eve getirdim her gün paketini açıp tuluma bakıyorum seviyorum ama bi yandan engel olamadığım bir şekilde internette cinsiyette yanılma olabilir mi diye bakıyorum . Eşim de erkek istiyordu oda başta afalladı ama şimdi kabullendi bem kabullenemiyorum dün ağladım neden bebeğime bu haksıızlığı yapıyorum neden bu kadar inandım erkek olacağına neden hislerimin yanılma payını düşünmedim diye kızdım kendime kendi dr um değil diye inanmayayım diyorum sonra saçmalama dr çok emin bi kızın olacak senin yavrun olacak diyorum kendime cinsiyetini öğrendiğimden beri kendi içimde savaş halindeyim kendime engel olamıyorum gerçekten. daha bebeğim küçücükken nasıl bu kadar acımasız kendi nefsine yenik düşüp bebeğini üzen bi anne olabildim bilmiyorum nasıl düzelicem bilmiyorum da 27 ocak ta kendi dr uma randevum var bu arada .