• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM BEBEĞİM KAÇ HAFTALIK??? ÇOKKKK HEYCANLIYIM ALLAHIM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU TATDIRSIN İ

busras07

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
108
47
18
mardin
MERHABALAR CUMA GÜNÜ BETA HCG TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ: 61.09 ÇIKMIŞTI DOKTOR HERHANGİ BİŞEY SÖYLEMEDİ YANİ KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU VB. BENDE KİSTTE VAR AMA İYİ HUYLUYMUŞ SAĞ TARAFIMDA SOL RAHMİNDE KALINLAŞMA VAR DEDİ YANİ GEBELİK OLABİLİR DEDİ HAFTAYA TEKRAR GEL DEDİ EŞİM UZMAN ÇAVUŞ OLDUĞU İÇİN 2 GÜN SONRAYA GİDEMEDİK HASTANEMİZ BAYA Bİ UZAK OLDUĞU İÇİN HAYIRLISI BAKALIM DEDİK EVE GELDİK BEN AYIN 12'sinde EVDE İDRAR TESTİ YAPTIM MERAK ETTİM İKİ ÇİZGİDE ÇOK KOYU Bİ ŞEKİLDE BELİRDİ SONRA DÜN YANİ AYIN 13'ünde TEKRAR HASTANEYE GİTTİK GENE KAN VERDİM VE BEKLEMEYE BAŞLADIK BEN TABİ SONUCU HEMEN ÖĞRENEBİLMEK İÇŞN İNTERNETTEN HASTANE E SONUÇTAN SÜREKLİ BAKIYODUM SONUÇ ÇIKTI MI ACABA DİYE
EWETTT SONUNDA ÇIKMIŞTI BETA HCG DEĞERİM 939.1 HEMEN DOKTORUN YANINA GİTTİK DOKTOR BAKTİ 2 HAFTA SONRA GEL KESEYİ GÖRÜCEZ DEDİ KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU FALAN SÖYLEMEDİ
SİZCE KAÇ HAFTALIK HAMİŞİMMMMMMM:anneadayı::anneadayı:

(((ALLAHIM İSTEYEN HERKESE HAYIRLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH TEK YAPMAMIZ GEREKEN OLMUYO DİYE KENDİMİZİ YIPRATMAMAK HERŞEY ALLAHTAN HER GÜN DUA EDELİM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH.)))

ÂDET TARİHİM 28 HAZİRAN ONA GÖRE GEBE DEİLMİŞİM SANIRIM KİSTTEN DOLAYI ÂDET OLMAMIŞIM AMA ALLAH NASİP ETTİ ÇOK ŞÜKÜR
Tebrik ederim, Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin İnşaallah. :)
Geçen ay adet olmadığın için haftayı hesaplamak çok zor canım. Değere de bakılırsa; bence gebeliğin 4 buçuk; 5 haftalık gibi. Kese için gittiğinizde doktor gününü haftasını net birşey söyler; ona göre takip edersin.:)
Aslında haftaya ya da bi on gün sonra gitsen kese rahat gözükür canım. :) bence hiç bekleme 2 hafta. Genelde 3000 lerden sonra gözüküyor zaten.

Benim 5 haftalıkken göründü kese
6+3 te de kalp atışını duyduk çok şükür
Hayırlı olsun gebeliğiniz

Daha çok yeni 4 hafta + gunlerdesin 5 haftalikken kese görünür 6 haftalikken kalp atisi baslar genelde. Sağlıkla kucağıniza alin ins

Tebrik ederim, Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin İnşaallah. :)
Geçen ay adet olmadığın için haftayı hesaplamak çok zor canım. Değere de bakılırsa; bence gebeliğin 4 buçuk; 5 haftalık gibi. Kese için gittiğinizde doktor gününü haftasını net birşey söyler; ona göre takip edersin.:)
Aslında haftaya ya da bi on gün sonra gitsen kese rahat gözükür canım. :) bence hiç bekleme 2 hafta. Genelde 3000 lerden sonra gözüküyor zaten.
eşim asker olduğu için izin alması zor ama çok merak ediyorum

Back