Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün tekrar test yaptım kizlar düne göre koyulasmis baya bu iyiye işaret dimi değerlerim yükseliyor demek mi oluyor Allah'ım sen nasip et ilk yaptigimda çok çok silikti ama bugün 5 dk içinde köyü olarak görebiliyorum artik
Bugün tekrar test yaptım kizlar düne göre koyulasmis baya bu iyiye işaret dimi değerlerim yükseliyor demek mi oluyor Allah'ım sen nasip et ilk yaptigimda çok çok silikti ama bugün 5 dk içinde köyü olarak görebiliyorum artik
Amin kuzumm. Benim de 1.5 aylık bebeğim var yeni doğum yaptım sayılır. Çok güzel duygular gerçekten. Tadını çıkar. Bol bol fotoğraf çek. Aylık karnının gelişimini fotoğrafla mesela her ay aynı kıyafetle. Hiç büyümemiş karnın gibi geliyor. Ama aslında büyüyor. Bunu en güzel fotoğraflardan anlıyorsun