- 3 Ağustos 2018
- 42
- 29
- 18
- Konu Sahibi hepiyilikle06
Merhaba kızlar canım o kadar sıkkın ki .. hamileyim 21 haftalık olduk çok şükür aılemın yanında kalıyorum eşim askerde çünkü. 2 kardeşiz bi ben birde erkek kardeşim . Sorun ise annem çok bencil bu dönemimde bile sanki hiç yardımcı olmuyor bana elimden geleni yapıyorum ettafımdaki hamılelere bakıorum ne onlar gibi bi depresyon içerisindeyim ne durduk yere gereksiz kaprislerim var yinede olmuyo annem için.. Çok kilolusun bacaklırın aynı X yengeninkine dönmüş . İki kuzenım var küsüm onlarla zamanında aramızda kötü tartısmalar oldu konuşman onlar gibi köylü gibi konuşuyorsun onlar gibi sey yapıyorsun süreklı onlar üstünden geldigim günden beri bunları söyluyor o insanlarla kendi yüzyüze geldiginde halaları olarak melek gibi ama dışarıdaki insanlara karsı o kadar iyimser ve anlayışlıkı sagduyulu bi çok arkadası depresyon hapı kullanıyor bazı sorunlarından dolayı yinede o ınsanları o sekılde idare ediyor yardımcı olmaya çalışıyor. Sadece bana karsı böyle artık bilerek yaptıgını düşünüyorum üzgünüm sen çocugunu söyle yetisrirsin sunu yaparsın konuşman söyle şunun böyle toplum içinde konuşursen sen sus yorum yapma . Sankı benden utanıyoda beni hep bastırmaya çalışıyor gibi çok bencil çok fazla ... üzülmek istemiyorum artık bugun dayanamadım patladım içimden geçen herseyi söyledim suratına .. yoruldum artık