hamileyim ama

karanfil_70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
19
0
36
Karaman
hamileyim ve tahmini tarihde bugündü ama bnde hiç bir ağrı falan yok sadece belim ağrıyor oda hep vardı zaten. Suyumda azalmıştı gecen persembe acile gittim nst sonucum iyi cıkmadı 2 torba serum verdiler yaklaşık 4 saat müşade altında kaldım cumartesi tekrar gel demişlerdi gittim bir sorun cıkmadı. Bugün doğumum olcaktı ama hiç bir belirti yok hemen doktora gitsem mi yoksa bi kaç gün daha beklesem mi bilemedim, suyumun az olması kafamı karıştırdı. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

cok acıl olsaydı senın dogumunu baslatırlardı
bol bol hurma ye ve adacayı - bogurtlen cayı ıc dogumu baslatan ve acılmayı saglayan seyler bunlar
hemen gıtme bebgının hareketlerını takıp et azalma oursa goıdersın
42 haftaya kadar olmaması normal zaten.
ınsallah hayırlısıyla normal yoldan kavusursun

sakın ol hıc korkma ıstersen saglık ocagına gıt hergun ebeler kalp atıslarını dınlesınler
hastaneye gıtsen panık yaptırıp sezeryana alırlar senı
sakınce bekle bebegın yolunu bulup gelecek ınsallah bol bol dua et
ınsıkak suresını oku orda secde ayetıde var sanırım o secdesınıde yap her seferınde dogumu kolaylastırıcı allahın ıznıyle.

41 hafta 2 günlük olunca sezeryanla aldılar suyu azalmıştı bide iri bebek dediler aldılar bi 10 gün falan oldu doğum yapalı ama bebegim gögüsümü almıyor mecbur mama veriyoruz, zar xor bi alıyor biraz emiyor sonra baslıyo bagırmaya ne yapacam bilmiyorum. bana bir fikir verin arkadaşlar.

sezeryan doğumlarda ilk başlarda biraz sıkıntı oluyor süt biraz geç geldiği için vs... inciri kaynatıp ezin onu için sütünüz çoğalsın....bebeği emzirmekten vazgeçmeyin sakın...çok az emiyorsa mama takviyesi uygun ama siz sık sık emzirirseniz belki ona da gerek kalmaz... Rabbim sağlıklı uzun ömür versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…