Doktaoara gidene kadar kendini yormamaya ozen goster.eşinle olan iliskiyide ertele biraz doktora gidene kadar.baska doktaorada gidebilirsin,icine sinmiyorsa1.5 sene sonra çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalık. Sağolsun doktorum hiç bir açıklama yapmadı. Ara ara kasık ve bel ağrılarım ve kanamam oluyor. Kanamam çok az ama. Normal mi diyorum adam akıllı bir cevap alamadim. 3. Hafta da beta hcg 77. 51 çıktı. Bu normalmi haftaya göre diyorum. Yani şuan ortada bişey yok gorucez diyor. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bunları yaşayan arkadaşlar varmı. Beta hcg degerim çok mu düşük. Şimdiden cevaplariniz için teşekkürler
Ben de 67 iken öğrenmiştim1.5 sene sonra çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalık. Sağolsun doktorum hiç bir açıklama yapmadı. Ara ara kasık ve bel ağrılarım ve kanamam oluyor. Kanamam çok az ama. Normal mi diyorum adam akıllı bir cevap alamadim. 3. Hafta da beta hcg 77. 51 çıktı. Bu normalmi haftaya göre diyorum. Yani şuan ortada bişey yok gorucez diyor. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bunları yaşayan arkadaşlar varmı. Beta hcg degerim çok mu düşük. Şimdiden cevaplariniz için teşekkürler
Bence normal. Doktorunuzla enerjiniz tutmamış olabilir ama bu haftalarda kime gitseniz açıklama yapamaz şuan keseyi görebileceklerini sanmıyorum. 5 haftaya ihtiyaç var. Yapılacak tek şey kanama durdurmak için ilaç verme iki günde bir de bera hcg takibi
Bu haftada doktorunun yapabileceği bir açıklama zaten yok. 5. Haftayı bekle. Kese görününce kesenin dolu olup olmadığını ve kalp atışını beklemen gerekecek. Yani biraz sabır işi. Kanama dediğin kırmızı renkli mi? Benim 3 haftalikken kahverengi lekelenmem oldu bir hafta. Yerleşme kanaması derler belki odur seninki de.
Ben de 67 iken öğrenmiştim
Tek fark benim kanama vs olmamıştı, proluton iğne vermişti bana
2 gün sonra değeriniz 2 ye katlanıyorsa endişe etmetin
Bende ilk doktorumu sevmemiştim. Değerlerim güzel artarken sorun var gibi sessiz sessiz içine konuştu. İnsan olayın heyecanı ile biraz ilgi alaka bekliyor ama kanama için ilaç başlatmalıydı bence. Kanaman kahverengi mi koyu kan renginde mi ?Yani öğrenmek istediğim aslında yada duymak istediğim. Bu kanamalarin normal. Şunu yap bunu yap demesi. Biraz stresimi almasini istiyordum
Bende ilk doktorumu sevmemiştim. Değerlerim güzel artarken sorun var gibi sessiz sessiz içine konuştu. İnsan olayın heyecanı ile biraz ilgi alaka bekliyor ama kanama için ilaç başlatmalıydı bence. Kanaman kahverengi mi koyu kan renginde mi ?
77 degere doktor ne desin. Kese gorunmeden doktor gebelik basladi bile saymaz1.5 sene sonra çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalık. Sağolsun doktorum hiç bir açıklama yapmadı. Ara ara kasık ve bel ağrılarım ve kanamam oluyor. Kanamam çok az ama. Normal mi diyorum adam akıllı bir cevap alamadim. 3. Hafta da beta hcg 77. 51 çıktı. Bu normalmi haftaya göre diyorum. Yani şuan ortada bişey yok gorucez diyor. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bunları yaşayan arkadaşlar varmı. Beta hcg degerim çok mu düşük. Şimdiden cevaplariniz için teşekkürler
3. HaftaPeki kaçıncı haftadayken 67 di.
77 degerı adet oncesı mı cıktı yoksa adet gunu mu oncelıkle kımyasal mı normal mı o bellı olacak duzenlı artıs olmalı. Duzenlı artıs olucak kese olusucak kese olsunca boyutuna yerıne bakacak dıs gebelık olabılır ondan sonra kese bos mu dolu mu olacak ona bakması lazım dolu olunca Kalp atısına bakıcak cunku ölü olabılır. Bunları sıze doktor anlatsa anlamayabılırsınız bunlar 8. Haftayı buluyor. O yüzden onden bılgı vermesı sızde endıse yaratabılır bız ılk hamılelıkte dugusal bakıyoruz ama sımdı ıkıncı hamılelıgım olunca kanamam agrım olmazsa 8. Haftaya kadar gıtmem bıle doktora. Uzan dınlen Muz maden suyu ıc gec dollenme olabılır. Zaten duserse bıl kı bu cocuk zaten saglıksız kı düşüyor. Kanaman olursa pregostron mu ne ılac baslar. Sen yat uzan ıs yapma ılıskıde bulunma agır kaldırma sadece yat dınlen bebek tutunsun sana. Yıne memnun degılsen ıletısım cok farklı degıstır doktorunu ama daha erken butun doktorlar buna benzer seyler soyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?