senağlamaARKADSLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM FAKAT HAMILE OLD OGRENDIGIM GUNDEN BERI KAHVERENGI AKINTIM OLUYOR BUDA BENI COK KORKUTUYOR;ILK BEBEGIMIDE 5 HAFTALIKKEN DUSURDUM KURTAJ OLDUM;AMA SIMDI MELEGIMIN BENI BIRAKMASINI ISTEMIYORUM DR GITTIM YATICAN SU ICIEN DEDI COK KORKUYORUM GURBETTYIM YANZLIZIM OLE BAKCAK KIMSEDE YOK ISTEN CIKTIM EVDE YATIOM SAFOLSUN ESIM HERISI YAPIO AMA COK KORKUYORUM TEK TESELLIM SANCIMIN OLMAMASI PZT DR GITCEM TEKTRDAN BAKLIM NE DIYCEK IANIN HALA HAMILEYIM DIE SEVINEMEDIM AILEME BILE HABER VERMEDIM DUSERSE SIOE KORKUOM DUSERSE AILEM BENDEN DAHA COK UZULCEK(DULARINIZ EKSIK ETMEYIN MELEGIM BENI BU SEFER BIRAKMASIN GITSIN ARTIK KAHVERENGI LEKE GORMEK ISTEMIYORUM RABBIME EMANET OL MELEGIM ANNECIGINI LUTFEN BU SEFER BIRAKMA ((((((senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:1hug: :1hug: canımmm negüzel dua etmişsinnn:1hug: :Saruboceq:AMİN AMİN CANIM BENİM RABBİM KORUSUN SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAGISLASIN :Saruboceq:Yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin ALLAH BEBEĞİNİ KORUSUN......HTML:
:1hug: :1hug: Canımmm negüzel dua etmişsinnn:1hug: :saruboceq:amin amin canım benim rabbim korusun seninde gönlüne göre versin...canım cok geçmiş olsun inş allah bebeğini sana bagıslasın :saruboceq:
allah razı olsun ama henüz nişanlıyım dua et evlendiğim zaman yani 7ay sonra sorunsuz bir şekilde bende anne olayım allah şimdiden razı olsun ve sizizn için cok dua isticem inş selametle ayetel kursü yü oku ve mest et karnına kasıklarına inş bir şey cik olmaz
Kızlar sınavdayız unutmayın kendİnİzİ Üzmeyİn İnŞallah hepİmİz anne oluruz (ama Önce 7ayın gecmesİ ve dÜĞÜnÜmÜn olması lazım)):) dualarda bulusalım dualar mÜŞterktİr allahın selamı sİzİn ve bebelerİnİzİn ÜstÜne olsun
haklsn cnm amin.....:saruboceq::saruboceq:allah gönülne göre versin
ey rabbim...! Biz seni bıraksak dahi, sen bizi bırakma. . . !
senağlamaARKADSLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM FAKAT HAMILE OLD OGRENDIGIM GUNDEN BERI KAHVERENGI AKINTIM OLUYOR BUDA BENI COK KORKUTUYOR;ILK BEBEGIMIDE 5 HAFTALIKKEN DUSURDUM KURTAJ OLDUM;AMA SIMDI MELEGIMIN BENI BIRAKMASINI ISTEMIYORUM DR GITTIM YATICAN SU ICIEN DEDI COK KORKUYORUM GURBETTYIM YANZLIZIM OLE BAKCAK KIMSEDE YOK ISTEN CIKTIM EVDE YATIOM SAFOLSUN ESIM HERISI YAPIO AMA COK KORKUYORUM TEK TESELLIM SANCIMIN OLMAMASI PZT DR GITCEM TEKTRDAN BAKLIM NE DIYCEK IANIN HALA HAMILEYIM DIE SEVINEMEDIM AILEME BILE HABER VERMEDIM DUSERSE SIOE KORKUOM DUSERSE AILEM BENDEN DAHA COK UZULCEK(DULARINIZ EKSIK ETMEYIN MELEGIM BENI BU SEFER BIRAKMASIN GITSIN ARTIK KAHVERENGI LEKE GORMEK ISTEMIYORUM RABBIME EMANET OL MELEGIM ANNECIGINI LUTFEN BU SEFER BIRAKMA ((((((senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin allah bebeğini korusun......HTML: