Hamıleyım ama sevınemıyorum:(

slm canm...bende 5.haftamdan itibaren kahve rengi akıntılar başladı ve 11.haftaya kadar devam etti ve sonunda bebeğimi kaybettim. zorunlu kürtaj oldum.
allah kimseye yaşatmasın çok zor. banada dr.dikkat et yorulma dedi ama yinede kısmeti yokmuş bebeğimin. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

kimisinde düşük (benim gibi) kimisinde yerleşme kanaması kimisindede 9ay boyunca fizyolojik olan bi kanama bu kahverengi lekeler......sonucu sadece allah bilir. tek yapman gereken progestan hap veya iğne kullanıp sadece yatman dinlenmen. hiçbir iş yapmıcaksın. allah yardım etsin

Kızlar bır Şey soracam dÜn akŞam ıŞten geldım, hava soĞuk olduĞundan bırden ÜŞÜdÜm. ÜŞÜrken bır Şey farkettım sol karnımda gerı Çekılme boŞluk oldu, fakat saĞ karnımda dolu yanı bebek vardı. Benım korktuĞum bebeĞıme bır Şey olurmu. Cevap beklıyorum kızlar. Sızdede Öyle oldumu ÜŞÜrken ....

22 haftalık bebeğim . korkuyorum bir şey olcak diye. çünkü ilk bebeğimi kaybetmiştim. daha çok korkularım arttı. kızlar cevapğ bekliyorum sizdede üşürken böyle bir şey oldumu ..

senağlamaARKADSLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM FAKAT HAMILE OLD OGRENDIGIM GUNDEN BERI KAHVERENGI AKINTIM OLUYOR BUDA BENI COK KORKUTUYOR;ILK BEBEGIMIDE 5 HAFTALIKKEN DUSURDUM KURTAJ OLDUM;AMA SIMDI MELEGIMIN BENI BIRAKMASINI ISTEMIYORUM DR GITTIM YATICAN SU ICIEN DEDI COK KORKUYORUM GURBETTYIM YANZLIZIM OLE BAKCAK KIMSEDE YOK ISTEN CIKTIM EVDE YATIOM SAFOLSUN ESIM HERISI YAPIO AMA COK KORKUYORUM TEK TESELLIM SANCIMIN OLMAMASI PZT DR GITCEM TEKTRDAN BAKLIM NE DIYCEK IANIN HALA HAMILEYIM DIE SEVINEMEDIM AILEME BILE HABER VERMEDIM DUSERSE SIOE KORKUOM DUSERSE AILEM BENDEN DAHA COK UZULCEK:KK43:(DULARINIZ EKSIK ETMEYIN MELEGIM BENI BU SEFER BIRAKMASIN GITSIN ARTIK KAHVERENGI LEKE GORMEK ISTEMIYORUM RABBIME EMANET OL MELEGIM ANNECIGINI LUTFEN BU SEFER BIRAKMA:KK43:((((((senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba canım
gecmıs olsun ben 12 hf hamıleyken bebekde kalp atısı olmadıgı ıcın kurtaj oldum ve ustune hemen hamıle kaldım su an o da 11 hf bıttı ama 5 haftadan berı kanamam var 3 defa cok oldu geneldede koyu kahve rengı o cok olan kanamaların hepsınde ben bebek dustu dıye dusundum parca fılan da gelmısdı ama her dr a gıdısımde hep orada ve saglıklı oldugunu gordum su an da hala az az gelıyor yaklasık 6 hf dadır dusecekmı gececekmı dıye tuvalete bıle korkar oldum ama umıdını kaybetme 9 ay bıle kanaması olup saglıklı doguranlar var onemlı olan bebegın saglıklı olması ustelık her gecen gun dusuk olma ıhtımalı de azalıyor vede

Bebek kalp atımı saptandığında haftalara göre gebeliğin devam etme olasılığı şu şekildedir.
Gebelik haftası Kanama varsa Kanama yoksa
< 6 hafta %67 %84
7-9 hafta %90 %95
9-11 hafta %96 %98
gordugun gıbı hıc kanaması olmayan kısılerde bıle bebegın dogacagı garantı degıl sen genede dınlenmeye calıs eger durumun yoksa sunu untma hızlı yaptıgın bırseyı yavas yapmak bıle bırcesıt dınlenmedır sana basımdan gecen onca kanamayı korkman ıcın degıl kanaman cogalsa bıle bebegının yasayabılecegını gormen ıcın anlattım canım ınsallah herkes sen ben saglıkla kuzucuklarımızı kucaklarız sevgıleropuyorumnanaktan

X