yasal olarak 10. haftaya kadar hakkı var..
daha kendi hayatını rayına oturtamamış birisinin-ne işi var ne de eğitimi olan birisi- bir de dünyaya savunmasız bir canlı getirmesinde ne mantık var? istenmeyen bir gebelik var ortada. yapılmak istenen ve yapılması gereken - okumak,iş bulup kocadan bağımsız kendi ayakları üzerinde durmak gibi- bir kadın için ezilmemenin şartı olan konular var ortada. bu gibi durumlarda duygusal olmayıp, rasyonel şekilde değerlendirme yapmak lazım.... ilerde kocadan dert yanacak, geçinemiyorum diyecek. ee çalış o zaman denecek. cevap: okumadım, mesleğim yok. eşim bana kötü davranıyo diyecek. ee ayrıl o zaman denecek. cevap çocuğum var, ayrılamam, maddi olarak yetersizim diyecek. Bunların hiçbiri de olmayabilir. Ama olma olsalığını göz ardı etmek mantıksızlık olur...
iyide kız vazgeçti hayirlisiyla doguracak..hala neyi konuşuyorsunuz???
son kararımı okumadınız heralde arkadaslar...sondan takip edin artıklmaz:
herkesin hala söyleyecek sözleri vardır
sen niye dert ettin anlamadım ama cekhu
kararından haberim var
ve kendi adıma sevindim
yuvanıza mutluluk katsın miniktubicik
konu hakkında yoorum yapılmasını istemiyosan konuyu kapattır olur mu?
dünyanın binbir türlü hali var. kimse ayrılmak için evlenmez. ama ortada da bir gerçek var. çocuklu boşanmış anneler veya çocuğu yüzünden evliliğini bitiremeyen çünkü kendi ayakları üzerinde duracak güçleri olmayan anneler. Bunlar hayatın gerçekleri. Bu kadar insan niye boşanıyor o zaman? Ya da bu kadınlar niye aldatılıyor,dayak yiyor ama boşanamıyorlar. Bütün evlilikler madem bu kadar sorunsuz madem herkez çok güvendiği adamla evli niye boşanma diye bişey var ve niye boşanmış çocuklu ailesine sığınmış kadınlar var? Niye kocası tarafından dayaktan öldürülmüş kadınlar var?
sana katılıyorum..
ama bazı ınsanlar hayatı toz pembe gorup gerceklerden kacmak mıllete laf soylemek ıcın ugrasıp duruyorlar..
at gozluklerını cıkartamıyorlar..
cok sınır oluyorum boyle ınsanlara...
kurtaj yaptırcagına korun..tamam mantıklı ama sonucta oyle ya da boyle kurtaj yapılıyor..yapılacakta ve bazı durumlarda da gereklı..ıyı kı yapılıyor dıyorum...
mıllet kıcına don alamıyo evde 3 tane cocuk..bu kadar cahılız hala..kurtaj haram..ıyı aclık sefalet ıcınde yasasınlar o zaman oooooohhh ne guzel hak edıyorlar...sokak bası bos tınercı cocuk dolsun senı benı bıcaklasın ooooooohh bu da supper..okuyamayan ustune basına kıyafet alamayan anası babası bellı olmayan yurtlarda cocuklar buyusun ooooooohhh bu da sahaneeeee
kurtaj haram...kadın degılmıyız ha babam dogurun dogurun oooooooohhh ne guzel
ohh be sonunda hayatın gerçeklerini gören polyannacılık oynamayan biri. alkisalkisalkis
burda bu kadar yazıyorum ama cani oluyorsun işte. banane doğursun beni ne ilgilendirir, doğursun. ama bu gibi durumlar bile bile ladesdir. uamrım güzel olur. maddi zorluk çekmezler çocuklarına iyi bi hayat verirler. ama dünya git gide iyiye gitmiyor, kötüye gidiyor. karı-koca çalışmadan geçinmek çok zorlaşıyor. binlerce üniv. mezunu işsiz v.s. ama doğurun siz yine yaa, boşverin bişekilde büyür zaten. bu mudur anne baba olmak??
Çocuğa bir gelecek hazırlamaktan bahsedipte,gelecek olan çocuğu öldürmek ?Peki ölen çocuğun suçu neydi ? YAZIK ,GÜNAH...
hayvani yan neymiş hayu, boşver cekhu sen bozma kafanı
valla benim bi köpeğim var kendisi hayvan oluyor ama çoğu insandan daha bi insan gibi geliyo banaalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?