Hamileyim ama okumak istiyorum...

ayrıca bilinçsizce doguranlari da görüyoruz..kendilerine bakacak durumu olmayan aileler 6 cocuk yapiyo snrda biz aciz diyolar..cocuk sahibi olurken biraz düşünmek lazım..riskiyla geliyo deniliyor madem öyle sokakta niye bu kdr yardıma muhtaç ac cocuk var?yurtlar niye terk edilmiş çocuklarla dolu?
başbakan diyo tabi herkes en az 3 cocuk yapsın yapsın ne güzel de o 3 cocuk nasıl büyür ne yer ne icer nasıl okur????bunları düşünmeden yapsın herkes 3 cocuk bakalım noluyo???

kürtaj evet güzel bı şey değil ama bazende gerekli..aile planlaması diye bı şey var..bakamicagin cocuğu doğurmak onu sokağa atmak yasam sunamamak kürtajdan daha günah bence..yasam hakkını elinden almiyim diye doğur snr ona bı yasam vereme bu mu mantıklı???
10 haftalığa kadar kürtaj yasal..cocuk bakamam maddi imkanım yok diyen ve gercekten maddi imkanı olmayan aldırsın..bunda bence bı sakınca yok..

Tuğba arkadasımıza gelince kendisi ztn kararını vermiş bunu daha fazla uzatmanın don lastiği yapmanın anlamı yok..

öyle dememelisin bence ben 2 yıllık evliyim ama çocuk yok hayırlsı allahın vardır bir bi bildigi diyorum sabır lazım herşeyden önce insana kimisi çocuk ister olmaz kimisi istemez olur dünya işte............

vay beee

10. haftaya kadar o çocuğun yaşama hakkını elinden alabilirsiniz

(ağır bir söz yakışır bu duruma ama yumuşatarak ifademi devam ediyorum)

herşey çocuğun nasıl meydana geldiğini biliyordur heralde... bebek istemiyorsanız bazı önlemler alırsınız
kürtaj korunma yöntemi değildir mantıklı arkadaşlar... mantık arıyorsunuz o açıdanyasakkelime

evleniyorsa veya birlikte olunuyorsa biri ile.. o beraberlik neticesinde gebe kalabilirsin

madem kendini güvende hissetmiyordun niye evlendin o zaman demezler mi sana... okusaydın, işşine gücüne kavuşsaydın sonra evlenseydin

ama yokkkkkkkk mantık lı olan 20 yaşında işi gücü yokken evlenmek(konu sahibine yönelik değildir bu ifadem)

kocan ilerde seni yarı yolda bırakacak gibiydi ise niye evlendin...günün birinde ayrılmak için mi evlendn mantıklı arkadaşım

bu sebeplerden hiçbiri savunmasız bir canlının yaşam hakkını elinizden almanızı haklı çıkarmaz...

size emanet verilen bir CANa kıymanın mantıklı bir tarafı yok
mantıklı insan ,aklı başında insan emanete hıyanet etmez

iyide kız vazgeçti hayirlisiyla doguracak..hala neyi konuşuyorsunuz???

herkesin hala söyleyecek sözleri vardır

sen niye dert ettin anlamadım ama cekhu

son kararımı okumadınız heralde arkadaslar...sondan takip edin artıklmaz:

kararından haberim var

ve kendi adıma sevindim

yuvanıza mutluluk katsın miniktubicik

konu hakkında yoorum yapılmasını istemiyosan konuyu kapattır olur mu?

dünyanın binbir türlü hali var. kimse ayrılmak için evlenmez. ama ortada da bir gerçek var. çocuklu boşanmış anneler veya çocuğu yüzünden evliliğini bitiremeyen çünkü kendi ayakları üzerinde duracak güçleri olmayan anneler. Bunlar hayatın gerçekleri. Bu kadar insan niye boşanıyor o zaman? Ya da bu kadınlar niye aldatılıyor,dayak yiyor ama boşanamıyorlar. Bütün evlilikler madem bu kadar sorunsuz madem herkez çok güvendiği adamla evli niye boşanma diye bişey var ve niye boşanmış çocuklu ailesine sığınmış kadınlar var? Niye kocası tarafından dayaktan öldürülmüş kadınlar var?

sen nıye bıtmıs bır konuyu bu kadar dert ettıysen bende o yuzden dert ettım

herkesin hayatta hedefleri var neden olmasın annelik engel değil

ben inanıyorum yapacağınıza, yaşınız daha müsait,

ama size çok engel olmak isteyenler yolunuza çıkacaktır

onlara kulak asmayın hedefe er geç varırsın

sana katılıyorum..
ama bazı ınsanlar hayatı toz pembe gorup gerceklerden kacmak mıllete laf soylemek ıcın ugrasıp duruyorlar..
at gozluklerını cıkartamıyorlar..
cok sınır oluyorum boyle ınsanlara...
kurtaj yaptırcagına korun..tamam mantıklı ama sonucta oyle ya da boyle kurtaj yapılıyor..yapılacakta ve bazı durumlarda da gereklı..ıyı kı yapılıyor dıyorum...
mıllet kıcına don alamıyo evde 3 tane cocuk..bu kadar cahılız hala..kurtaj haram..ıyı aclık sefalet ıcınde yasasınlar o zaman oooooohhh ne guzel hak edıyorlar...sokak bası bos tınercı cocuk dolsun senı benı bıcaklasın ooooooohh bu da supper..okuyamayan ustune basına kıyafet alamayan anası babası bellı olmayan yurtlarda cocuklar buyusun ooooooohhh bu da sahaneeeee
kurtaj haram...kadın degılmıyız ha babam dogurun dogurun oooooooohhh ne guzel

ohh be sonunda hayatın gerçeklerini gören polyannacılık oynamayan biri. alkisalkisalkis

burda bu kadar yazıyorum ama cani oluyorsun işte. banane doğursun beni ne ilgilendirir, doğursun. ama bu gibi durumlar bile bile ladesdir. uamrım güzel olur. maddi zorluk çekmezler çocuklarına iyi bi hayat verirler. ama dünya git gide iyiye gitmiyor, kötüye gidiyor. karı-koca çalışmadan geçinmek çok zorlaşıyor. binlerce üniv. mezunu işsiz v.s. ama doğurun siz yine yaa, boşverin bişekilde büyür zaten. bu mudur anne baba olmak??

aaaaa lutfeen kurtajla bir canlının elinden yasam hakkını alıyosun ama o cocuğu dogurup sokağa atınca karnını doyuramiyinca onun yasam hakkını elinden almiyosun hele hele gunaha hiç girmiyosun...
başbakanımız bile en az 3 cocuk yapın diyo...
adam olmayız biz canım...

Çocuğa bir gelecek hazırlamaktan bahsedipte,gelecek olan çocuğu öldürmek ?Peki ölen çocuğun suçu neydi ? YAZIK ,GÜNAH...

navb yorum yaparken kelımelerıne dıkkat et..
haddını bıl..
sen kım oluyorsun da bana
'günah deddiğin şey "bence"lerle işlemiyor.. birşeyin günah sevap olduğuna siz karar veremezsiniz... kürtaj olacagına peydahlamasan çocuğu daha iyi olmaz mı... hayvani yanlarınız&#3'
boyle bır yorum yapabılıyorsun..
ya ınsan gıbı yorum yap begenmıyorsan yorumumu bunu INSAN gıbı begenmedıgını soyle ya da benı muhattab alma!!!!!!!!!!!!!
boyle hayvani yanlarınız fln dıyemezsın!!!!!!!!!!
kımsın sen be?

ben burada hıc bır seyın kararını vermıyorum tamam mı benım mantıgım benım gorusum bu degıl...
bana gore bır cocugu dunyaya getırıp sokaga atmak daha cok gunah tamam mı????????????????
bunu asla degıstıremezsın bu benım fıkrım!!!!!!!!!!!!!!!!
begenırsen begennırsın begenmezsen begenmezsın umrumda degıl!!!!!!
saygısızlıgın seviyesizlğin luzumu yok!!!!!!!!!!!

hayvani yan neymiş hayu, boşver cekhu sen bozma kafanı

valla benim bi köpeğim var kendisi hayvan oluyor ama çoğu insandan daha bi insan gibi geliyo banaalkisalkisalkis

hayvani yan neymiş hayu, boşver cekhu sen bozma kafanı

valla benim bi köpeğim var kendisi hayvan oluyor ama çoğu insandan daha bi insan gibi geliyo banaalkisalkisalkis

tamam kürtaj günah olsun bı cocuğu dogurup sokağa atmak günah mı değil mı bunuda söylesinler bı zahmet!!!!!

benimde vardı köpeğim doğru diyosun hayvan evet ama onların tırnağı kdr bile değiliz maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…