haklısınnnn nasıl olsaaa rıskıyla gelir diyenlerin sayesinde doluyor yetimaneler..ne hakkımız var o cocoukların iyi yasamlarını ellerinden almaya
eger bir cocogu iyi sartlarda yetiştirmeyi düşünüyorsan her durumu göz önüne alkacaksınn!tabi bu biraz bakıs acısıyla degişiyor
3 haftalık
neden genc yasta anne olmanın avantaj oldugunu düşünüyorsun...?
sanki mağazadan bir şey almışsınız da,ben bunu giyersem hayatım böyle değişir....
ilerde bu beni şöyle etkiler diye yazıyorsunuz...
kusura bakmayın da bir eşyadan veya başka birşeyden bahsetmiyoruz...
bir candan bahsediyoruz...
okumak istemeniz güzel tabiki,ama okumak için , kariyer içinde bir cana kıyılmaz herhalde....
çocuğunuzun geleceğini düşünmek ona göre kendini ayarlamak çok güzel ...
ama sizin için bu geçerli değil....çünkü bunlar bebek yokken pilanlanır...
eğer bebek gelmişdede yok zamanı değil şimdi olmaz değipte aldırmak ne kadar mantıklı bir türlü anlamıyorum....
birde yetimhane örneğine çok kızdımlmaz:
neden hemen aklınıza yetim hane geliyor...
okadamı kötü durumdasınız yani...
yetimheneye verilen çocuklarla şuan sizin bebişinizin arasında ne gibi bağ var anlamadım....(çok alakasız bir örnek)
siz mantıkla dediniz bende mantıkla cevapladım...
son olarak şunuda vurgulayayım...
kariyer için bebeklerini aldıranları hiç mantığım almıyor....
aldır diyenleri hele hiç almıyor....
akumak için, kariyer için cana mı kıyılır...bumu mantıklı olan....
her aile düşünüldügü gibi destek cıkan yavrusuna sahip olan aile olmuyor..ama iyi bir gelecek sunmadanda nasıl cocouk sahibi olunurki...
madem eğitiminiz bu kadar önemliydi bence bunu evlenmeden halletmeliydiniz.evli bir insanın hamile olmasından daha doğal ne olabilir.bunlara hazırlılı olmalıydınız ya da madem idealistiniz bu evlilikten önce gelmeliydi.size hak veremiyorum kusura bakmayın.mantıksızlık başta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?