- Konu Sahibi balkxoxpxuxgxux
-
çok tsk ederim .çok saolun.ama bir türlü içimi rahatlatamıyorum uykularım kaçtı. Dr gittim 10 gün sonra kontrole çagırdı umarım dediginiz gibi olur.
KORKUN NE TAM OLARAK? BEBEĞİNİ KAYBETMEMİ YOKSA HAMİLELİĞE ALIŞAMAMI? HER ŞEY ALLAHDAN KALBİNİ ALLAHA DAYA VE HER ŞEYİ OLURUNA BIRAK KENDİNİ STRESE SOKMA CANIM BOŞUNAa.s.a.s.[/QUO
İlginiz için tsk ederim. Adet öncesi gibi agrılarım var ve bebegimi kaybetmekten korkuyorum.
Merhaba Arkadaslar;
Ben 8 yıllık evliyim ve cocugumuz olmadı bu zaman zarfında ve normal yolla olamayacagını söylemişti dr. Fakat Suan 6 haftalık hamile oldugumu ögrendim çok saskınım ve korkuyorum adet öncesi agrılarım var arada gelip diyo kasıklarımda ve belimdede var arkadaslar lütfen içimi rahatlatacak bieşeyler söyleyin şimdiden tsk ler.
Merhaba Arkadaslar;
Ben 8 yıllık evliyim ve cocugumuz olmadı bu zaman zarfında ve normal yolla olamayacagını söylemişti dr. Fakat Suan 6 haftalık hamile oldugumu ögrendim çok saskınım ve korkuyorum adet öncesi agrılarım var arada gelip diyo kasıklarımda ve belimdede var arkadaslar lütfen içimi rahatlatacak bieşeyler söyleyin şimdiden tsk ler.
canım agır kaldırma kardeşim ebe hemşire işlk 3 ay çok önemliymiş bebegin tutunması için ilişki yasak.bence sen 9 ay boyunca ilşkiye girmeyin.sonra ayaklarını uztıp dinlenceksin iş yapma sürekli yat.3 ay boyunca kendini koru.maydonız ve dereotu yeme.hamama gitme ve sıcak suyla yıkanma.yatman lazım.bu 3 ayı rahat geçittr.hayırlı olsun tekrardan.stresde yasak.
Canım adet ağrıları çok normal, hele hele senin haftalarında.Bende hala var...
öncelikle tebrikler:teytey:
korkmana gerek yok gayet normal bunlar, bende diyorum keşke kasıklarım belin falan ağırsada hamilelik belirtisi yaşasam diye.rahim büyüdüğü için rahmi tutan kaslar geriliyor buda kasıklarda ve belde ağrılara neden oluyor.bunları kafana takma a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?