Merhaba hanımlar benim bir düşük geçmişim var düşük yaptığım gebelikte karnım çok ağırıyordu bana normal demişlerdi olması gerekenmiş şimdi yine hamileyim 6.haftadayım ama hiç karın ağrım yok kaygılanmam gerekiyor mu nedense yolunda gitmeyen birşey varmış gibi hissediyorum.
Olması gereken diye bi şey yok, olabilir diye bi şey var. Karın ağrısı olabilir de olmayabilir de, yok diye sağlıksız denemez var diye sağlıklı da denemez ki değilmiş
Merhaba hanımlar benim bir düşük geçmişim var düşük yaptığım gebelikte karnım çok ağırıyordu bana normal demişlerdi olması gerekenmiş şimdi yine hamileyim 6.haftadayım ama hiç karın ağrım yok kaygılanmam gerekiyor mu nedense yolunda gitmeyen birşey varmış gibi hissediyorum.
Her gebelik kendine has olur. Eski gebeliginiz ile kıyaslamayın. Karın ağrısı olacak yada olmayacak diye bir kural yok. Psikolojinizi sağlam tutmanız lazım. Böyle bir korkuyla hamileliginizi sağlıklı geçiremezsiniz.
Her gebelik çok farklı kardeşim,bende düşük yapmistim.kanama ağrılar şekerli şeyler yeme isteği aşerme gibi şeyler yaşıyordum .Ama şuan da tam tersi.farkli yaşanıyor her gebelik.
her genelik farklı ya. hüç böyle seyler düsünmeyin. bana da “kusmuyorsun hüç demek ki sağlıklı değil genelik” diye saçma sapan seyler söylenmişti. ben de 4.aylara kadar hamile olduğumu bile hissetmedim. ne ağrım ne bir seyim vardı.
Mrb hanımlar 9zunda iliski yasadim 10da yumurtlama gunundu 11de kasık bel sirt agrisi basladi o zamandir beri devam ediyor 2gun once gugus yanlari ve alti agirmaya basladi ayin 24de adet olmam gerek dun test yaptim negatif bugunde sag kasigima bicak saplanir gibi agri oldu 10dk surdu bu sekilde belirtisi olup hamile kalan var mi