Hamileyim ama içimde korku ve burukluk var yardım ediiin 🥺🥺

Cikodanocipsi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
108
43
13
20
Merhaba arkadaşlar önceden de yazmıştım 6 Ay önce bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum . Patoloji de mol gebelik denildi . Bu ay 1 kere korumasız ilişki yaşadık. 23 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım şüphelendim bugün test yaptım ve çift cizgi çıktı hem mutlu oldum hemde korkuyorum mol gebeliğin tekrar etmesinden %1 tekrar etme olasılığı olabilirmiş böyle olup da sağlıklı dogum yapan var mı çok merak ediyorum bana güzel haberlerden falan bahseder misiniz lütfen içim hiç rahat değil 🥺

Merhaba arkadaşlar önceden de yazmıştım 6 Ay önce bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum . Patoloji de mol gebelik denildi . Bu ay 1 kere korumasız ilişki yaşadık. 23 ekimde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım şüphelendim bugün test yaptım ve çift cizgi çıktı hem mutlu oldum hemde korkuyorum mol gebeliğin tekrar etmesinden %1 tekrar etme olasılığı olabilirmiş böyle olup da sağlıklı dogum yapan var mı çok merak ediyorum bana güzel haberlerden falan bahseder misiniz lütfen içim hiç rahat değil 🥺
Bununla ilgili bir tedavi gordunuz mu peki.. tamamen temizlendimi rahim ici.

Sorun yoksa korkmayin.. allahin izniyle saglikli olur 🤲 icinizi ferah tutun
Yoktu bir sorun ama bunda tekrad etme riski var o yüzden korkuyorum dualarınızı eksik etmeyinde sağlık kucağıma almak nasip olsun her şey yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki 🥺🤲

Back