hamileyim ama biri bana yardımcı olabilir mi?

sudenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
1
0
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbu benim 2.hamileligim birincisinde istemedende olsa kürtaj olmak zorunda kaldım. tekrar hamile oldugumu yaklasık ongün önce ögrendim ewde test yapınca esimle ögrendik ondan yaklasık bihafta öncesındede test yapmıstım ama 2.cizgi silikti diger testte kesin belli oldu yani.. ama tam olarak nekdr haftalık hamıle oldugumu bılmıyorum. cunku kürtajdan bıay sonra adet gordum yanı mayıs sonuna dogru ve dogumkntrol ılacına basladım tam olarak 15gun kanamam oldu ilaç mıgrenımde oldugu için cok fazla etkı gosterdı we bıraktm 5gundaha kanamam surdu doktora gıttıgımde hazıran ortasında gebelıkte yoktu sonrada adet görmedım ama testıde acaba dıyerek yaapmıstm cunku adetımın nezamn gelecegı hakkında fıkrım yoktu ve pztesı gıdıcem doktora ama hamılelıgım nekadrlık bılmıyorum normalde adet gunune göre hesaplanıyo sanırım ama benım hıc bıfikrım yok bana yardımcı olurmusunuz?kafamçokkarıştı

ben hamıle deılım sorununa yardımcı olamam ama gebeşıgını kutlamak ısterım dılerım saglıcakla bebegını kucagına alırsın

ben ilk hamisligimi yaptim ve hic regl olmadim bebegim 9 aylikti.ben doktora gittim cünki yorgun halsiz hissediyorum kendimi evde tes etmedim hic doktora gittim dedim ben 9 ay boyunca regl olmadim onlarda gebelik tsti etti ve ben hamilyedim ikinciye .ee regl olmadim ne kadarlik oladugunu nasil bilcem??
sen hic kafaya takma doktor ölcümlerine göre biliyor kac haftalik oldugunu sen son regl ne zamandi diye bilmene gerek yok ben 7 haftalik cikmisti benim kacak bebegim:)))

tebrik ederim cnm
kucağına almak nasip olur inş.
ultrasonda belli olur cnm ne kadar olduğu bebeğinin
bebek-resim4.jpg

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıbu benim 2.hamileligim birincisinde istemedende olsa kürtaj olmak zorunda kaldım. tekrar hamile oldugumu yaklasık ongün önce ögrendim ewde test yapınca esimle ögrendik ondan yaklasık bihafta öncesındede test yapmıstım ama 2.cizgi silikti diger testte kesin belli oldu yani.. ama tam olarak nekdr haftalık hamıle oldugumu bılmıyorum. cunku kürtajdan bıay sonra adet gordum yanı mayıs sonuna dogru ve dogumkntrol ılacına basladım tam olarak 15gun kanamam oldu ilaç mıgrenımde oldugu için cok fazla etkı gosterdı we bıraktm 5gundaha kanamam surdu doktora gıttıgımde hazıran ortasında gebelıkte yoktu sonrada adet görmedım ama testıde acaba dıyerek yaapmıstm cunku adetımın nezamn gelecegı hakkında fıkrım yoktu ve pztesı gıdıcem doktora ama hamılelıgım nekadrlık bılmıyorum normalde adet gunune göre hesaplanıyo sanırım ama benım hıc bıfikrım yok bana yardımcı olurmusunuz?kafamçokkarıştı

evet tavsiyelere katılıyorum..
benim hamileliğim 6 haftalık..Ctesi günü 5,5 filandı..ama doktor ölçümlere göre yzdı 6 haftalık gözüküyodu..ama son adet tarihin sayılıyor bencede

X