Gebeliğe Hazırlık Hamileyim :) 2 başarısız aşılama, sperm sorunu ile hamile kaldım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım
Iyi günler bende bisy sormak istiyorm bnde martta film cekindm geçende doktora gittiğimde bir yumurtamin catladigini söyledi ve iliski önerdi bir iki gundr mide bulantısı göğüslerde hassasiyet ve akıntım var hamilelil belirtisi olabilir mi

Hayrlı olsun eşine ve kendine ne kürü yaprın canım
Teşekkür ederim kendime birşey yapmadım normal folik asit kullandım sadece. Eşim de sperra diye bir ilaç kullanıyordu ayrıca da
*sabah akşam 1 yk soğuk sıkım keçiboynuzu pek
*çiğ badem, çiğ kabak çekirdeği, ceviz (1 avuç)
*sabah akşam keçiboynuzu suyu( kaynattım)
* Günde 1 tk soğuk skım keten tohumu yağı

Biz bunları yaptık zaten bir ay dolmadan hamile olduğumu öğrendim ilacı 3 aydır kullanıyordu.

Ay canım teşekür ederim.ilaç eczaneden alınabılen bıseymı doktor yazmadan

MaviSasa234 okumanı istedim

Beni anlatmışsınız resmen burda, takıyorum yani napayım elimde değil, ve insanların yaşamadan anlamadan kafana takma stres yapma demelerine çok sinir oluyorum

Beni anlatmışsınız resmen burda, takıyorum yani napayım elimde değil, ve insanların yaşamadan anlamadan kafana takma stres yapma demelerine çok sinir oluyorum
Stres yapılıyor nasıl yapılmasın ki istiyorsun deniyorsun regle yakın merak ediyorsun hadi bi test diyorsun falan filan derken stres yapmamak elde değil gerçekten. Onu Diyenlerde başka diyebilcekleri birşey olmadığı için diyor aslında. Ama abartmadığın sürecece stres varsa da oluyo merak etme. Hani diyolar ya ay stresten olmuyo ay takma çok taktığın için olmuyo. Bende yaptım ama doktorumun bana dediği şeyle kendimi hep telkin ettim. “Bu yüzyılda bu teknolojide artık çocuğun olmaması çok düşük bir ihtimal, bir sürü yöntem var illa ki birinden biriyle olacak” bir tane spermi olup bir tane yumurtası olup hamile kalan varmış ya

Evet valla çok doğru demiş doktorun, biz isteyenlerin de elbet hayırlısıyla evlat sahibi olucaklarına inanıyorum ben aşılama oldum ben de perşembe günü, bugün 5.günün heyecanla 10 gün sonra test yapmayı bekliyorum umarım tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…