Herkese merhabalar :)
Burada buna benzer hikayeler okumayı çok sevdiğim için ben de yazmak istedim. Belki birilerine umut olur. Belki benimle aynı yollardan geçenler kendinen bir parça bulur
eylül 2020 de bebek istediğimize karar verip denemelere başladık. Ocak 2021 de hamile olduğumu öğrendim. İnanılmaz sevinmiştim çok beklememiştim, ama ne yazıkki dış gebelik ile sonuçlandı. Çok zor zamanlardı. Laparoskopi oldum toparlandım derken, martta tekrar denemelere başladık. Ama bu defa ilki gibi hemen olmuyordu. Rahim filmi yumurta takibi derken zaman akııp gidiyordu en son bir de eşime bakalım dedik. Ta taaaam sperm değerleri çok kötü morfoloji 0, ileri hız 0. Sayı iyi ama bunlar sıfırken doğal yolla çokta mümkün değil. Eşime hemen ilaç başladı doktoru. Değerleri biraz düzeldi ve hemen aşılama denedik. 2 tur aşılama yapıldı ama tutmadı. Doktorum artık bir
tüp bebek merkezine başvurmalısınız dedi. Çok üzüldük ama birazda o doktor koşuşturmasından yorulduk. Dedimki bi kaç ay doktor olayına ara verelim. Sonra araştırır gideriz bir merkeze. Ve bu süreçte de eşime bir takım destek şeyler hazırladım verdim. Zaten olmuyordu ne kaybederiz dedim yani. Normalde kürler, otlar falan yapmam. Başka şeyleri bozduğunu düşünüyorum çnkü ama burada kaybedecek birşey yoktu artık. Hiç ummadğım anda aşılamadan sonraki ay yani bu ay adetime 4 gün varken bi bakayım ne olur ne olmaz dedim veee çift çizgiyi gördüm
hemen kan vermeye gittim 47 çıktı uygulamaya göre 3+5 oluyormuş. Belki sevinç bayraklarını çekmek için erken henüz. Çünkü daha keseyi görmeliyim, kalp atışı vs derken yolum uzun. Ama inanın o çift çizgiyi görmek inanılmaz güzel bir duygu. Bundan sonrası nasip, en azından biliyorumki gebe kalabiliyorum. Dilerim isteyen, dileyen herkese kısmet olsun. Benim hikayem size umut olsun